غلامعلی حدادعادل پیش از ظهر امروز در مراسم گرامیداشت سالروز هفته وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه شهید باهنر اظهار داشت: روحانی شهید محمدرضا باهنر مایه افتخار ایران و استان کرمان است.
وی افزود: استان کرمان به دلیل تلاشهای مرحوم افضلیپور به یک استان دانشگاهی تبدیل شده و ثروتمندان جامعه باید با تاسی به او ثروت خود را در راه علم خرج کنند.
حدادعادل با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مفتح در آستانه سالروز هفته وحدت حوزه و دانشگاه تصریح کرد: انقلاباسلامی ما شعارهای اصلی زیادی دارد از جمله شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی و نیز شعار وحدت حوزه و دانشگاه که گذشت زمان موجب تغییر در آنها نمیشود.
وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه به معنای ارتباط دوستی و احوالپرسیهای روزمره نیست، زیرا همه قشرهای جامعه باید با هم دوست و از ستیز بهدور باشند، مرداد این است که این دو عامل با همدیگر کشور را اداره کنند.
حدادعادل با بیان اینکه وحدت لازمه دینی بودن حکومت است، گفت: وحدت معنای عمیقی در جمهوری اسلامی دارد و ریشه این شعار در دینی بودن حکومت ایران است.
وی خاطرنشان کرد: سلسله علومی هستند که فقط در دانشگاه تدریس میشوند و برای اجرای آنها در جامعه وجود دین ضروری است، زیرا داشتن جامعه دینی تکلیف هر فرد و حق مسلم ملت است.
حدادعادل با اشاره به آیه قرآن در سوره حج افزود: قرآن در توصیف مومنان میگوید اگر به آنها توانایی ببخشیم با برپایی نماز و دادن زکات، اداره جامعه دینی را در دست میگیرند.
وی افزود: نماز و زکات دو رمز معنویت درونی و توجه به جامعه هستند، زکات نگاه به بندگان خدا و نماز ارتباط با خداوند است.
نماینده تهران در مجلس افزود: اگر با معیارهای متداول امروز جهان صحبت کنیم، حق مردم متدین ایرانی داشتن حکومت دینی است، حتی اگر با شیوههای مرسوم دمکراسی همراه باشد.
حدادعادل با بیان اینکه ۹۹ درصد مردم ایران به گفته خودشان مسلمان هستند، گفت: تقاضای این ملت برای داشتن حکومت دینی و اجرای حکام اسلامی حرف غیر منطقی نیست، اما امروز با مخالفت کشورهای زیادی روبهرو شده است.
وی افزود: ملت ایران خواهان داشتن سبک اسلامی در زندگی و اجتماع خود هستند و نمونهای از احساسات دینی را در تصویرهای روز تاسوعا و عاشورا با جمعیت ۱۰۰ هزار نفری شاهد بودیم.
رئیس فراکسیون تصریح کرد: اگر بپذیریم حکومت دینی تکلیف مردم ایران و مصلحت کشور است در آن صورت نگاه به حوزه حکومتی را جدا از دین و سیاست نمیدانیم.
وی گفت: عدهای دین را یک اعتقاد قلبی و منحصر به احکام و اخلاق فردی میدانند و اصرار دارند تا اداره حکومت سیاسی از دین جدا باشد.
Sorry. No data so far.