پنج‌شنبه 22 نوامبر 12 | 13:35

پیروزی مقاومت، و صحنه دگرگون منطقه

بسیاری از این نکات، مستقیماً به تضعیف چهارچوب‌های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی مربوط می‌گردد. خصوصاً بسته بودن معابر نوار غزه از جمله عواملی است که باعث می‌شود دسترسی رژیم صهیونیستی به اخبار درون سرزمین غزه به حدی کم شود که از تولید موشک‌های بزرگ و حجیمی مثل گروه فجر بی‌خبر باشد.


غزهابوذر منتظرالقائم؛ رژیم صهیونیستی، تمام شروط مقاومت را، بدون هرگونه پیش و پس شرط پذیرفت و مقاومت نیز آتش‌بس را پذیرفت. آتش بس از ساعت ۱۹۰۰ GMT دیروز اجرا شد.

چنگ سوم اسلام و مقاومت، با هشت روز مقاومت، به پایان رسید. جنگ اول، سی و سه روزه، جنگ دوم بیست و دو روزه و جنگ سوم، هشت روزه به پایان رسید. جملات شگفت‌آور نتانیاهو در گفتگو با هیلاری کلینتون مبنی بر «غیرقابل تحمل بودن این موشک باران‌ها برای رژیم» و تاکید تمامی دوستان صهیونیزم بین الملل بر «ضرورت توقف موشک‌باران‌ها» علامت روشنی از سنگینی آواری بود که این موشک‌ها بر سر صهیونیزم خراب کرد.

وقتی وزیر کابینهٔ رژیم صهیونیستی مکالمهٔ تلفنی را نیمه‌کاره‌‌ رها و به داخل پناهگاه فرار کند، مشخص می‌کند «گنبد آهنین» برای داخل کابینهٔ رژیم صهیونیستی چقدر اعتبار دارد. بازشدن جبههٔ جدید در داخل سرزمین‌های اشغالی، چند متری درب ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی با انفجار اتوبوس صهیونیست‌ها و کشته و زخمی شدن بیش از بیست و چهار نفر صهیونیست، موجب شد تا رژیم صهیونیستی مجدداً و فوراً کابینه امنیتی را شکل دهد.

رژیم صهیونیستی، در درگیری با غزه یعنی سرزمینی «کاملا محاصره شده»، «بسیار کوچک»، «فاقد عوارض طبیعی موثر»، و «بدون دفاع موثر نظامی» و «کاملا در دسترس»، در وضعیتی قرار گرفت که به‌وضوح، خواستار آتش‌بس در جنگی بود که علناً و کاملاً خود شروع کرده بود.

چند نکته و درس:

۱- رژیم صهیونیستی تعداد کشته‌ها و مجروحین و تصویر مناطق مورد هدف گرفته را «مخفی» می‌کرد. افزایش تلفات و اطلاع‌رسانی در خصوص آن، ضمن تشجیع مقاومت، مخالفت‌های داخلی صهیونیستی با عملیات علیه غزه را دامن می‌زد.

۲- مقاومت، تصاویر جنایات رژیم صهیونیستی را دقیقاً پخش و میزان شهدا و مجروحین خود را به شکل بین‌المللی رسانه‌ای می‌کرد. افزایش تعداد شهدا و مجروحین مورد هدف قرار گرفتن عناصر و مناطق «غیرنظامی» موجب افزایش همراهی عمومی با نیروهای نظامی و تاکید عمومی بر حق مقاومت بود. به شکلی که مردم غزه و کرانه باختری به صراحت بر حق مقاومت بر اجرای عملیات بمب‌گذاری در تل‌آویو تاکید کردند.

۳- رژیم صهیونیستی، بدون بهانه حقوقی و حتی رسانه‌ای به سرزمین‌های اشغالی حمله کرد. بر این اساس، حقوق بین‌الملل علناً در این هشت روز او را متجاوز و فلسطین را مدافع معرفی می‌کرد. در دفاع و حمله، اصل به‌کارگیری متناسب زور مطرح است و این امر واکنش فلسطینیان را کاملاً مشروع می‌کند. به‌کارگیری تسلیحات ممنوعه مانند بمب‌های فسفری و خوشه‌ای برای مورد هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی در روزهای آخر، فضای روانی علیه رژیم صهیونیستی را به‌شدت تیره کرد.

۴- وزیر امورخارجه آمریکا که ملکهٔ جنگ نام گرفته بود، در این صحنه، ملکهٔ التماس برای صلح نام گرفت. جبههٔ غربی فقط در تلاش برای درخواست آتش‌بس بود.

۵- تقویت شگفت‌انگیز ابعاد توان مقاومت (سرنگونی دو جنگنده، دو هلی کوپ‌تر و مورد هدف قرار دادن دو کشتی جنگی صهیونیستی) که به معنای اضافه شدن توان مقابله مستقیم نظامی علیه واحدهای دریایی و هوایی، در کنار توان مقابله با یگان‌های زمینی بود، مورد محاسبه و پیش‌بینی رژیم صهیونیستی قرار نداشت. رژیم صهیونیستی از نوع و توان رزم مبارزان مقاومت در برخورد با یگان‌های رزم زمینی مطلع بود و برای همین به‌کارگیری این واحد‌ها تا لحظهٔ آخر جنگ را به تعویق انداخت و محاسبات او علامتی برای منطقی بودن به‌کارگیری این نیرو‌ها نشان نداد. اما ورود این مسئله به صحنه معارضه نظامی، توسط صهیونیست‌ها پیش‌بینی نشده بود.

۶- افزایش برد در ضربات مقاومت، مورد پیش‌بینی رژیم صهیونیستی قرار نداشت. رژیم صهیونیستی فکر نمی‌کرد که از منطقه جنوبی و شرقی خود یعنی غزه، تا این حد آسیب‌پذیر گردد و موشک‌های مقاومت به دیمونا و تل آویو برسد. بکارگیری موشک فجر پنج و فجر سه از نقاط بسیار تکان‌دهنده برای رژیم صهیونیستی بود.

۷- بسیاری از این نکات، مستقیماً به تضعیف چهارچوب‌های جاسوسی و امنیتی رژیم صهیونیستی مربوط می‌گردد. خصوصاً بسته بودن معابر نوار غزه از جمله عواملی است که باعث می‌شود دسترسی رژیم صهیونیستی به اخبار درون سرزمین غزه به حدی کم شود که از تولید موشک‌های بزرگ و حجیمی مثل گروه فجر بی‌خبر باشد.

تذکر مهم: تحلیل‌ها و درس‌های فراوانی از این نبرد می‌توان گرفت. اما مهم‌ترین نکته این است که مقاومت باید بسیار نسبت به وضع این مار زخم خوردهٔ نالان، ناظر و مبصر باشد. وضعیت کاملا باید مورد رصد بوده و آمادگی‌ها کاملا حفظ شود. صحنه کاملاً باید مورد بررسی قرار گرفته تاکتیک‌های نظام خودی و دشمن باید از نو مطالعه شود و آمادگی برای پاسخ به هر تعرض رژیم صهیونیستی وجود داشته باشد. رژیم صهیونیستی، در مواقعی که زخم می‌خورد، بسیار حیله گر می‌شود. پس هم ضعیف‌تر است و هم حیله‌گر‌تر. باید که مواظب اقدامات آن‌ها از جمله احتمال حمله پیش دستانهٔ جدید باشیم.

این پیروزی شیرین را که با قیمت مجاهدت، خون و مقاومت به دست آمده را به مردم مظلوم غزه و فلسطین و همهٔ آزادگان جهان تبریک عرض می‌کنم.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.