چهارشنبه 24 اکتبر 12 | 21:20

تدوین طرح ملی آموزش خانواده در مدارس

حسینی٬ مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‏‌های مدارس در خصوص طرح ملی آموزش خانواده در مدارس کشور، افزود: طرح ملی آموزش خانواده در مدارس تدوین و در نشست کارگروه‌های مشورتی و تخصصی در وزارت آموزش و پرورش مطرح و به سفارش وزارت کشور در مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طرح موضوع شده است.


مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‏‌های مدارس گفت: مدیران مدارس از ظرفیت‏‌های اولیا در راستای ارتقا تعلیم و تربیت بهره ببرند.

حسینی در مراسم تجلیل از اولیا و مربیان استان، افزود: تعامل اولیا و مربیان در فرآیند پیشبرد نظام تعلیم و تربیت امر بسیار مهمی است و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر این مهم تأکید فراوان دارد؛ این سند بر اساس سیره نبوی و تعلیم و تربیت اسلامی بنا نهاده شده است.

وی با بیان اینکه مدیران مدارس از ظرفیت‏‌های اولیا در راستای ارتقا تعلیم و تربیت بهره ببرند، تصریح کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر افزایش مشارکت اثربخش همگانی و خانواده در نظام تعلیم و تربیت و تحکیم بنیان خانواده تاکید دارد و به راهکارهای متفاوتی در جهت مدیریت اقتصاد خانواده در نظام تعلیم و تربیت اشاره کرده است.

مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‏‌های مدارس گفت: سند تحول بنیادین زمانی می‎تواند به سرانجام و نتیجه برسد که پیوند بین اولیا، مربیان و خانواده وجود داشته باشد چراکه اساس و مبنای کار تعلیم و تربیت بر عهده خانواده است.

حسینی با بیان اینکه باید از ظرفیت‏های فکری و تخصص‎های اولیا در جهت ارتقا نظام تعلیم و تربیت استفاده شود، متذکر شد: باید آموزش‏های مربوط به خانواده در مدارس کشور ایجاد و براساس نیاز خانواده‏‌ها، بومی‎سازی شود.

وی با تأکید براینکه متولی امر تربیت در جامعه خانواده‌‏ها هستند و تعلیم و تربیت پایه و اساس جامعه ماست، تصریح کرد: آموزش

و پرورش، دستیار، ادامه‏‌دهنده و تکمیل‎کننده تربیت دانش‎آموزان و فرزندان ماست.

مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‏‌های مدارس با اشاره به اینکه تربیت در خانواده‌‏ها تعطیل‏ شدنی نیست و هدف از تربیت، رسیدن انسان به تکامل است، خاطرنشان کرد: خانواده‌‏ها باید در امر ازدواج فرزندان‎شان نیز دینداری، اخلاق، تناسب‏‌های سنی و تحصیلی و… را مدنظر قرار دهند.

حسینی گفت: هر نظام تعلیم و تربیتی که برنامه‌‏ریزی خوب و پیشرفت‌ه‏ای داشته باشد، جامعه‌‏ای دارای فرهنگ و کشوری پیشرفته و متعالی خواهد داشت.

مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‌‏های مدارس کشور گفت: 190 مرکز مشاوره در کشور جهت مشاوره خانواده‏‌ها فعالیت دارند.

حسینی همچنین در جمع خبرنگاران، در خصوص طرح ملی آموزش خانواده در مدارس کشور، افزود: طرح ملی آموزش خانواده در مدارس تدوین و در نشست کارگروه‌های مشورتی و تخصصی در وزارت آموزش و پرورش مطرح و به سفارش وزارت کشور در مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری طرح موضوع شده است.

وی با بیان اینکه این طرح با رویکرد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدوین و اعتبارات آن پس از تصویب از سوی نهاد ریاست جمهوری و وزارت کشور تعیین خواهد شد، تصریح کرد: بعد از تصویب این طرح، شیوه‌‏نامه آن تدوین و به استان‏‌های کشور ابلاغ می‎شود.

مدیر برنامه‌‏ریزی امور انجمن‏‌های مدارس کشور افزود: طرح مذکور در مدارس، ادارات و سازمان‏ها برای خانواده‏‌ها در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه 98 هزار انجمن اولیا و مربیان در کشور فعالیت دارند، اضافه کرد: در کل کشور 780 هزار نفر عضو انجمن اولیا و مربیان هستند که هدف از تشکیل این انجمن و انتخابات آن، شناسایی خانواده، اولیا و تشکیل کارگروه‏‌هایی در آموزش و پرورش جهت ارتقا نظام تعلیم و تربیت است.

حسینی گفت: تاکنون 85 هزار دوره آموزش خانواده برای هفت میلیون خانواده در مدارس سراسر کشور برگزار شده است.

وی عنوان کرد: 190 مرکز مشاوره در کشور جهت مشاوره خانواده‌‏ها فعالیت دارند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.