تمامی تغییرات گسترده در مقوله فرهنگ حامل خطراتی است و اگر فرهنگ یک کشور دچار تغییر شود هویت و نقش تک تک افراد جامعه نیز در جامعه تغییر می کند و افراد جامعه دچار بی هویتی خواهند شد و شناسنامه هر کس فرهنگ آن فرد است و نمی توان فرهنگ را با هر مقوله ای مقایسه نمود.
سید رمضان شجاعی کیاسری گفت: در کشور ما مبانی و اساس فرهنگ ایرانی دستخوش تغییر و تحول شده است، مصداق این تغییر و تحول را می توان در معماری، موسیقی و نیز خوراک و پوشاک به راحتی پیدا کرد.
وی در ادامه افزود: فرهنگ هایی وارد فرهنگ ما می شود که برای ما نیستند و اگر ما موسیقی سنتی اصیل ایرانی جای خود را به موسیقی جاز بدهد، گویش ما نیز دچار تغییر و تحول خواهد شد و اصطلاحات لاتین به جای لغات اصیل ایرانی در گویش مردم جامعه تاثیر گذار خواهد بود.
عضو فراکسیون شوراها و امور داخلی مجلس، ادامه داد: تمامی تغییرات گسترده در مقوله فرهنگ حامل خطراتی است و اگر فرهنگ یک کشور دچار تغییر بشود هویت و نقش تک تک افراد جامعه نیز تغییر می کند و افراد جامعه دچار بی هویتی خواهند شد و شناسنامه هر کس فرهنگ آن فرد است و نمی توان فرهنگ را با هر مقوله ای مقایسه نمود.
شجاعی کیاسری، گفت: وزارت فرهنگ هر کشور با وزارت های این چنینی در کشورهای دیگر دارای وجه تمایز است و وظیفه ما و وزارت فرهنگ این است که مانع این بشویم که فرهنگ و هویتمان دچار تغییر و تحول بشود و فرهنگ غربی جای فرهنگ غنی ما را تصاحب کند.
وی به بیانات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: باید نسبت به اصلاح سبک زندگی ایرانی اسلامی مورد نظر مقام معظم رهبری تاکید ویژه ای بشود و اقدامات قاطعانه ای صورت بپذیرد.
نماینده مردم ساری در مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار «سراج 24» مبنی بر اینکه آیا حساسیت های ایجاد شده بر روی فیلم “من مادر هستم” آقای جیرانی سبب افزایش مخاطب این فیلم شده است، گفت: اشکال از سیستم فرهنگی ماست که نباید اجازه دهیم چنین فیلم هایی اکران شود و با ایجاد حساسیت ها برای این سبک از فیلم ها، مخاطب سازی کنیم.
شجاعی کیاسری به تبلیغات وسیع و گسترده فیلم “من مادر هستم” اشاره کرد و گفت: هر فیلمی که بر ضد اعتقادات مردم جامعه درست شده باشد و انسان برای کشف این موضوع را به دیدنش هریس کند اکران آن گناه بزرگ است به همین دلیل عبور از خط قرمزها این چنینی بر گردن معاونت سینمایی وزارت ارشاد است.
Sorry. No data so far.