حجتالاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانینیا،استاددانشگاه، اظهار کرد: تمامی افراد جامعه نسبت به افراد محیط خود یکسری مسوولیتها دارند مثلا یک پدر نسبت به خانواده، فرزندان، محیط کار و به عنوان یک شهروند یکسری مسوولیتها دارد که اگر تمام اینها را در جای خود به نحو احسن انجام دهد هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد.
وی افزود: یکی از مشکلات جامعه ما این است که وظایف و تکالیف خود را نمیشناسیم و یا در اکثر مواقع وظایف خود را میشناسیم ولی به آن اهمیت نمیدهیم لذا دچار مشکلاتی مثل بیحجابی، فساد و فحشاء و دروغگویی میشویم که تمام اینها نشأت گرفته از عدم مسوولیتپذیری است.
معاون فرهنگی دانشکده علوم حدیث عنوان کرد: ریشه همه نابسامانیهای اجتماعی ما جهل نسبت به وظیفه خود است، ما حتی درباره اطرافیان نزدیک خود و اینکه به آنها کار صحیح و غلط را بگوییم بیمسوولیت هستیم در حالی که نباید اینگونه باشد، زیرا طبق سخن حضرت علی (ع) «آنگاه به مردهای در میان زندگان تشبیه میشویم» و دیگر عضو اینجامعه نیستیم.
وی درباره اینکه چه افرادی میتوانند درباره امر به معروف و نهی از منکر تأثیر بگذارند، گفت: جامعه ما یک جامعه جوان است و اساتید میتوانند از نظر اخلاق تأثیر زیادی روی جوانان بگذارند و در این امر فرهیختگان نیز نقش تعیینکنندهای دارند.
سبحانینیا در پایان گفت: پس از آنها مسوولان و ردههای بالا میتوانند تأثیرگذار باشند و اگر خود آنها به امر به معروف و نهی از منکر پایبند باشند حتما تأثیر این کار را روی مردم و جامعه میبینند و اگر آنها به وظایف خود عمل کنند نیمی از مشکلات جامعه حل میشود.
Sorry. No data so far.