دربار بریتانیا تایید کرده است که درباره استفاده احتمالی از دو تصویر برهنه شاهزاده هری، نوه ملکه بریتانیا، با کمیسیون رسیدگی به شکایات مطبوعاتی تماس گرفته است.
بیبی سی نوشت: یک سخنگوی دربار گفت که شنیده شده است که برخی از روزنامههای بریتانیایی ممکن است در نظر داشته باشند که این عکسها را منتشر کنند، هر چند هنوز هیچ روزنامهای این عکسها را منتشر نکرده است.
دربار بریتانیا میگوید که انتشار این عکسها که در اتاقی در هتل لاس وگاس گرفته شده است، نقض حریم خصوصی او به شمار میرود.
سردبیر سابق «نیوز آو د ورلد» گفت که تصمیم کلی مبنی بر اینکه این عکسها استفاده نشود، نشان میدهد که کمیته تحقیق و تفحص لوینسون، مطبوعات بریتانیا را تبدیل به «مطبوعات خنثی» کرده است.
کمیته تحقیق و تفحص لوینسون توسط هیات تحقیق قاضی لوینسون و به دنبال افشای ماجرای شنودهای تلفنی که به تعطیل شدن نشریه نیوز آو د ورلد انجامید تشکیل شده و به استانداردهای مطبوعاتی و روابط سیاستمداران با روزنامهها و رسانهها میپردازد.گفته میشود که شاهزاده هری به بریتانیا برگشته است.
دو عکس برهنه از او و یک زن جوان در اتاق هتلی در لاس وگاس، نخستین بار در وبسایت آمریکایی «تیام زد» که به اخبار حاشیهای و شایعات پیرامون شخصیتهای معروف میپردازد، منتشر شده است.دربار بریتانیا حضور هری در این عکسها را تایید کرده است.
بیلیارد برهنه
سایت «تیام زد» گزارش داده است که این عکسها در زمانی گرفته شده که هری در میان جمعی، مشغول بازی بیلیارد برهنه بوده است. شاهزاده هری تعطیلات آخر هفته را با دوستانش در لاس وگاس سپری میکرد. گفته میشود که این عکسها روز جمعه گذشته، با یک گوشی تلفن دوربین دار گرفته شده است.
تعداد زیادی از رسانههای آمریکایی از این عکسها استفاده کردهاند ولی هیچ روزنامه بریتانیایی آنها را منتشر نکرده است، با این حال، این عکسها در یک وبلاگ سیاسی در بریتانیا منتشر شده و روزنامه «سان» نیز کاریکاتوری از یکی از عکسها را در صفحه اول خود منتشر کرده است.
وبسایت درام، که از وبسایتهای رسانهای و بازاریابی اسکاتلند است، این تصاویر را منتشر کرده است. سایت درام مدعی شده که اولین انتشاراتی بریتانیاست که دست به انتشار این عکسها زده. این عکسها در سراسر جهان در شبکه اینترنت در دسترس است.
نیل والیس، سردبیر اجرایی نیوز آو د ورلد به بیبی سی گفت که اگر پیش از تشکیل کمیته تحقیق و تفحص لوینسون بود، او این عکسها را چاپ میکرد، چرا که انتشار آن را در حوزه منافع عمومی ارزیابی میکرد، ولی به گفته او این کمیته، مطبوعات را «خنثی» کرده است.
با این حال، مارک استیونز، یک وکیل رسانهای، گفت که سردبیران مطبوعات فهمیدهاند که باید خواسته دربار بریتانیا را بپذیرند. او دلیل این کار را درخواست کمیسیون رسیدگی به شکایات مطبوعاتی دانست و گفت که سردبیران پذیرفتهاند که عدم انتشار عکسها «شاید راه بهتری باشد.»
او افزود که موارد متعدد حقوقی درباره شخصیتهای معروف، سبب شده که مطبوعات، با مقوله حریم خصوصی به شیوه متفاوتی برخورد کنند.
کن وارف، از ماموران سابق امنیت سلطنتی، میگوید: «این رویداد، برای هری، وقفهای در پیشرفت او به شمار میرود و باعث میشود که فعالیتهای خیریه و خدمات نظامیاش دست کم گرفته شود.»
تورین داگلاس، خبرنگار رسانهای بیبی سی میگوید که این ماجرا، مشکلات راه برای قاضی لوینسون را در تدوین شکل سخت تری از قوانین مطبوعاتی برای بریتانیا نشان میدهد، «آن هم در دنیایی که شبکههای اجتماعی و اینترنت، هیچ حد و مرزی را نمیشناسد.»
لطفا یا تصاویرا رو قرار ندهید یا اگه قرار میدهید به طور کامل نشان دهید