شمارهي مردادماه ماهنامهي «داستان همشهری» منتشر شد.
بخش درباره زندگی با «تابستان چهارده سالگی» از هوشنگ گلمکانی آغاز میشود. در ادامه «سرمقاله اتفاقی» از جواد محقق، «صفحه 396» از احمد شاکری، «قلعه اسرارآمیز» از یاسر مالی و «سکه گمشده» از حسین سلیمانی، «از گردنم خوشم نمیآید» از نورا افرون و «حقایق کثیف» از مایکل پرنتی دیگر مطالب اين بخش را تشکیل میدهند.
داستانهای این شماره عبارتاند از: «قوانین بازی» نوشتهي ایمی تن، «ما با هم دوست هستیم؟» نوشتهي علاء الاسوانی، «کافه خوآن» نوشتهي فریده فرجام، «مسافر» نوشتهي حامد حبیبی، «دختردایی ملاحت» نوشتهي محمد طلوعی و «آیدا نیست» نوشتهي سینا دادخواه.
روایتهای داستانی به بهانهي آغاز ماه رمضان به روایتهایی از حضور «قرآن» در متون کهن و تاریخ ایران اختصاص یافته است: «پنجاه درم سنگ مرکب» از فیه ما فیه مولانا، و «گزیدهای از داستان توَدُد» از هزار و یک شب. «پیماننامههای پشت قرآن در عهد مشروطه» و چند ترجمهي کهن از آیهي «کلمهي طیبه» به همراه مجموعهای از «تایپوگرافیهای حروف مقطعه».
بخش روایتهای مستند با روایت حبیبه جعفریان از مکه آغاز میشود (یک مکان)، گزارشی تصویری از سفر تبلیغی در ماه رمضان (یک اتفاق)، خاطرات یک کارشناس کارخانه ریختهگری (یک شغل) و روایتهای گوناگون نویسندههای مختلف از آموزش و آزمون رانندگی (یک تجربه) دیگر مطالب این بخش را تشکیل میدهند.
و درباره داستان با مطلب «نویسندگی و موقعیت بینابینی» آغاز میشود که جستاری است از جان برجر با ترجمهي مرضیه نیرومند و مقدمهي امیرپویان شیوا. «میز کار مترجم» مطلب دنبالهداری است به قلم مجید اسلامی که از این شماره به مجله اضافه شده و کارگاهی مکتوب است برای مترجمین جوان. در دومین قسمت از سلسله مطالب «میز کار فیلمنامهنویس» نیز هادی مقدمدوست دربارهي «ایدهپردازی برای ساخت شخصیتها» نوشته است.
داستان همشهری مرداد ماه در 276 صفحه منتشر شده است و مثل هر شماره با بخش پایان خوش به آخر میرسد.
Sorry. No data so far.