یکشنبه 05 آگوست 12 | 14:46

هشدار شیخ الصفار نسبت به تحرکات فرقه‌ای

روحانی برجسته شیعه شرق عربستان نسبت به تحرکات فرقه ای که طوایف و مذاهب مختلف جوامع اسلامی را به دشمنی علیه یکدیگر واداشته است، هشدار داد.


حجت الاسلام و المسلمین «شیخ حسن الصفار» روحانی شیعه عربستان با تاکید بر اینکه خطرناک‌ترین اشکال تحریک، تحریک‌های فرقه‌ای است، اظهار داشت: ما اکنون در شرایطی زندگی می‌کنیم که تحرکات فرقه‌ای بین گروه‌ها و طوایف مختلف جامعه اسلامی و همچنین جهت گیری‌ها و درگیری بین طوایف و مذاهب افزایش یافته است.

وی در ادامه به نقش برجسته عقلا و فرهنگیان جامعه در راستای دوری از پاسخ به سایر انواع تحریک متقابل تاکید کرد و افزود: نقش خردمندان و فرهنگیان جامعه برای آگاهی دادن نسبت به هرگونه تنشی که منجر به تفرقه بین اقشار مختلف جامعه اسلامی می‌شود، بسیار حایز اهمیت است.

رهبر شیعیان عربستان نسبت به حاکمیت فرهنگ «تاثیرپذیری و پاسخگویی به تحریک فرقه‌ای» هشدار داد و گفت: این فرهنگ، اهداف دشمنان امت را محقق می‌کند.

وی در میان جمع کثیر نمازگراران شهرستان قطیف عربستان گفت: اگر فرهنگ تاثیر پذیری و انعطاف پذیری نسبت به این تحریک‌ها در جامعه حاکم شود، قطعا خواسته‌های دشمنان محقق خواهد شد.

شیخ صفار با انتقاد از سخنرانی‌های التهابی و تحریک آمیز بین مسلمانان شیعه و سنی، تصریح کرد: هدف از این سخنرانی‌های تحریک آمیز، تحریک اهل تسنن علیه شیعه و شیعه علیه اهل تسنن است و باید مراقب این موضوع بود.

روحانی شیعه عربستان با بیان اینکه خردمندان و افراد آگاه از این تحریک‌های فرقه‌ای، باید به عناصری که برخی گروه‌ها را به اعمال چنین تحرکاتی وادار می‌کنند، توجه کنند تا به شکل مناسبی با آن برخورد کنند، افزود: هیچ توجیه شرعی و قانونی برای پاسخگویی و تاثیر پذیری از حالت‌های تحریک وجود ندارد.

وی ادامه داد: اینکه عده‌ای برای دفاع از منافع شخصی و احقاق حقوق خود و همینطور تحریک از سوی جانب دیگر به خشم و عصبانیت وادار می‌شوند، امری طبیعی است اما انسان باید کنترل عکس العمل‌های خود را داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین شیخ الصفار با بیان اینکه خشم و عصبانیت در برابر افراد و رفتارهای شخصی، روش مناسبی نیست، افزود: انسان باید بهترین روش را برای بیان خشم و غضب و احقاق حقوق خود انتخاب کند.

شیخ حسن صفار در گوشه دیگری از سخنان خود با اشاره به ولادت امام حسن (ع) و دعوت به اقتدا به این امام بزرگوار برای دوری از پاسخگویی به تحریک‌های عمدی، بیان داشت: در سیره امام حسن (ع) به ویژه به علت شرایط سیاسی پس از صلح با معاویه، مکتب وسیعی وجود دارد که باید به آن اقتدا کرد.

براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی «شیخ حسن الصفار»، وی در پایان خاطرنشان کرد: امام حسن (ع) و پیروان ایشان، با‌‌نهایت بردباری و دوراندیشی به خویشتن داری حتی در زمانی که با بدرفتاری‌های شدیدی از طرف دشمنان روبرو می‌شدند، پایبند بودند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.