مجتبی رحمانی، با اشاره به سابقه ۵ ساله حضور جهادگران دانشگاه امیرکبیر در مناطق محروم استان خراسان جنوبی گفت: تمرکز اصلی ما در تمام این سالها حل مشکل بیکاری جوانان روستایی است چون معتقدیم اگر جوان روستایی کار و درآمد خوبی داشته باشد خودش میتواند مشکلات عمرانی روستایش را حل کند.
وی با اشاره به آخرین سفر دانشجویان به شهرستان سربیشه در خراسان جنوبی گفت: در این برنامه، یک کارگاه قالیبافی با ظرفیت ۶ دار قالی برای روستائیان ساخته شد که میتواند منبع درآمد خوبی برای زنان روستایی باشد.
رحمانی اظهار داشت: کارگاه قالیبافی بخش دورح، چهارمین کارگاه قالیبافی است که توسط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر ساخته شده و براساس آخرین برآوردها هر خانم روستایی میتواند ماهانه به طور متوسط ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از محل این کارگاهها درآمدزایی کند.
مسئول اجرایی گروه جهادی دانشگاه امیرکبیر همچنین گفت: در این سفر، دانشجویان جهادگر خانهای برای یکی از اهالی روستا ساختند که سرپرست خانوادهشان را از دست داده بود و به همراه ۶ فرزندش در روستا زندگی میکرد.
وی اجرای برنامههای فرهنگی، دینی را از دیگر برنامه دانشجویان جهادگر عنوان کرد و افزود: دانشجویان با تمرکز بر آموزش مباحث اجتماعی، فرهنگی، بهداشتی و خانواده حدود ۱۰ روستا در مناطق مرزی بخش دورح را تحت پوشش قرار دادند.
رحمانی در ادامه از طراحی برنامه کارگاه بلوکزنی توسط دانشجویان جهادگر خبر داد و گفت: با اجرای کامل این کارگاه میتوان اشتغال مناسبی را برای جوانان روستایی فراهم کرد.
این دانشجوی فعال در پایان خاطرنشان کرد: دانشجویان جهادگر سال گذشته تولید مرغ بومی را در روستای علیهدیه خراسان جنوبی راهاندازی کردند.
Sorry. No data so far.