در پی اتفاقات اخیر در منطقه و انفعال دستگاه وزارت خارجه دولت دهم در سطح بین الملل، جمعی از دانشجویان ارزشی خوزستان طی نامهای سرگشاده به اين وزارتخانه، ضمن انتقاد شديد از انفعال وزارت امور خارجه در حل بحران سوريه به بیان راهکارهایی برای برونرفت از موضع انفعالی این وزارتخانه پرداختند.
متن کامل اين نامه بدين شرح است:
قریب به دو سال است که امواج بیداری اسلامی، منطقه را فرا گرفته و پایگاهها و متحدهای استراتژیک نظام لیبرال دموکراسی غرب از هم پاشیدهاند و به جد فصلی نو را در تاریخ رقم زده اند. انقلابهایی که ریشه در انقلاب اسلامی ایران داشتهاند و نفوذ و قدرت نرم نظامی اسلامی را هویدا ساختهاند. ریشه و فصل مشترک تمامی این انقلابها اسلام و اسلامی خواهی مردم مسلمان منطقه بوده است و شاخصههایی از جمله عدالت خواهی، مبارزه با مستکبرین و حکومتهای غرب داشتهاند.
انفعال این دستگاه بر همه تحلیلگران دلسوز این نظام نیز هویداست که بر پایه همین تحلیل ضعیف بوده است. هر چند که با همین تحلیل غلط، باز رها کردن حوادث منطقه و عدم اقدام و حرکت دیپلماسی قوی از ناحیه دولت، عملی بیتدبیرانه و به دور از شأن نظام اسلامی بوده است.
امروز دنیا در یک پیچ تاریخی و حیاتی به سر میبرد و کوچکترین تحلیل، حادثه، تصمیم و اعلام موضع و هر رفتاری بر اوضاع اثر خواهد گذاشت و بیشک انفعال دستگاه دیپلماسی به هر بهانه ای، گناهی نابخشودنی است و فرصت طلایی نفوذ و اثرگذاری نظام اسلامی را در جهان خواهد سوزاند. آیا نباید حرکت و اقدام بینالمللی اثرگذار در حوادث منطقه، از سوی ام القرای حقیقی جهان اسلام و در شأن این نظام، یعنی نظام اسلامی صورت میگرفت؟ آیا اصلاً حرکتی از ناحیه وزارت امور خارجه دولت صورت گرفته است؟
در قبال حرکت و بیداری اسلامی تونس، یمن، مصر، لیبی، عربستان و بحرین چه اقداماتی کردهاید؟ آیا می توانید تمامی اقدامات دستگاه تحت امرتان را لیست کنید تا در مقابل دیدگان ملت قرار بگیرد؟ وزارت امور خارجه در حمایت از انقلاب اسلامی مصر چه عمل و اقدام مثبتی را انجام داده است؟ کدام کنفرانس بینالمللی را به حمایت از مردم مظلوم بحرین برگزار کرده است؟
شما میدانید و همه میدانند این رهبر حکیم انقلاب بوده است که یکه و تنها رهبری این حرکتها را عهدهدار شدند و حتی برگزاری اجلاسهای بینالمللی بیداری اسلامی که وظیفه شما بوده است را ایشان تدبیر کردهاند.
انفعال عملی این دستگاه تا حدی پیش رفته است که امروز متحد استراتژیک نظامی اسلامی، نظام سوریه، زیر فشارهای بینالمللی بسیار شدیدی قرار گرفته است و هیچ اقدام بینالمللی را انجام نمی دهید. آیا نظام اسلامی در بین ملل مختلف جهان، نفوذ و اثر آن چنانی نداشت و ندارد که ملل مختلف جهانی را با خویش در قضایای سوریه همراه سازد؟ آیا نمیشود از ظرفیت ملل عضو جنبش غیر متعهدها برای بر ملاسازی سناریوی صهیونیستی در قضیه سوریه استفاده کرد؟ آیا نفوذ جمهوری اسلامی در منطقه بیش از دولت مستبد و متزلزل سعودی یا دولت غرب زده ترکیه نیست که دستگاه دیپلماسی حتی یک کنفرانس «دوستان سوریه» را برگزار نکرده است؟
بی تردید نفوذ و قدرت نرم این نظام، اول قدرت منطقه است، اما شما از این قدرت نرم استفاده نکردهاید و در عوض دیدارهای ناصحیح و حتی خلاف عُرف دیپلماتیکتان با وزیر امور خارجه انگلیس، وزیر خارجه رژیم نامشروع بحرین این نکته را اثبات میکند که وزارت امور خارجه دولت دهم نمیخواهد همراه با بیداری اسلامی پیش برود و با عملکرد خود خلاف آرمانهای انقلاب حرکت میکند.
ملت بیدار ایران اسلامی بیتردید در قبال مقاومت سوریه و انقلاب مردم مظلوم بحرین سکوت نخواهد کرد و در قالبهای مختلف، حمایت های ویژه خویش را داشته و خواهد داشت، لکن از دستگاه دیپلماسی کشور انتظار میرود در راستای آرمان ها و ارزش های این انقلاب، وظایف انقلابی و قانونی خویش را به بهترین نحو ایفا کند.
دانشجویان ارزشی خوزستان در پایان این نامه پیشنهادهای سازندهای را جهت خروج دستگاه دیپلماسی از انفعال ارائه و اعلام کرد: برگزاری کنفرانس دوستان سوریه با دعوت از ملل مختلف جهان جهت ارائه راهکار برای خروج سوریه از بحران، برگزاری کنفرانس دوستان بحرین جهت حمایت از مردم مظلوم بحرین، برگزاری اجلاس بیداری اسلامی با دعوت از مسئولان انقلابی کشورهای مصر، تونس، لیبی جهت حفظ و برقراری ارتباطات سازنده و اثرگذار با ملل انقلابی، قطع مذاکرات هسته ای که عملی است برای بر هم زدن تمرکز نظامی اسلامی بر روی منطقه و حوادث منطقه، سفرهای سازنده مقامات ارشد نظام اسلامی به مصر، لیبی، تونس و دعوت از آنان و انجام مذاکرات و ارتباطات و ثبت قراردادهای مختلف جهت حفظ ارتباط ایران اسلامی با انقلابهای منطقه و سرمایه گذاری بالا بر بخش سایبری جهت ارتباط و اثرگذاری بر انقلابیون منطقه میتواند راهکارهایی برای خروج از این وضعیت باشد.
Sorry. No data so far.