دوشنبه 14 ژانویه 13 | 14:54

فریاد فدرالیسم از گلوی خارجی فتنه‌گران

جدایی و تجزیه طلبی که تحت عنوان «فدرالیسم» یاد می شود هم اکنون دستاویزی برای شروع گفتمانی جدید در محافل سیاسی داخلی و خارجی است،در این رابطه همانطور که گفته شد متاسفانه برخی از چهره های سیاسی داخل نیز بر طبل پاره فدرالیسم می کوبند و همنوا با ضدانقلاب خارج نشین نوای «فدرالیسم» سر می دهند.


عملکرد دولت انگلیس و رسانه دروغ پرداز بی بی سی فارسی در طول سالیان گذشته موید این مهم می باشد که این دستگاه و رسانه در تقابل آشکار با نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و در طول این مدت از هیچ تلاشی برای فروپاشی نظام دریغ نکرده اند. در این میان برخی از عناصر ضدانقلاب در مسیر اهداف بی بی سی فارسی و سایر رسانه های ضدانقلاب گام می نهند و آنها را در دستیابی به اهداف مشخص یاری می رسانند.

نام مجید محمدی که هم زمان برای سه ارگان دولتی ضدنظام قلم می زند برای بسیاری از دنبال کنندگان سایت های ضدانقلاب آشنا است، در بیوگرافی او آمده است که وی با «رادیو فردا»،« صدای آریکا» و «بی بی سی فارسی» همکاری مستقیم دارد و هر از گاهی برای سایت های ضدانقلاب قلم می زند و حتی در برخی از برنامه های تلویزیونی نیز به عنوان میهمان حضور دارد.

مجید مجیدی

بی شک فروپاشی جمهوری اسلامی به باور بسیاری از تحلیگران محال است و حتی ممکن است در این بین دنیا را درگیر مسائل نظامی کند، از این رو دولت های غربی در صدد طرح های مسالمت آمیز تر نسبت به جنگ نظامی هستند که از آن جمله می توان به «کودتای نرم» با عنوان دموکراسی خواهی اشاره کرد. کوتای نرم که پروژه آن از سال ها قبل کلید خورده بود عملا در سال 88 انجام شد که پس از چندی شکست خورد اما اکنون دستگاه اطلاعاتی انگلیس و آمریکا طرح دیگری را درصدد راه اندازی هستند که از آن با عنوان «فدرالیسم» یاد می شود.

در این بین نه تنها بی بی سی فارسی بلکه صدای آمریکا نیز مشتاقانه بحث فوق را دنبال می کند، به عنوان مثال می توان به مصاحبه های سریالی صدای آمریکا با سناتور آمریکایی «دانا روراباچر» اشاره کرد! بی بی سی فارسی البته با زیرکی تمام از زبان ضدانقلاب ایرانی حرف خود را بازمی گوید.

مجید محمدی همچنان که پیشتر گفته شد مقالات بسیاری برای بی بی سی فارسی می نگارد، در جدیدترن مقاله از «مجید محمدی» با عنوان « ایران، روسیه و چین:فدرالیسم یا تجزیه» وی به موضوع فدرالیسم اشاره می کند. گفتنی است فدرالیسم از سوی برخی از چهره های داخلی نیز مطرح می شود که تقریبا نسخه کپی شده آن از منابع غربی می باشد.

برگزاری نشست با حضور عناصر تجزیه طلب و حمایت های سازمان های غربی

جدایی و تجزیه طلبی که تحت عنوان «فدرالیسم» یاد می شود هم اکنون دستاویزی برای شروع گفتمانی جدید در محافل سیاسی داخلی و خارجی است،در این رابطه همانطور که گفته شد متاسفانه برخی از چهره های سیاسی داخل نیز بر طبل پاره فدرالیسم می کوبند و همنوا با ضدانقلاب خارج نشین نوای «فدرالیسم» سر می دهند.

دلایل نویسنده که به صورت انتخابی از برخی از آثار نویسندگان غربی و تاریخ معاصر حکومت ها برگزیده شده نیز موید این مهم است که فدرالیسم یعنی جدایی، جدایی که به هرج و مرج ختم می شود و در سایه آن حاکمان استکبار به چپاول و غارت ثروت ملت ها می پردازند. اگرچه نیت شوم نویسنده در هماهنگی کامل و بی کم وکاست با اهداف رسانه دروغ پرداز انگلیسی (دولت استعمارگر) یعنی بی بی سی فارسی می باشد اما دلایلی که نویسنده به آن استناد می کند به کل مساله دار است.

-غرور و احساسات ملی مبنای عقلانی دارند، در بسیاری از شرایط این احساس ضامن بقای حکومت و جان آحاد ملت است، به طور مثال اگر در جنگ نابرابر هشت ساله این باور و اعتقاد نبود تابه حال ایران عزیز توسط کشورهای غربی صلح طلب (!!!) چند پاره می شد.

-چرا در بین این همه کشور تنها به روسیه،ایران و چین تمرکز شده است، خصوصا اینکه کشورهای مذکور حامی استراتژیک یکدیگر بوده و در برابر کشورهای استکبار و مدعی آزادی خواهی (که هر روز جنگی برپا می کنند) در جهان ایستادگی می کنند.

– اگرچه اعتقادات فرهنگی، قومیتی و … در میان ملتی بعید است مشکل ساز شود اما در این نسخه پیچی فاکتور اسلام نادیده گرفته شده، دلیل آن نیز اتحاد باور نکردنی است که عامل آن تنها اسلام می باشد.

-چه کشورهایی غیر دمکراتیک و فاقد حق خودگردانی واقعی هستند،در این خصوص آیا بهتر نیست نظری به کشورهای به اصطلاح آزاد داشته باشیم تا معنای خودگرانی(حکومت مردم) را متوجه شویم. آمریکایی که مدینه فاضله نویسنده و بسیاری از تحلیلگران ضدانقلاب می باشد امروز حداقل حمایت مردم را دارا می باشد (جنبش 99 درصد) و نیز بالاترین تبه میزان بدهی دارد.

– اسلام گرایی را خطر بدانید …

-اتحاد جماهیر شوروی قیاس مع الفارق است که خود بحث مفصل است.

-در چند ساله اخیر کدام کشورها و با چه نیتی به کشورهای منطقه که هزاران کیلومتر از آن فاصله دارند حمله ور شدند؟ آیا ایران، روسیه و چین آتش جنگ در خاورمیانه افروختند یا آمریکا، فرانسه و انگلیس !!؟

-محفل امنیتی_نظامی که نویسنده آن را به رهبری معظم مربوط می داند، غیر واقعی است؛ ملت ایران به دستگاه اطلاعاتی خود می بالند چراکه بسیاری از نقشه های شوم دشمنان را نقش برآب می کنند.

-چرا عدم تحقق فدرالیسم به تجزیه ختم کشورها ختم می شود؟

و…

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.