سه‌شنبه 21 آگوست 12 | 11:11

فرهنگ‌سازی فاطمه‌ها

محمد جواد براهویی

می‌خواهم در مورد حرکت فرهنگی سه دختر دهکهانی با حمایت آقای فرزاد میرشکاری بنویسم، حرکتی که باعث جلب توجه بسیاری از گروه‌های سیاسی، امنیتی، فرهنگی، ادبی و دانشجویی شد.


محمدجواد براهویی – بهانه نوشتن این مطلب سفر چند وقت پیش ما اعضای وبلاگ کهنوج ما به دهکان می‌باشد.‌‌ همان طور که از عنوان مطلب مشخص می‌باشد می‌خواهم در مورد حرکت فرهنگی سه دختر دهکهانی با حمایت آقای فرزاد می‌رشکاری بنویسم حرکتی که باعث جلب توجه بسیاری از گروه‌های سیاسی، امنیتی، فرهنگی، ادبی و دانشجویی شد.‌‌ همان طور می‌دانید در سال‌های اخیر کشور ما در بحث فرهنگ دچار نوعی از خودباختگی شده است و حال مسئولین مربوطه سعی در ساختن و باز گرداندن فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی دارند و از هر حرکتی در این راستا استقبال می‌کنند و در مواردی این استقبال شتاب زده است و به نوعی از هدف اصلی دور می‌ماند و باعث برخی سو استفاده‌های از طرف افراد سود جو می‌شود.

حرکت این سه دختر که نام هر سه آن‌ها فاطمه می‌باشد حرکتی بجا و مورد نیاز حال کشور بود مخصوصا در جهت ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و به نوعی می‌توان گفت کتابخانهٔ فاطمه‌ها روزنهٔ امیدی بود برای فردای بهتر البته اگر درست هدایت و حمایت شود و نباید این حرکت در همین جا متوقف و فراموش شود و باید در راستای گسنرش آن تلاش شود و آرزو می‌رود کتابخانهٔ فاطمه‌ها باعث جلب توجه مسئولین نه از دیدگاه فرهنگی بلکه از دیدگاه سازندگی به دهکهان شود. و باید در نظر داشت که حرکت فاطمه‌ها نه حرکت سیاسی است و نه حرکت امنیتی فقط و فقط حرکت فرهنگی است در جهت بالا بردن فرهنگ عمومی کشور و به ما یاد می‌دهد با اندک منابع می‌توانیم کار‌های بزرگ انجام داد.

  1. بی نام
    15 اکتبر 2015

    سلام . حرکت این سه دخترخانم خیلی جالب بود من هم از تلویزیون دیدم و بهشون آفرین گفتم امیدوارم موفق بشن. و از شماآقای براهویی هم ممنونیم که به این موضوع اهمیت دادید امیدوارم موفق باشید.

  2. بی نام
    15 اکتبر 2015

    با ارزوی موفقیت برای شما و فاطمه ها

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.