چهارشنبه 24 اکتبر 12 | 10:57

دری: وزیر ارشاد گفت تا آخر دولت دهم بمان

تا چند ماه مانده تا پایان دولت دهم بمانم و دست در دست هم کار‌ها را تمام کنیم اما بنده گفتم یکسری نکات وجود دارد که ممکن است قابل حل نباشد. چه سطح وزارتخانه و چه در سطح دولت، بهتر است نیروی دیگری بیاید و کار ما را ادامه دهد.


مجلس ختم محمدرضا علیان مدیر انتشارات «پیام آزادی» محلی بود که بهمن دری معاون سابق فرهنگی وزارت ارشاد دوباره در یک جمع فرهنگی حضور پیدا کرد چه اینکه وی پس از برکناری با هیچ رسانه‌ای گفت‌وگو نکرد و در هیچ جمعی نیز حضور نداشت.

بهمن دری اخوی درباره فعالیت‌های خود پس از معاونت وزارت ارشاد تصریح کرد: هنوز تصمیمی نگرفته‌ام در جایی مشغول شوم اما سعی می‌کنم سخت‌گیری شدیدی برای پیشنهادهای جدیدم داشته باشم.

قهرهای روزهای پایان خدمت

دری در پاسخ به سوالی درباره قهر و خانه‌نشینی روزهای آخر فعالیت در معاونت فرهنگی توضیح داد: قهر نبود اما فقط برای اخذ تصمیم و خلوت با خود و خدای خودم بود، ایام خوبی بود و برایم مؤثر و لذت‌بخش در عین سختی‌ها بود اما در‌‌ همان دوران سعی و اهتمام من بر این محور بود که هیچ کاری زمین نماند. حتی جمعه‌ها در آن ایام کار می‌کردم، گاهی تا ۲۰ ساعت، چون حضور نداشتم، نتیجه‌اش هم آن بود که بسیاری از کارهایی که زمین مانده بود و می‌توانست برای مسئول جدید سخت باشد این اتفاق نیفتاد.

جلسه دوساعته وزیر ارشاد با دری جهت کنارنرفتن از مسئولیت

دری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه در آن دوران خسته شده بودید ادامه داد: نه خسته نمی‌شوم و نه بی‌انگیزه هستم ضمن اینکه گلایه‌ام این بود و هست برخی دوستان عنوان می‌کنند بنده برکنار شده‌ام در حالیکه باید انصاف را به خرج داد، آقای حسینی وزیر ارشاد در دو جلسه دو ساعته از همه اسباب و همه انگیزه‌های مختلف استفاده کرد تا بنده را مجاب کند در معاونت فرهنگی بمانم و جلسه آخر هم که دو ساعتی به طول انجامید (پس از بازگشت وزیر از سفر حج) به ایشان گفتم فکر می‌کنم بایستی نیروی دیگری مسند را بر عهده بگیرد اما ایشان ۴۰دقیقه برای من استدلال کرد که ماندن شما در این ایام مؤثر و تأثیرگذار است.

وزیر ارشاد گفت: تا پایان دولت دهم بمان

وی افزود: وزیر ارشاد عنوان می‌کرد: تا چند ماه مانده تا پایان دولت دهم بمانم و دست در دست هم کار‌ها را تمام کنیم اما بنده گفتم یکسری نکات وجود دارد که ممکن است قابل حل نباشد. چه سطح وزارتخانه و چه در سطح دولت، بهتر است نیروی دیگری بیاید و کار ما را ادامه دهد. کما اینکه دوستانی که آمده‌اند در حال ادامه امور هستند.

اسماعیلی را من پیشنهاد ندادم

دری درباره اینکه فرد انتخاب شده پیشنهاد شما بود بیان کرد: خیر، پیشنهاد من نبود، حتی روز آخر پس از منصوب شدن آقای اسماعیلی و قطعی شدن سرپرستی ایشان آقای حسینی وزیر ارشاد به بنده اطلاع دادند که خبر را منتشر کنیم؟ ‌ که من گفتم بله طبیعتاً وقتی بنده نیستم باید این خبر منتشر شود. اما من پیشنهادی ندارم به دلیل سختی‌های کار کسی را پیشنهاد نمی‌کنم که فردا روز آن فرد از من گله‌مند شود اما باید انصاف را به خرج داد، چرا که در جلسه آخر ۴۰ دقیقه وزیر تلاش کرد با استدلال بنده را نگه دارد.

معاون سابق فرهنگی وزیر ارشاد در پاسخ به این سؤال که در کار فرهنگی می‌مانید ابراز داشت حتماً؛ چون به جز کار فرهنگی کار دیگری انجام نمی‌دهم.

توضیحات دری درباره قیمت کاغذ

وی در پاسخ به این سؤال که از زمانی که شما از معاونت فرهنگی رفتید تا به امروز بحث کاغذ سروصدای بسیاری کرده و حساس شده اما در دوره شما طرح‌هایی در این راستا داشتید، توضیح داد: البته طرح بنده مربوط به آذر و دی سال گذشته است این طرح چند مرحله داشت که اگر اجرایی می‌شد قطعاً با کار کار‌شناسی که صورت گرفته بود قیمت کاغذ به حد کنونی نمی‌رسید. گرچه آن طرح من مبتنی بر فعالیت وزارت ارشاد نبود و باید سایر وزارتخانه‌ها هماهنگی می‌کردند، سازمان تعزیرات نظارت صنعت، معدن، تجارت و سایر عوامل بایستی کمک می‌کردند تا قیمت کاغذ به وضع کنونی نرسد.

دری درباره پیش‌بینی این موضوع عنوان کرد: هیچ‌ کس نمی‌تواند قیمت کاغذ را همانند اوضاع کنونی دلار و سکه پیش‌بینی کند ولی با اتفاقاتی که در دی ماه سال گذشته پیش آمد باید زود‌تر از بقیه متوجه می‌شدیم چرا که به هر حال سیگنال‌هایی به چشم و گوش ما خورده بود و ما را متوجه گرانی کاغذ کرده بود. البته نه در این حد ولی قابل پیشگیری بود. در بحث قیمت پیشنهاد ما این بود که حتماً یارانه‌ها را سمت و سو دهیم، کمی کاغذ وارد شود، کاری که شش ماه بعد در حال وقوع است.

معاون سابق فرهنگی وزیر ارشاد گفت: کاغذ باید به موقع وارد شود درباره کاغذ تصمیم‌گیری باید آنی باشد و در عین آنی بودن باید کار‌شناسانه باشد. همه این موارد باید دست به دست هم دهند تا کاغذ از این اوضاع خارج شود.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون هم می‌شود با اقداماتی این مهم را انجام داد اما صرف واردات کاغذ و اینکه شعار دهیم تولیدات باید ارتقاء یابد، باید هزینه و برنامه‌ریزی‌هایی هم انجام شود تا همه در کنار هم قیمت کاغذ را به ثبات اصلی برساند، قیمت کاغذ ۲۵ و ۳۰ تومان مقبول بوده و ‌‌نهایت گرانی آن بین ۴۰هزار تومان است.

گرانی کاغذ سهمی در افزایش قیمت کتاب ندارد

وی اضافه کرد: ضمن اینکه کاغذ سهم اصلی در افزایش قیمت کتاب ندارد، اما شنیدم وزارت ارشاد خود پیشتاز شده گرچه دیگر سازمان‌ها غفلت کرده‌اند و باید این اتفاق بیافتد.

دری با تأکید بر فرمایشات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه لزومی ندارد برخی کتاب‌ها با کاغذ گران‌قیمت چاپ شود، تأکید کرد: وجود و چاپ برخی کتاب‌ها با کاغذهای کاهی تا حدودی می‌تواند این مسأله را حل کند. برخی می‌گفتند به خاطر مسئله کاغذ کنار رفته‌ام اما اینگونه نبود، اگر طرح من اجرا می‌شد شاهد کاهش قیمت کاغذ به صورت منطقی بودیم اما اگر این طرح اکنون هم انجام شود شاهد کاهش قیمت کاغذ خواهیم بود.

وی در ادامه افزود: یکی از دلایلم این است که بسیاری از وارد کنندگان ما با قیمت بازار آزاد کاغذ وارد می‌کنند، طبیعتاً این موضوع در کاغذ قیمت کاغذ نیز اثر می‌گذارد، این طرح بنده مستلزم هوشیاری و جسارت‌های بود که در کمتر مدیران دولتی دیده می‌شود اما باید انجام شود چرا که در این صورت قیمت کاغذ معقول خواهد بود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.