یکشنبه 06 ژانویه 13 | 14:37

وضعیت حجاب درایران اسلامی مطلوب نیست

مدیرسیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: بد حجابی عوامل متعددی از جمله علل فرهنگی دارد که کاهش نقش نظارتی و تربیتی خانواده یکی از این دلایل است. امروزه یکی از مشکلات اساسی ما این است که خانواده نقش نظارتی خود را به تدریج به نهادهای دیگری واگذار کرده و نقش تربیتی خود را دست کم می‌گیرد.


زهره سادات لاجوردی،مدیرسیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، ناهماهنگی نهادهای فرهنگی، اقدامات افراطی، تفریطی و مقطعی بودن برنامه‌های مقابله با پدیده بدحجابی را از دیگر عوامل موثر در گسترش این پدیده دانست و گفت: سیاست نظام ما در زمینه مقابله با پدیده بد حجابی چندان مشخص و واضح نبوده و با فراز و نشیب‌هایی همراه بوده است و با تغییر دولت‌ها نحوه این مبارزه عوض شده است.

سیاست فرهنگی واحدی برای مقابله با پدیده بدحجابی نداشته‌ایم

وی با اشاره به اینکه سیاست فرهنگی واحدی برای مقابله با پدیده بدحجابی نداشته‌ایم، درباره راه‌های مبارزه با بدحجابی اظهار کرد: اگر به نقش نظارتی و تربیتی خانواده‌ها بیشتر تاکید شود و نهادهای فرهنگی، سیاست‌های واحد و منطقی در این زمینه در پیش گیرند، قوانین وضع شده درباره گسترش عفاف و حجاب به طور دقیق و مستمر اجرا و نظارت بر حسن اجرای آن انجام پذیرد و از برخوردهای سلیقه‌ای خودداری شود و عفاف و حجاب به شکل یک قانون لازم الاجرا در کشور پیگیری شود، بسیاری از مشکلات در زمینه بدحجابی حل می‌شود. البته همکاری قوای سه گانه در زمینه گسترش فرهنگ عفاف و حجاب نیزمی‌تواند بسیارموثرباشد.

مدیرسیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به پوشش مردان اظهار کرد: بحث عفاف و حجاب هم مرتبط به زنان است و هم مردان. در اسلام دستوراتی که در این زمینه داده شده به هر دو جنس توجه شده است به عنوان نمونه هم زن و هم مرد باید در گفتار، نگاه و ارتباطات خود به موضوع عفاف و حجاب توجه کنند.

درسریال‌های تلویزیون شاهد عادی سازی روابط بین دختر و پسر نامحرم هستیم

لاجوردی با انتقاد از عملکرد صدا و سیما گفت: متاسفانه در سریال‌های تلویزیون شاهد عادی سازی روابط بین دختر و پسر نامحرم هستیم و همین امرموجب قبح زدایی این مساله می‌شود. در این سریال‌ها رابطه زن و مرد نامحرم بسیار طبیعی نشان داده می‌شود. موازین اسلامی در بسیاری از آن‌ها رعایت نمی‌شود این در حالیست که نوجوانان از آن الگو می‌گیرند.

وضعیت حجاب درایران اسلامی مطلوب نیست

مدیر سیاسی فرهنگی مرکز امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با اشاره به سالروز اجرای طرح استعماری حذف حجاب توسط رضاخان در ادامه اظهار کرد: از زمان حکومت رضاشاه تلاش برای کشف حجاب آغاز شد، آنان سعی می کردند با زور و اجبار زنان ایرانی را بی حجاب و غرب را به عنوان الگوی آنان مطرح کنند. به تدریج بدحجابی و بی حجابی قبح خودش را در بین برخی از افراد جامعه از دست داد.

لاجوردی در پایان گفت: رسانه‌های غربی هزینه‌های گزافی برای ترویج بی حجابی کرده و توانسته‌اند این پدیده را بین زنان ایرانی به نوعی عادی کنند. با این حال وضعیت عفاف و حجاب در ایران نسبت به سایر کشورها بسیار بهتر است؛ اما به عنوان یک کشور اسلامی وضعیت مطلوبی ندارد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.