یکشنبه 16 سپتامبر 12 | 14:43

ناگفته‌های«حاج حسین یکتا» از راهیان نور

در زمان فتنه ۱۸ تیر ۷۸ اوضاع شهر و مردم به نحوی بود نیازمند یک روحیه بالا و مقاوم داشتند برای تعجیل در این مهم باید شهدا به شهر بیایند و ولایت را یاری کنند. سردار باقر‌زاده دستور تفحص شهدا را صادر کردند ولی…


همایش تقدیر از سردار سید محمد باقر‌زاده با عنوان آغازی بر یک پایان در روز جمعه ۲۵ شهریور ماه در کهف الشهدای تهران برگزار گردید. این همایش مردمی و خود جوش با هدف تقدیر از سه دهه مجاهدت خاموش سردار خاکی پوش نسل خاکریز‌ها، سردار سید محمد باقر‌زاده پیرامون پایان ماموریت وی در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار گردید. همایش آغازی بر یک پایان با حضور پرشور امت حزب الله فعالان فرهنگی، در حوزه‌های مختلف به ویژه فضای مجازی بعد از اقامه نماز مغرب و عشا برپا شد.

این مجلس نورانی و معطر، در ساعت ۳۰: ۲۰ دقیقه با قرائت قرآن کریم، کار خود را آغاز نمود. بعد از قرائت قرآن، یک قطعه ادبی توسط دختر شهید، برگرفته از نوشته‌های حسین قدیانی، نویسنده «وبلاگ قطعه ۲۶»، خوانده و سپس نماهنگی با موضوع دفاع مقدس پخش گردید. اولین سخنران برنامه، حاج حسین یکتا، دبیر اسبق ستاد راهیان نور بودند که در محل سخنرانی قرار گرفتند و در مدت ۱۵ دقیقه به نقل از خاطراتی از سردار باقر‌زاده پرداختند. سپس گروه سرود رهپویان ولایت قم، به سرود خوانی پرداخته و با این اجرا به استقبال سخنان دومین می‌ه‌مان برنامه، صابر خراسانی، شاعر دفاع مقدس، رفتند. صابر خراسانی، به شعر خوانی پیرامون فرهنگ شهادت پرداخته و بعد از وی، حاج سعید قاسمی، از رزمندگان دفاع مقدس و از فعالان فرهنگی به عنوان آخرین سخران، با صحبت‌های داغ و آتشین خود در جایگاه سخنرانی قرار گرفت.

حاج حسین یکتا در ابتدای سخنان خود به انتشار فیلم موهن و هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت رسول اکرم (ص) اشاره کرده و این واقعه عظیم را محکوم و به تمامی مسلمانان جهان تسلیت گفتند. سپس به نحوهٔ برپایی و چگونگی شکل گیری این بزرگداشت، اشاره کردند و گفتتند: هر کس در راه خدا، قدمی برداشته عزتمند شده است و اگر امروز سردار باقر‌زاده، نزد ما عزیز است دلیلش زحمات بسیاری است که ایشان در راه خدا کشیده. این جلسه به همت تمامی دوستان فرهنگی شکل گرفته است و هیچ هزینه‌ای از بیت المال نشده زیرا ما به نیت قدرانی از این مرد بزرگ در اینجا جمع شده‌ایم و هیچ برنامه‌ای از جایی به ما نرسیده است.

هدف، تقدیر از همه سبزپوشان و پاسدارانی است، که در راه خدا مجاهدت‌های بسیار کردند از تمام لباس خاکی پوش‌ها و تمام بچه‌های جنگ و شهادت قدردانیم. حاج حسین یکتا در ادامه سخنرانی خود به نقل از اولین دیدار خود با سردار باقر‌زاده پرداختند و از زمان شکل گیری ستاد راهیان نور و اولین کاروان‌های کربلای ایران نقل کردند. مسئول اسبق ستاد راهیان نور در ادامه گفت: راهیان نور بزگ‌ترین حرکت موثر در حوزه فرهنگ مقاومت بود به طوری که سخنان حضرت آقا پیرامون این حرکت عظیم بسیار مهم و البته دل گرم کننده است. آقا فرمودند سلام ما را به مسئولین راهیان نور برسانید و بگوید که من، قدر کار آن‌ها را می‌دانم و ان‌ها نیز قدر کار خودشان را بدانند و بگویید تحولی که در جامعه ایجاد شد است، نتیجه کاروان‌های راهیان نور و تشیع جنازه شهدای گمنام است.

حاج حسین یکتا در ادامه سخنان خود به خاطره‌ای از یکی از دوستان پرداختند و گفتند: در زمان فتنه ۱۸ تیر ۷۸ اوضاع شهر و مردم به نحوی بود که مردم نیازمند یک روحیه بالا و مقاوم بودند. برای تعجیل در این مهم، باید شهدا به شهر بیایند و ولایت را یاری کنند. سردار باقر‌زاده دستور تفحص شهدا را صادر کردند، ولی تا چند روز شهیدی پیدا نشد، من به این عمل اعتقاد داشتم ولی نه به اندازه‌ای که سردار باقر‌زاده، پشت تلفن به من بیان کردند. بعد از درد دل با شهدا و نیاز حضورشان در کنار مقتل شهدا در فکه شلمچه و چند نقطه دیگر تعداد ۷۲ شهید پیدا و آماده تشیع جنازه شد، و با آمبولانس به تهران فرستادم.

حاج حسین یکتا در ادامه سخنان خود به طور اخص، به راهیان نور پرداختند و از زحمات سردار باقر‌زاده در راه اندازی و اوج گیری ستاد راهیان نور تقدیر نمودند. ایشان ولایت مداری را در راس همه امور دانستند و افزودند اگر روزی ولایت در اولویتی بالا‌تر از کار ما باشد، اول و اخر ولایت است در هر زمان مصلحت را باید بر مبنای ولایت قرار داد. ایشان در ادامه سخنان خود به میدان دادن به جوان‌ها تاکید کردند و افزودند: سردار باقر‌زاده واقعا به جوان‌ها میدان رشد دادند. بالاخره ستاد فرماندهی کل قوا، جای مهمی است. اینجایگاه منتسب به حضرت آقاست. جایگاهی باشان بالاست. یک بسیجی مخلص آقا، مانند سردار فیروز آبادی، رئیس ستاد فرماندهی کل قواست. آنجا جایی است، که برای ارتش، سپاه ناجا و امنیت کل کشور تصمیم گرفته می‌شود.

در مقابل کل دشمنان و ارتش‌های دنیا، آنجا باید تصمیم بگیرند. ستاد فرماندهی کل قوا خیلی جای مهمی است، آنوقت سردار باقر‌زاده با پشتیبانی که واقعا سردار فیروآبادی از ایشان می‌کردند جوانان را راه داده بودند و بچه‌های جوان را آورده بودند و حمایت می‌کردند. یکی از ما پوشه و پرونده نداشت هیچ کدام از ما از این روش‌های جدید، تایید صلاحیت نشده بود. نه من که ستاد مرکزی بودم، نه احسان که هنری بود و دیگری که مهندسی بود، همه جوان بودند و یاعلی گفتیم و عشق آغاز شد.

برای من این صحنه عجیب بود. می‌رفتیم از سیستم‌های دولت، حکومت، از این طرف از آن طرف امکانات مالی فراهم می‌کردیم. ایشان با اعتماد کامل می‌گفت خرج کنید آقا می‌دانید امضا کردن ترکه تشریفات یعنی چه؟ یعنی مسئولیت همه پول‌هایی که خرج می‌شود با من قبرش، قیامتش، دنیایش، روشش، جاری‌اش. مسئولیت کار ما را می‌پذیرفت امام جوانان را باور کرد. سید جوانان را باور کرده بود. ایشان به دوستانی که به رفاقت به سبک حسادت پرداختند توصیه کرد به ندامت بعد از شهادت دچار نشوند.

این نشست نورانی در ساعات پایانی روز جمعه ۲۴ شهریور ماه با حضور ده‌ها نفر از دوستاران شهدا و خادمین این عزیزان، فعالان فرهنگی در حوزه‌های مختلف به کار خود پایان داد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.