امیر دریادار ˈ امیر رستگاری ˈ،سخنگوی رزمایش تخصصی دریایی ولایت ۹۱ ، اظهار داشت: یکی از تمرینات روز دوم رزمایش (شنبه نهم دی ماه) حمله سایبری نیروهایی مهاجم به شبکههای رایانهای نیروهای مدافع بود که با هدف نفوذ به شبکه و کسب اطلاعات و یا نفوذ ویروس در شبکه انجام شد.
امیر دریادار رستگاری افزود: گروه دفاع سایبری نیروی دریایی ارتش با توجه به نظارت لحظهای شبکههای رایانههای گروه مدافع، متوجه نفوذ سایبری گروه مهاجم شدند و با ایجاد دیوار آتش یا ˈ فایر والˈ و با استفاده از نرم افزارهای در اختیار، ضمن جلوگیری از نفوذ آنها، مسیر نفوذ به شبکه را هم پیدا کرده و نسبت به هک کردن آن مسیر به طور همزمان اقدام آفندی انجام دادند.
معاون هماهنگ کننده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی، گفت: گروه دفاع سایبری تیم خاصی است که به طور لحظهای بر شبکه رایانهای نظارت و کنترل دارد و تمامی مسیرهای ورودی و خروجی رایانهها را کنترل میکنند تا تبادل اطلاعات رایانهای به درستی انجام شود.
امیر دریادار رستگاری گفت: گروه دفاع سایبری متوجه تمام نفوذها سایبری میشوند و بلافاصله اقدامهای لازم را برای مقابله با آن انجام میدهند و اگر حمله سایبری از گروه نرم افزارها و بد افزارهای خاصی باشد، سریعا روی آن کار مقابله انجام میشود.
وی هدف از حملات سایبری را نفوذ با هدف ربایش اطلاعات و خراب کردن سامانههای پردازش شبکههای رایانهای عنوان کرد و گفت: وقتی نفوذ هکرها را به برخی شبکههای رایانهای کشور مشاهده کردیم، تشخیص دادیم که نیروی دریایی هم نیاز به تشکیل گروه دفاع سایبری دارد.
امیر دریادار رستگاری یادآور شد: این گروه هم اینک تشکیل شده است و تمام شبکه رایانهای نیروی دریایی ارتش تحت کنترل و نظارت دقیق این گروه قرار دارد.
رزمایش تخصصی دریایی ˈولایت ۹۱ ˈ نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از روز جمعه گذشته (هشتم دی ماه) با رمز ˈیا حسین (ع) ˈ در شرق تنگه هرمز، دریای عمان و مدار ۱۸ درجه شمال اقیانوس هند آغاز شد و به مدت شش روز ادامه دارد.
Sorry. No data so far.