با وجود نزدیکی به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم و آغاز فعالیتهای سیاسی شخصیتهای سیاسی، به تدریج رسانه ملی نیز مانند باقی رسانهها حال و هوای سیاسی تری گرفته است و دوباره برنامههای سیاسی و مناظرات سیاسیون به جدول برنامههای تلویزیون بازگشته است.
برنامه «دیروز، امروز، فردا» یکی از این برنامه هاست که پس از گذران روزهای پر فراز و نشیب دوباره با قدرت کار خود را آغاز کرده است و هر هفته شاهد برگزاری مناظرات سیاسی میان شخصیتهای مختلف هستیم. به نظر میرسد که حضور شخصیتهای اصلاح طلب نشان دهنده آن است که رسانه ملی نیز علاقهای به حذف این جریان سیاسی نداشته و حضور آنان در فضای رسانهای کشور استقبال میکند و در مقابل اصلاح طلبان نیز شخصیتهای اصولگرا را دعوت میکند تا بتواند تنور فعالیتهای سیاسی را گرمتر کند.
حضور صادق زیباکلام در شبکه چهارم سیما و برنامه و مناظره با حجت الاسلام عبدالحسین خسروپناه و برگزاری مناظره جنجالی میان اصغرزاده با حسین شریعتمداری در شبکه سوم سیما از این نمونه هاست که سبب شده است دوباره اصلاح طلبان رفته رفته به رسانه ملی بازگردند و چهرههایی نظیر اصغرزاده دوباره پس از مدتها مطرح شوند.
پس از آن نیز مصطفی کواکبیان نامزد اصلاح طلب ناکام انتخابات مجلس با حضور در برنامه دیروز امروز فردا روبروی منوچهر متکی قرار گرفته و به مناظره با وی پرداخت.
اما اصلاح طلبان تنها اخراجیهای رسانه ملی محسوب نمیشوند، برخی شخصیتهای اصولگرایی نیز از چهرههایی هستند که حق حضور در رسانه ملی را ندارند. در لیست سیاه رسانه ملی شخصیتهای اصولگرایی نیز به چشم میخورد که به نظر میرسد که شامل این عفو نشدهاند و هنوز از حضور در برنامههای تلویزیونی منع شدهاند.
عباس سلیمی نمین، الیاس نادران، احمد توکلی، وحید جلیلی، حسن عباسی، قاسم روان بخش و وحید یامینپور از شخصیتهایی هستند که به دلیل انتقادات شفاف و صریح خود ممنوع التصویر شدهاند.
برخی از این شخصیتها مانند الیاس نادران و وحید یامینپور پیش از این در مصاحبهها و موضع گیریهای خود موضوع ممنوع التصویر شدن خود را علنی کردهاند.
الیاس نادران پیش از این در نامهای خطاب به مردم با انتقاد ازاقدام ضرغامی در ممنوع التصویر کردن وی به مدت دوسال عنوان کرد: من بر پیمانی که در مبارزه با مفاسد و افراد وابسته با شما و شهدا بستهام بحول و قوه الهی خواهم ایستاد و به این محدودیتها کمترین اعتنایی نمیکنم و متاسفم از اینکه ضرغامی مثل منی را تحمل نمیکند و ادعای جند صدایی هم دارد. لابد فهم ایشان از منافع ملی، حقوق ملت، آزادیهای مطرح در قانون اساسی، حفظ چایگاه قانونی افراد و اختیارات رئیس صدا و سیما غیر از این نیست.
جالب توجه آنکه این شخصیتها صرفنظر از آنکه دارای گرایشات مختلف سیاسی هستند، اما همگی در زبان انتقاد و نگاه نقادانه مشترک بوده و همین امر سبب شده است که جایی در رسانه ملی نداشته باشند.
حال باید امید داشت که عطوفت و مهربانی رسانه ملی شامل حال شخصیتهای اصولگرا شود و آنها نیز بتوانند در فضای کنونی، مانند اصلاح طلبان از فرصت حضور در رسانه ملی بهرهمند شوند.
Sorry. No data so far.