امیرحسین قاضی زاده با ابراز مخالفت شدید خود در خصوص اختلاط دانشجویان دختر و پسر در دانشگاههای کشور، اظهار داشت: فعالیت در مراکز علمی و آموزشی کشور مستلزم برقراری روابط سالم است.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: چنانچه این مهم تحقق یابد، بدون شک موفقیتهای علمی بیشماری در محیط دانشگاهها رخ خواهد داد.
وی متذکر شد: تفکیک جنسیتی دانشگاهها موجب حفظ شخصیت جوانان و فرهنگ و دین در آنان می شود.
قاضی زاده با هشدار به خانوادهها به منظور کنترل و نظارت بر رفتار جوانان، ادامه داد: باید توجه داشت که رابطه های ناسالم خیابانی در محیط دانشگاهها هیچگاه جنبه معقول به خود نخواهد یافت.
نماینده منتخب مردم مشهد در خانه ملت در ادامه یادآور شد: هم اکنون بسیاری از خانوادههای ایرانی به دلیل برقراری روابط ناسالم فرزندان خود در دانشگاههای کشور و متعاقب آن بروز مخاطرات فراوان، به مسئولان مربوطه متعرض هستند.
قاضی زاده با بیان اینکه عواطف و احساسات در جوانان به مراتب بیش از سایر گروههای سنی است، اذعان داشت: به دلیل وجود احساسات سرکشانه در جوانان و انتخاب های احساسی و غیرعقلانی، آمار طلاق در سال های اخیر با رشد قابل ملاحظه ای روبرو شده است.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: هم اکنون ازدواج های پایدار در روستاها صورت می گیرد به طوریکه بر اساس آمار از هر ۳ ازدواج در کلان شهرهای کشور یک مورد منجر به طلاق می شود در حالی که درصد این آمار در روستاها برابر ۷ به یک است.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون این نسبت در پایتخت به استثناء طلاق های عاطفی میان جوانان، برابر با دو به یک است.
قاضی زاده تحصیل متاهلان در دانشگاههای کشور را به عنوان راهکاری مناسب برای جلوگیری از اثرات منفی دانشگاههای مختلط عنوان کرد.
Sorry. No data so far.