دوشنبه 24 دسامبر 12 | 09:52

افتتاح یک تشکل جدید در دانشگاه امام صادق

عماد افروغ گفت: در کشور ما قوه مجریه قدرت زیادی دارد و هنوز از تفکیک قوا برخوردار نیستیم و مجلس در رأس امور نیست.


کانون اسلامی دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) شنبه 2 دی با حضور عماد افروغ و دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.

در این برنامه عماد افروغ در بین دانشجویان به سخنرانی پرداخت که محورهای اصلی سخنرانی وی در جمع دانشجویان به شرح زیر است:

*دیدگاه‌های مختلفی راجع به اسلام وجود دارد، لذا حتماً باید تکلیف خود را قرائت اسلامی مشخص کنیم؛ سنت اسلامی مساوی با اسلام نیست و نباید نگاه تاریخ‌گرایانه به اسلام داشته باشیم.

*من اخلاق را از همه مهمتر می‌دانم و باید به بالاترین سیر اخلاق که گذشت و ایثار است پایبند باشید؛ ازه ندهید ابزار فعل دیگران باشید و نه اینکه دیگران را ابزار فعل خودتان کنید؛ این بدترین چیزی است که در حال حاضر شاهد آن هستیم؛ اجازه ندهید دیگران شما را افعال سیاسی خودشان کنند و شما نیز دیگران را افعال سیاسی خودتان قرار ندهیم.

*فکر را نقد کنید نه اینکه شخصیت طرف مقابل را لجن‌مال کنید زیرا می‌دانید اگر توجیهی نسبت به نقد فکر نداشته باشید نتیجه عکس خواهد داد و مظلوم‌نمایی می‌شود.

*عدالت را باید جامع ببینید و نسبت عدالت به آزادی را با هم در نظر بگیرید و نباید عدالت فقط به وجه اقتصادی تعدیل پیدا کند.

*در فعالیت‌ها با ریشه‌یابی حقیقت‌گرایانه و بی‌محابا باشید که تصادفاً اینها ملاک‌های انقلاب اسلامی است و بر اساس این ملاک‌ها باید دید که وضع کشور به چه صورت است.

*باید در تشکل‌های دانشجویی مناسبات انسانی و عاطفی برقرار باشد به طور مثال در تشکیلات جنگ و حزب‌الله مشاهده می‌شود که رابطه صمیمی و عاطفی برقرار است.

*در تشکل خود حلقه‌های بحث و گفت‌وگو داشته باشید و دل‌مشغولی کمیت نیز نداشته باشید؛ جنبش دانشجویی وابسته به هیچ گروه سیاسی رسمی و قدرت نیست و اگر نمونه‌هایی مانند 16آذر و 13 آبان را مشاهده می‌کنید آنها کسانی نبودند که فرمانی از جایی دریافت کرده باشند و خودشان دور هم جمع شدند و سعی کردند تغییری در اوضاع کشور وجامعه ایجاد کنند، نباید ادای مستقل بودن را در بیاوریم و اگر با فلان سازمان ارتباط داشته باشید مستقل نیستید.

*معنای اصطلاحی روشنفکری این است که زبان بی‌زبان‌ها و افشاء کننده شبکه‌های اغوایی باشد.

*یکی از پاشنه آشیل‌های ما این است که حق و مصلحت را خوب نمی‌شناسیم، باید بدانیم که مصلحتی که امروز القاء و تلقین می‌شود مصلحت کل کشور، اسلام و نظام است یا اینکه مصلحت گروه خاصی است.

*قبل از هر چیز یک تشکل دانشجویی و اسلامی که می‌خواهد حقیقت‌گرا و مستقل باشد باید یک نظریه مبارزاتی مستقل داشته باشد که ما می‌گوییم این نظریه با گفتمان انقلاب اسلامی تعریف شود.

*یکی از آسیب‌های جنبش دانشجویی فعلی همین است که نقد را فراموش می‌کنند و دولت نیز با این تشکل‌های دانشجویی کار خود را پیش می‌برند، نباید به اصحاب قدرت هیچگاه اعتماد کنیم و همه اصحاب قدرت بد هستند مگر آنکه خوبی آنها ثابت شود.

*جنبش دانشجویی باید از ماکیاولیسم پرهیز کند.

*خلط هدف و وسیله جلوگیری از خصلت جنبش دانشجویی، شتاب‌زدگی و احساسات گرایی، غرور بیجا و عدم استفاده از تجارب تشکل‌های دیگر، انحصار طلبی، جلوگیری از هتاکی و… از آسیب‌های جنبش دانشجویی فعلی است که باید از آنها جلوگیری کرد.

*همین آقایانی که برای شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه رگ گردن کلفت می‌کردند وقتی وارد مجلس شدند اگر هزار مورد هم می‌شنیدند دیگر رگ گردن کلفت نمی‌کردند؛ مثال بارز آن قضیه وزیر اطلاعات است که قبلی‌ها آن کار را در مقابل حکم حکومتی نکردند ولی آن کسی که یک زمانی برای مرگ بر ضد ولایت فقیه رگ خود را کلفت می‌کرد این کار را انجام داد.

*مقام معظم رهبری گفتند انتقاد کنید و حتی اگر این را نمی‌گفتند باز ما انتقاد می‌کردیم و فقط رهبر معظم انقلاب گفتند مخالف حکم حکومتی نشود.

*در کشور ما قوه مجریه قدرت زیادی دارد و هنوز از تفکیک قوا برخوردار نیستیم و مجلس در رأس امور نیست.

*در جنبش دانشجویی جز آرمان‌های خود خط قرمزی نداشته باشید ما حتی رهبری را هم خط قرمز نمی‌دانیم؛ البته ولی فقیه جایگاه ویژه‌ای دارد و فقط باید خط قرمز ما احکام حکومتی باشد که حتی در مورد احکام حکومتی نیز می‌توان بحث کرد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.