دوشنبه 12 نوامبر 12 | 10:58

قرار نیست کالای کوپنی توزیع شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به طرح مجلس برای تامین کالاهای اساسی برای اقشار آسیب پذیر، گفت: دولت هیچگونه برنامه‌ای برای احیای سیستم توزیع کالاهای کوپنی ندارد.


حسن رادمرد،معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ،در خصوص مصوبه روز گذشته مجلس شورای اسلامی مبنی بر توزیع کالاهای اساسی میان اقشار آسیب‌پذیر گفت: دولت هیچگونه برنامه‌ای برای توزیع کالاهای کالابرگی ندارد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بازگشت سیستم توزیع کالای کوپنی از سوی دولت منتفی است، البته موجودی کالاهای اساسی هم اکنون در کشور بی‌نظیر است و به همین دلیل هر جا کمبودی احساس شود، حتما با توزیع فراوان کالا از افزایش قیمت جلوگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: تمام تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که ذخایر کشور به خصوص در مورد مایحتاج روزانه مردم به موقع تامین شود. این در شرایطی است که در حال حاضر کالاهای اساسی که در اولویت یک و دو قرار دارند، به موقع و بدون هیچ مشکلی، ارز مرجع دریافت می‌کنند و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

به گفته رادمرد، سایر کالاهای مورد نیاز مردم نیز که در اولویت‌های بعدی قرار دارند، از ارز ارائه شده در اتاق مبادلات ارزی بهره می‌گیرند.

وی، موجودی کالاهای اساسی در انبار‌ها و سردخانه‌ها را بسیار مناسب توصیف کرد و افزود: کالاهای اساسی تا سه ماه اول سال ۹۲ ذخیره‌سازی شده‌اند و در این رابطه هیچگونه جای نگرانی وجود ندارد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با بررسی فوری طرحی موافقت کردند که براساس آن، دولت موظف می‌شود برای تامین برنج، روغن، قند، شکر، مرغ و گوشت قرمز اولین دهک پایین درآمدی جامعه اقدام کند.

براساس ماده واحده این طرح و در صورت تصویب نهایی دولت موظف می‌شود به منظور کمک به معاش خانواده‌های نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور و ۱۰ درصد جمعیت آسیب پذیر «اولین دهک پایین درآمدی جامعه» نسبت به تامین کالاهای اساسی آنان شامل برنج، روغن، قند، شکر، مرغ و گوشت قرمز با اختصاص ارز مرجع و از محل اعتبارات نهادهای مذکور و کمک‌های اختصاص یافته از منابع بودجه عمومی اقدام و از طریق کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بین آنان توزیع کنند. براساس تبصره این ماده واحده اعتبارات موضوع مستمری محرومین در سال ۱۳۹۱، ۱۰۰ درصد تخصیص یافته تلقی می‌شود.

این طرح به امضای ۴۴ نفر از نمایندگان مجلس رسیده است و طراحان در مقدمه توجیهی این طرح آورده‌اند:

با عنایت به مبارزه علنی استکبار جهانی و محدودیت‌ها و تزییقات فوق العاده‌ای که علیه امت اسلامی بویژه ملت سرافراز ایران اسلامی اعلام می‌کند و به منظور پیروزی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهت پیش بینی مقدمات لازم برای تمهید اقتصاد مقاومتی که از عناصر ضروری آن تامین حداقل معیشت برای اقشار آسیب پذیر است، این طرح با قید دو فوریت تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.