سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر یدالله جوانی طی سخنانی در اجتماع کارکنان نیروی دریایی سپاه در بندرعباس با اشاره به نقش انقلاب اسلامی در تغییر هندسه سیاسی جهان و دلایل دشمنی استکبار جهانی با انقلاب و خشم و عصبانیت آنان از نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: امروز غربیها احساس میکنند که جمهوری اسلامی ایران با دستاوردها و تحولات و پیشرفتهای جدید، در قامت یک رقیب راهبردی که میتواند ترکیب اتاق فرمان جهان را تغییر داده و خودش به یکی از اعضای آن تبدیل شود، ظاهر شده است.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه خاطر نشان کرد: از آغاز پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون تحولات شگرفی در جهان به ضرر قدرتهای سلطه گر به وقوع پیوسته است که سرچشمه آن انقلاب اسلامی ایران بوده است.
وی افزود: نقش تحول آفرین انقلاب اسلامی در معادلات جهانی و منطقهای که چند قطبی شدن نظام جهان، شکست و ناکامی آمریکا در سلطه بر جنوب غرب آسیا و خاورمیانه، بیداری اسلامی و متزلزل شدن و فروپاشی پایگاههای آمریکا در منطقه و همچنین به چالش کشیده شدن نظام سرمایه داری از درون، را در پی داشته است، حجم و ابعاد فشارها و دشمنی آمریکا و غرب را علیه این انقلاب، روز افزون کرده است.
جوانی با اشاره به منطق ظالمانه و زورمدارانه قدرتهایی که خود را سکاندار بلامنازع و بیرقیب اتاق فرمان جهان میدانند، گفت: منطق آمریکا به عنوان سردمدار این جریان، سلطه بر کل جهان است و وقتی راهبرد نظم نوین را مطرح میکند، منظورش سلطه بر کل جهان و از آن جمله جنوب غرب آسیا، خاورمیانه و سیطره بر ایران است.
وی افزود: آمریکا به خوبی میداند که بدون سلطه بر ایران و به زیر کشیدن ایران و قبضه کردن ایران، رهبری او بر جهان معنا ندارد.
جوانی با اشاره به اینکه بعد از فروپاشی بلوک شرق، آمریکاییها خیز بلندی را برای سلطه کامل بر جهان برداشتند، اما در این خیز ناموفق شدند، اظهار داشت: آمریکاییها برای سلطه بر جهان به این نتیجه رسیدند که باید خاورمیانه را به کنترل درآورند و در دوره کلینتون کارهایی را آغاز کردند که ناکام ماند و در دوره بوش سناریوی ۱۱ سپتامبر و برجهای دوقلو را برای تثبیت مدیریت جهانی خودشان طراحی کردند.
وی با تشریح موضع آمریکا در جریان پیاده سازی سناریوی برجهای دو قلو افزود: آمریکا در پی سناریوی برجهای دوقلو برای اینکه جریانهای مخالف خودش را سرکوب کند، تعریفی را ارائه داد که بر اساس آن هر که با آمریکا نباشد در زمره تروریستها به حساب میآید و لذا باید از میان برداشته شود.
جوانی در ادامه گفت: در پی این سناریو بود که رهبر معظم انقلاب اعلام کرد که ما نه با شماییم و نه با تروریستها. و علم کردن پرچم مبارزه با تروریسم از سوی آمریکا در جریان این سناریو در حقیقت خیزی برای تسلط کامل آنان بر خاورمیانه بود.
وی افزود: جبهه غرب به رهبری آمریکا قصد داشت تا از رهگذر لشکرکشی به افغانستان و عراق، وادار ساختن اسرائیل به جنگ علیه حزب الله لبنان، ورود به ایران، ایجاد جریانهای مخالف در منطقه و دنبال کردن تغییر و تحولات دلخواه خود در کشورهای منطقه، در خیز خود موفق شود، اما نه تنها در این خیز موفق نشد، بلکه در باتلاقی کشنده فرو رفت و در حالی که برای خروج از این باتلاق دست و پا میزد، حادثه عظیم بیداری اسلامی رخ داد.
جوانی در بخش دیگری از تحلیل مسائل سیاسی خاورمیانه به چالش عمیق جریان لیبرال دمکراسی در تقابل با انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: امروز ایران اسلامی در پرتو پیشرفتهایی که در ابعاد گوناگون کسب کرده، به رقیب راهبردی غرب تبدیل شده است و جبهه غرب به سرکردگی آمریکا، دو جبهه داخلی و خارجی را برای تحت فشار قراردادن جمهوری اسلامی ایران گشوده و تقویت کرده است.
وی افزود: دایره فشارهای بیرونی بر ما به گونهای است که همه عوامل فشار را به کار گرفتهاند و در حال حاضر فقط با ما جنگ نظامی ندارند، و همه کارهایی که از دستشان برمی آید، را انجام میدهند و فقط نمیتوانند به شکل نظامی بجنگند.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه جبهه غربی به رهبری آمریکا، در همه حوزهها به جنگی تمام عیار علیه انقلاب اسلامی دست زده است، گفت: دایره فشارهای بیرونی به گونهای است که امروز آمریکاییها، غربیها و اروپاییها، از همه عوامل فشاری که از دستشان برمی آمده، بهره گرفتهاند و در حال اعمال آن هستند و فقط در حال حاضر با ما جنگ نظامی ندارند و الا در سایر حوزهها، جنگی تمام عیار را علیه ما تدارک دیده و در حال اجرای آن هستند.
وی افزود: اگر جنگ نظامی و رویارویی مستقیم را استثنا کردهاند، دلیلش اقتدار و توانمندیهای دفاعی جمهوری اسلامی و آمادگی عمومی در جامعه برای ایستادگی در برابر تجاوز خارجی است و بنا به اعتراف خود غربیها، راه اندازی یک جنگ علیه ایران به شکل نظامی چه آمریکا باشد، چه اسرائیلیها و چه مشترک، نخواهد توانست متجاوز را به اهداف خودش برساند و آنها دچار مشکل میشوند.
جوانی گفت: آنها در این تقابل و رویارویی، تنها امیدشان به این است که در جنگ نرم و جنگ اقتصادی بتوانند گفتمانی را در ایران شکل دهند که این گفتمان، راه نجات و برون رفت از بن بستی است که در مقابله با جموری اسلامی ایران با آن مواجهه شدهاند.
وی افزود: غربیها هدف خود را حتی کتمان هم نمیکنند و میگویند فشارها خصوصا در حوزه تحریمها به گونهای بر جمهوری اسلامی افزایش پیدا کند که در میان آحاد ملت، گروههای نخبه، سیاسی، جریانها و… گفتمان سازش شکل بگیرد؛ سازش با آمریکا، سازش با غرب، کنارآمدن و کوتاه آمدن در برابر آنها و اینکه تنها راه نجات در این مطلب دیده شود.
جوانی در ادامه خاطر نشان کرد: اگر ما از آغاز پیروزی انقلاب تا به امروز توجه کنیم، درست بعد از فروپاشی نظام ستمشاهی که امام (ره) پرچم مبارزه با آمریکا را به دست گرفت، در داخل، جریانهایی بودند که با این ادبیات و سیاست امام (ره) مخالف بودند.
جوانی اظهار داشت: امام (ره) بر این باور بودند که اهتزاز پرچمی که برافراشته شده، پرچم دین، پرچم اسلام، پرچم مبارزه با آمریکا و تداوم این مبارزه، جز با به زیر کشیدن آمریکا میسر نیست.
وی افزود: این اعتقاد و باور امام (ره) بود و در گذر زمان هم درست بودن و حقانیت این باور اثبات شد که باید آن قدرتی که به دنبال بلعیدن و سیطره بر جهان است به زیر کشیده شود چون اگر به زیر کشیده نشود، او به دنبال سلطه بر کل جهان و از جمله شما است و منطقی جز این ندارد.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه دشمن با شدت بخشیدن به موضوع تحریمها، آخرین تیری را نیز که در چله داشت، رها کرده است، گفت: در طی این سی و اندی سال از عمر انقلاب اسلامی، جنگ نظامی را به ما تحمیل کردند، ناکام ماندند، از جنگ فرهنگی تمام عیاری که سازماندهی و اجرا کردند و فتنه ۸۸ نیز از دل آن بیرون آمد، به اهداف خود دست پیدا نکردند، با ناکامی در فتنه ۸۸، جنگ اقتصادی را با تحریم نفتی، تحریم بانکی، تحریم شبکه حمل و نقل و همچنین مجموعهای از اقداماتی که درآمدهای ارزی ما را کاهش دهد، شدت بخشیدند تا نگذارد که ملت ایران به زندگی و فعالیت عادی خودش ادامه دهد.
وی افزود: امروز آمریکایی که شکستهای متعددی از انقلاب اسلامی متحمل شده و در حال فروریختن است، تنها راه نجات خود را در این میداند که با تشدید فشارها بر ملت ایران، اعم از فشارهای مالی، تجاری، اقتصادی و…، و به چالش کشیدن معیشت مردم، مشکل گرانی، تورم و اتفاقات دیگری که امروز در عرصه اقتصاد میبینید، مردم را به این جمع بندی برساند که انگار سیاست ایستادگی در برابر آمریکا، سیاست درستی نبوده است؛ فشاری که در داخل نیز از سوی عدهای برای تقویت این نگاه، دنبال میشود.
جوانی ادامه داد: مقام معظم رهبری فرمودند آن چیزی که عامل این فشارها بوده، اصل این انقلاب و استقلال ملت ایران و ایستادگی ملت ایران در برابر زیاده خواهی و سلطهگری بوده و تصور نشود که اگر ما مثلا در موضوع هستهای انعطاف به خرج دادیم و کوتاه آمدیم، دیگر مشکل ما حل میشود.
وی با استناد به سخنان مقام معظم رهبری افزود: مشکل آنها ایستادن روی پای خودمان است، این ایستادن، ما را به رقیب راهبردی برای آنها تبدیل کرده است و در حال ایجاد تحول بنییادین در معادلات جهان است.
جوانی در ادامه گفت: دشمن به دنبال این است که صحنه انتخابات در ایران صحنه رقابت بین دو نگاه بشود؛ نگاهی که تاکید بر ایستادگی دارد و نگاهی که به دنبال یک نوع کنارآمدن، سازش و کوتاه آمدن است.
مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: باید ماههای آینده و انتخابات ۹۲ را به صحنه رویارویی جدی بین نظام اسلامی با دشمنان خودش توصیف کرد؛ چه دشمنان شناخته شده بیرونی که به شکل شبانه روزی در حال سرمایه گذاری علیه نظام هستند و چه جریانهایی در داخل که از مسیر اصلی که مسیر ولایت است فاصله گرفتهاند.
Sorry. No data so far.