مهدی زمانپور کیاسری گفت: در سومین دوره از جشنواره فیلم مردمی عمار با مستند «سی سال با صد بند» حضور پیدا کردهام. این مستند زندگی یک فرد کیاسری است که دعای جوشن کبیر را همراه با معنی آن با معرق کار میکند و به سقف خانهاش میچسباند. این کار برای این مرد روستایی 30 سال طول کشید.
وی در ادامه افزود: برای تحقیقات این مستند یک ماه زمان گذاشتیم و تولید آن هم یک هفته به طول انجامید.
زمانپور کیاسری درباره علت راهاندازی جشنواره فیلم عمار گفت: جشنواره عمار با محوریت انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ودفاع مقدسجای خالی یک سری از جشنوارهها را پر میکند.بچههایی هستند که برای حفظ نظام و انقلاب اسلامی دغدغه خاطر دارند و باید چنین جشنوارهای برای بچههای حزبالله که برای چنین موضوعاتی دغدغه دارند وجود داشته باشد.
وی در ادامه افزود: جشنواره عمار بچههای حزب اللهی را تربیت میکند و علاوه بر آن با ایجاد یک رقابت سالم به آنها آموزش نیز میدهد. این دوستان روز به روز حرفهای ترمیشوند و حرفهای خوبی برای حفظ این نظام و انقلاب اسلامی خواهند داشت.
کیاسری در خصوص ساخت مستند و فیلم گفت: هیچ کار فرهنگی بالاتر از فیلم ساختن نیست.در این موقعیت زمانی که فیلم سینمایی «یک خانواده محترم» پیدا میشود و فیلمهایی همتراز با آن یکی پس از دیگری در حال ساخت است، نمیتوانیم هر روز به دنبال آنها برویم و یقه آنها را بگیریم. بلکه باید با تولید فیلم در مقابل ساخت چنین آثاری ایستادگی کنیم. باید به فکر باشیم تا عمار، فیلمهایی را در دنیا به انتشار در بیاورد که واقعیت کشور اسلامی و انقلاب اسلامی ما را به همه دنیا نشان دهد.
کیاسری با توجه به 900 اثر ارسالی به جشنواره فیلم عمار گفت: وجود 900 اثر به جشنواره امسال فوقالعاده است. این عدد برای یک جشنواره موضوعی که فقط به چند موضوع میپردازد بسیار قابل توجه است و نشان میدهد که این جشنواره رو به رشد است و شکل گرفته است و به یکی از معتبر ترین جشنوارهای موجود درآمده است.
Sorry. No data so far.