سید عبدالمجید بحرینی،عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه تبعات آرایشهای افراطی هم به فرد بر میگیرد و هم به اجتماع، افزود: وقتی شخصی در ملاء عام با ظاهری نامناسب حضور پیدا میکند الگوی دیگران قرار میگیرد و دیگران از او تقلید میکنند، به همین دلیل افرادی که تبعات آرایشهای افراطی را کاملا فردی میدانند درواقع نادانسته در حال ترویج این رفتار ناسالم در اجتماع هستند.
وی افزود: برخی از افراد میخواهند با آرایشهای افراطی، خود را به دیگران بشناسانند و برای اثبات خود به جای آنکه ارزشهای وجودیشان را نشان دهند به دنبال چیزهای بدلی میگردند و آنها را با مسائل پیش پا افتاده جایگزین میکنند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به اینکه این افراد در هویت یابی مشکل دارند و به جای آنکه هویت خود را با علم و دانش، ارتباط گیریهای مناسب، نشان دادن قاطعیت و برخورد با دیگران و کسب مهارتهای زندگی اثبات کنند به آرایشهای افراطی روی میآورند.
وی به افرادی اشاره کرد که با وجود داشتن جایگاه اجتماعی مناسب، تحصیلات بالا و بعضا چهرههای زیبا باز هم به صورت افراطی آرایش میکنند و افزود: در وجود این افراد یا نیاز ارضاء نشدهای وجود دارد و یا اینکه آنها مقلد دیگراناند و بدون اندیشه از دیگران پیروی میکنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اضافه کرد: گاهی دختران برای ازدواج و یافتن همسر آرایش میکنند؛ اما آنها نمیدانند تنها با این کار طرف مقابل را تحریک میکنند و اگر شخص او را بپسندد و پس از مدتی با واقعیتها مواجه شود، این فرد به در بسته میخورد.
وی به ارائه راهکار برای حل این معضل پرداخت و افزود: در وهله اول افراد باید خود را بپذیرند و با تقویت اعتماد به نفس خود به این امر بیاعتنا شوند، هم چنین خانواده، رسانهها و همه مربیان اجتماعی باید در راستای این هدف فرهنگ سازی کنند.
بحرینی در پایان گفت: این نکته حائز اهمیت است که نهادهای ارشادی نباید با خشونت و برخوردهای تندرو در این راستا عمل کنند؛ بلکه باید با استواری با برخورد مناسب و آرام افراد را ارشاد کنند زیرا کار فرهنگی را نمیشود به صورت عجلهای و ضربتی انجام داد و صبر و پشتکار یکی از مهمترین فاکتورهای آن است.
Sorry. No data so far.