محمد جواد محمدیزاده، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در همایش روز جهانی استاندارد با اشاره به اینکه میتوان با مدیریت پسماند در کشورغذای ۱۵ میلیون نفر را تامین کرد، گفت: هم اکنون ۱۸ درصد از تولید محصولات کشاورزی، ۲۹ درصد از محصولات باغی، ۱۲ درصد از محصولات طیور و هفت درصد از محصولات شیلات در کشور به پسماند تبدیل میشود.
معاون رییس جمهوری با اشاره به بالا بودن میزان تولید پسماند در تهران نسبت به میانگین جهانی، افزود: سرانه تولید پسماند در دنیا به ازای هر نفر ۵۵۰ گرم است، در حالی که این رقم در تهران به ۷۵۰ گرم میرسد و در شهر رشت میزان تولید پسماند دو برابر میانگین جهانی است.
محمدیزاده با انتقاد از رواج روحیه اسراف و مصرف گرایی در کشور، گفت: روزانه به طور متوسط ۴۵ هزار تن پسماند انسانی، ۴۰۰ تن پسماند بیمارستانی و ۴۲۰ هزار تن پسماند کشاورزی در کشور تولید میشود.
Sorry. No data so far.