در هفتمين دهه حكومت خبيث رژيم صهيونيستي، افكار عمومي و وجدانهاي بشري دوباره بيدار شدند تا از سراسر جهان با كاروان دريايي، امدادي و بشردوستانه به سوي مردم مظلوم غزه بشتابند.
اين كاروان بيشتر از سوي مؤسسه كمكرساني خيرين تركيه حمايت ميشد و كشتي «ماوي مارمارا» كاروان آزادي غزه در تاريخ اول خرداد به سمت آبهاي مديترانه حركت كرد و در 4 بامداد تاريخ 10 خرداد در پي حملات رژيم صهيونيستي به اين كاروان 9 نفر از شهروندان ترك كه سرنشين اين كشتي بودند، به شهادت رسيدند و 24 نفر مجروح شدند.
«جودت كليچلار»، 38 ساله و متولد شهر قيصري در مركز تركيه بود؛ اين شهيد كاروان آزادي غزه، روزنامهنگار و عضو آژانس امداد تركيه بود كه در دانشگاه با «گولدن سونمز» آشنا شد و ازدواج كرد.
اين شهيد كه معتقد بود مسلمانان جهان متحد شوند، در حملات نظاميان اسرائيلي با اصابت گلوله به ناحيه پيشاني به شهادت رسيد و با جاري شدن خونش پايههاي جهاد و مقاومت را مستحكم كرد.
«گولدن سونمز» معاون رئيس سازمان IHH ترتيبدهنده كاروان آزادي و همسر شهيد «جودت كليچلار» در گفتوگو با روزنامهالقدس اظهار ميدارد: در صورتي كه كاروان دوم براي شكستن محاصره غزه فرستاده شود، همچنان راه همسر خود را ادامه خواهم داد.
وي ادامه ميدهد: عليرغم اين كه همواره در فراق همسر خود ميسوزم، معتقدم كه وي به آنچه خواسته رسيده و رستگار شده است.
همسر شهيد «جودت كليچلار» بيان ميدارد: جودت هميشه شهادت در راه خدا را ميخواست وقتي شهداي فلسطين را ميديد، گريه ميكرد.
وي در ادامه ميافزايد: نسبت به اين كه همسرم شهيد شده است، افتخار ميكنم چرا كه همسرم براي آزادي غزه از محاصره به شهادت رسيد.
«سونمز» اضافه ميكند: دوست دارم از كساني باشم كه كاروان آزادي دوم را همراهي كنم؛ قسم ميخورم از كساني خواهم بود كه پيام همسرم را به كودكان محاصره شده غزه خواهم رساند.
وي يادآور ميشود: همسرم پيش از اين ميخواست از طريق گذرگاه رفح وارد غزه شود ولي منع شده بود، تا اين كه در اين كاروان حضور يافت تا از طريق دريا وارد غزه شود.
همسر شهيد «جودت كليچلار» ميگويد: جودت فلسطينيها را دوست داشت و با رنجهاي آنها همدردي ميكرد، هنگامي كه يك نفر در غزه يا كرانه باختري به شهادت ميرسيد، ناراحت و عصباني ميشد.
وي اظهار ميدارد: من هيچوقت نسبت به اين امر ناراحت نيستم بلكه از اين كه با انساني همانند جودت بودم، افتخار ميكنم.
Sorry. No data so far.