سردار اسماعیل احمدیمقدم در نخستین همایش «مدیریت دانش و پلیس دانش بنیان» با بیان اینکه امنیت جامعه انسانی مدنظر خاص پلیس است، گفت: تامین امنیت برای جامعه انسانی کار ویژهای است که این مهم جزو ماموریتهای نیروی انتظامی محسوب میشود.
وی با اشاره به اهمیت نقش انسانها در تامین امنیت، گفت: برای تامین امنیت نیازمند به شناخت درست و دقیق انسانها هستیم، چرا که اگر نتوانیم نیازها را درست تشخیص دهیم، طبیعی است که نمیتوان ادعا کرد که امنیت را محقق کردهایم.
فرمانده ناجا با اشاره به اهمیت موضوع تحقیق و توسعه، گفت: تحقیق و توسعه مانند نان شب است، چرا که ضامن بروزرسانی و به روز نگهداری سازمان است.
احمدیمقدم با اشاره به مکاتب امنیتی دنیا، گفت: اگر بخواهیم پارادایمهای انقلاب را در پلیس بنیان کنیم، نمیتوانیم پیرو مکاتب امنیتی دنیا باشیم، باید پایهگذاری مکتب امنیتی را بر اساس اندیشههای دینی و توحیدی مدنظر قرار دهیم.
وی با اشاره به بعد فرهنگی برقراری امنیت در جامعه، گفت: توسعه و امنیت انسانی مبتنی بر فرهنگ جامعه است و نمیتوان فرمول و نسخهای یکسان در زمینه امنیت برای تمامی جوامع پیچید.
فرمانده ناجا با بیان اینکه توجه به محیط فرهنگی برای پایهگذاری مکتب امنیتی بسیار ضروری است، گفت: برای ایجاد مکتب امنیتی سوالات مهمی از جمله اینکه امنیت برای مردم است یا بر مردم و اینکه پلیس ضامن امنیت مردم در برابر حکومت یا ضامن امنیت حکومت است؟ و… مطرح میشود که باید پاسخ درستی به این سوالات داد.
احمدیمقدم با بیان اینکه تلاش پلیس در این است که با استفاده از مراجع علمی، بنیانهای علمی خود را مستحکم کند، گفت: در این راه با شتاب و سرعت زیادی حرکت کردهایم و ضروری است مسائل و مشکلات پیشرو را در این زمینه مرتفع کنیم.
وی با بیان اینکه بر اساس سندچشمانداز نیروی انتظامی، پلیس باید در پایان برنامه به مقام الگوساز و الهامبخش برسد، گفت: ما برای اینکه الگوساز شویم باید در تراز رقابت جهانی با سایر کشورهای دنیا باشیم.
فرمانده ناجا با اشاره به ایجاد بینش و نگرش جدید در بحث مدیریت دانش در نیروی انتظامی، گفت: باید نگرش و بینش را تغییر دهیم، در غیر این صورت اگر این مهم صورت نگیرد، باز هم برای تدوین برنامههای خود، دنبالهرو دیگران هستیم و تنها با تغییر نگرش در مدیریت دانش میتوانیم بینیاز شویم.
احمدیمقدم با اشاره به ایجاد راهبرد مشارکتپذیر در مدیریت دانش، گفت: ناجا نمیتواند برای انجام ماموریتهای خود درون خود پیله کند و باید بسترهای لازم را برای مشارکتپذیری ایجاد کند.
وقوع ۳۶ درصد از سرقتها در پایتخت
ماموریت خاص فرمانده انتظامی تهران در بررسی سرقت از پایتخت
احمدیمقدم در حاشیه نخستین همایش مدیریت دانش و پلیس دانشبنیان در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه به تازگی در سطح پایتخت جرایمی همچون خفتگیری و سرقت به عنف شایع شده است، گفت: ۳۶ درصد از سرقتها در هشت ماهه نخست سال جاری مربوط به شهر تهران است و یکی از مشکلات ما در این شهر مقوله سرقت است.
وی با بیان اینکه تلاش داریم با استفاده از سامانههای پیشگیرانه میزان وقوع این جرم را کنترل کنیم، گفت: میتوان با استفاده از این سیستمها، تعیین کرد که در کدام نقطه و در کدام ساعت از روز این جرایم بیشتر رخ میدهد تا بتوانیم سامانههای پیشگیرانه را در راستای پیشگیری از جرایم تحقق بخشیم.
فرمانده ناجا با بیان اینکه در جریان موضوعات مهم در سطح کشور قرار میگیرم گفت: ماموران و پرسنل دفترم نیز موضوعات برجسته را پیگیری میکنند، اما در این مورد خاص فرمانده انتظامی تهران بزرگ پیگیر است.
وی همچنین در مورد رونمایی از کیت جدید تشخیص هویت گفت: با طراحی این کیت جدید قادر خواهیم بود که در کمترین زمانه ممکن آثار و شواهدی را که به نظر میرسید، از بین رفته است بازیابی کنیم.
کشف ۹۵ درصدی قتلها
فرمانده ناجا با بیان اینکه با استفاده از این کیتهای جدید کمترین اثر باقیمانده قابل شناسایی است گفت: امروزه ابزار و تکنولوژی نقش بسیار تعیین کنندهای در کشف جرایم در نیروی انتظامی دارند.
احمدیمقدم با بیان اینکه ۹۵ درصد از قتلهای رخ داده در کشور کشف میشود گفت: امروزه با گذشت یک دهه و همچنین با وجود پیجیدهتر شدن قتلها با استفاده از تکنولوژی و تقویت نیروی انسانی توانستهایم بیش از ۹۵ درصد از قتلها را کشف کنیم.
Sorry. No data so far.