کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی دیروز با دعوت از کمیسیونهای اجتماعی و فرهنگی مجلس و همچنین کارشناسان شورای عالی انقلاب فرهنگی موضوع افزایش جمعیت را بررسی کرد.
حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان این نشست را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این آغاز کار بود و باید از همه بضاعت کارشناسانه خود برای حل مشکل سالمندی جمعیت استفاده کنیم.
مخبر دزفولی که به همراه تعدادی از کارشناسان شورای عالی انقلاب فرهنگی گزارشی از عملکرد سه ساله این شورا درباره موضوع جمعیت مطرح کرد در پایان گفت: باید تمام ابعاد موضوع افزایش جمعیت بررسی شود.
وی با اشاره به اینکه بعد فرهنگی موضوع افزایش جمعیت اهمیت بیشتری نسبت به ابعاد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی آن دارد افزود: این به معنای نفی موانع اقتصادی بر سر راه افزایش جمعیت نیست.
پزشکیان دیگر عضو کمیسیون بهداشت گفت: اکنون موضوع افزایش جمعیت مطرح است نه تنظیم خانواده.
نماینده مردم تبریز با بیان اینکه موضوع تنظیم خانواده ربطی به روشهای جلوگیری از بارداری ندارد گفت: منظور از تنظیم خانواده مجموعه عوامل بهداشتی و آموزشی است که از ابتدای ازدواج و سپس در زمان بارداری متوجه زنان است که رعایت این موارد به سلامت جامعه میانجامد.
وی با انتقاد از برخی اظهار نظرها در این باره افزود: برخی معتقدند با اصلاح یک ماده میتوان مشکل جمعیت را حل کرد بلکه باید ابتدا زیرساختها برای افزایش جمعیت فراهم شود.
دولت نیز لایحهای با عنوان اصلاح قانون تنظیم خانواده و جمعیت مصوب سال ۱۳۷۲ به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارائه کرده است که فقط محدودیتها و محرومیتهای افزایش جمعیت موضوع قانون کنترل جمعیت و تنظیم خانواده را اصلاح میکند.
سلیمان عباسی سخنگوی کمیسیون بهداشت با بیان اینکه برگزاری این جلسه نشان دهنده کنار گذاشتن کامل لایحه دولت نیست گفت: برای موضوع تنظیم خانواده و افزایش جمعیت نیاز به کار کارشناسی فراوان وجود دارد.
Sorry. No data so far.