پنج‌شنبه 13 دسامبر 12 | 11:16

برنامه «امور زنان و خانواده» به دولت تقدیم شد

در تدوین این برنامه جامع، نظرها وپیشنهادهای معاونین و کارشناسان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور لحاظ شد و پس از تدوین نهایی در جلسه کارگروه تدوین آیین نامه‌های برنامه پنجساله پنجم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.


معاون سرمایه‌های اجتماعی امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده جهت انجام مراحل تصویب در هیات دولت به معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری تحویل داده شده است.

پروین هدایتی افزود: تدوین برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده به موجب ماده 230 برنامه پنجم توسعه برعهده مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گذاشته شده بود.

وی در ادامه گفت: در تدوین این برنامه جامع، نظرها وپیشنهادهای معاونین و کارشناسان معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهور لحاظ شد و پس از تدوین نهایی در جلسه کارگروه تدوین آیین نامه‌های برنامه پنجساله پنجم توسعه مورد بررسی قرار گرفت.

هدایتی با اشاره به اینکه تدوین برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده که با هدف اصلی تدوین یک سند برنامه‌ای و طرح اقدام در چارچوب ارزش‌ها، چشم انداز و سیاست‌های کلی نظام در حوزه زن و خانواده بوده است از 14 محور تشکیل شده، اظهار کرد: هر کدام از این 14 محور در قالب یک سند تدوین شده است و شامل تحکیم بنیان خانواده، بازنگری قوانین و مقررات مربوطه، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، توسعه و ساماندهی امور اقتصادی – معیشتی با اولویت ساماندهی مشاغل خانگی برای زنان سرپرست خانوار و زنان بدسرپرست، تامین اجتماعی و اوقات فراغت می‌شود.

وی گفت: پژوهش، گسترش فرهنگ عفاف و حجاب، ارتقاء سلامت، توسعه توانایی‌های سازمانهای مردم نهاد، ارتقای توانمندی‌های زنان مدیر و نخبه، توسعه تعاملات بین المللی، تعمیق باورهای دینی و اصلاح ساختار اداری تشکیلاتی زنان و خانواده نیز از دیگر محورهای برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده است.

معاون مرکز امور زنان و خانواده ریاست جمهوری افزود: این برنامه جامع با استفاده از تحلیل مبانی مورد نظر در منویات مقام معظم رهبری و بررسی اسناد بالادستی، مصاحبه هم اندیشی خبرگان، بررسی پژوهش‌های انجام شده در حوزه شناسایی چالش‌ها و مسائل اصلی زنان و خانواده و همچنین با استفاده از تعاملات انجام شده با دستگاه‌های اجرایی مرتبط مانند وزارت کشور، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت امور خارجه، سازمان بهزیستی و‌ وزارت بهداشت، با بیش از 3500 نفر – ساعت زمان صرف شده توسط کارگروه‌های تخصصی و بیش از 10 هزار نفر – ساعت توسط تیم کارشناسی مدنظر قرار گرفته و بر اساس دو رویکرد مورد توجه دولت «عدالت محوری» و «پیشرفت و عدالت» تدوین شده است.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.