سه‌شنبه 15 ژانویه 13 | 15:09

شرط‌های سخنرانی انتخاباتی در دانشگاه‌ها

اول اینکه باید منطقی و علمی صحبت کند. دوم اینکه بداند دانشگاه سکوی تبلیغات نیست و در آخر مرزش را با دشمن شفاف و مشخص کند؛ چرا که زمانی که مرز با دشمن مشخص شود، دشمن نمی‌تواند حتی از شدیدترین انتقادها سوء استفاده کند.


وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: هر فردی که می‌خواهد در دانشگاه در زمینه انتخابات صحبت کند، باید سه موضوع را مد نظر داشته باشد.

کامران دانشجو در نشست معاون امور فرهنگی دانشگاه‌ها و نمایندگان وزیر در هیات‌های نظارت بر تشکل‌های اسلامی در این رابطه اظهار کرد: اول اینکه باید منطقی و علمی صحبت کند. دوم اینکه بداند دانشگاه سکوی تبلیغات نیست و در آخر مرزش را با دشمن شفاف و مشخص کند؛ چرا که زمانی که مرز با دشمن مشخص شود، دشمن نمی‌تواند حتی از شدیدترین انتقادها سوء استفاده کند.

وی با بیان اینکه آزادی در اختیار انسان است که بتواند مسیر خود را انتخاب و تنظیم کند، گفت: این آزادی باید در چارچوب مقررات باشد.

دانشجو با بیان اینکه حتی اگر مقررات مشکل دارد، باید اجرا شود، اظهار کرد: اگر به مقررات نقدی داریم، باید آن را با پیشنهاد تغییر دهیم، اما تا زمانی که مقررات مشخص شده، باید اجرا شود.

وی با بیان اینکه حق انتخاب را نمی‌توان از انسان گرفت، گفت: انسان آزاد است که انتخاب کند، اما در قبال این انتخاب خود مسوول است. آزادی برای انسان مسوولیت می‌آورد، نه بی‌بند و باری و هرج و مرج.

وزیر علوم تاکید کرد: انسان آزاد است هر انتخابی را بکند نه هر کاری را و در قبال انتخاب خود چه در دنیا و چه در آخرت مسوول است.

دانشجو با بیان اینکه انتخاب انسان به او ارزش می‌دهد، گفت: این انتخاب می‌تواند انسان را بالا ببرد و یا پایین بیاورد. بنابراین اگر هر کسی هر طوری که بخواهد رانندگی کند، آیا این آزادی است یا هرج و مرج؟ آیا همه ضرر می‌کنند یا خیر؟ بنابراین نباید این گونه باشد که هر کسی به هر شکلی که دلش خواست صحبت کند.

وی همچنین با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری به عنوان مهم‌ترین موضوع سال آینده، تصریح کرد: معاونت‌های امور فرهنگی دانشگاه‌ها باید برای این اتفاق مهم برنامه داشته باشند و باری به هر جهت نباشند، چرا که از یک مدیر بعید است که در هر سطحی برای یک موضوع مهم کشوری با روزمرگی جلو بروند.

وزیر علوم افزود: مسوولیت مدیران در دانشگاه بیشتر است، چرا که دشمن چشم طمع به دانشگاه‌ها دارد، هر چند که دانشگاهیان ما بارها چشم طمع دشمن را کور کرده‌اند.

دانشجو با بیان اینکه هر فردی چه مسوول و چه از آحاد جامعه، در قبال این موضوع مهم مسوولیت دارد، گفت: بنابراین ما وظیفه داریم اگر کسی هیجان کاذب ایجاد و یا برای آن زمینه‌سازی می‌کند، شفاف‌سازی کنیم؛ چرا که همه مردم خوب می‌فهمند که عده‌ای چه خیال‌های خامی در سر می‌پرورانند.

وی با بیان اینکه عده‌ای دموکراسی را قبول دارند، اما مشروط بر اینکه فرد مورد نظر خودشان انتخاب شود، تصریح کرد: جالب است که عده‌ای با روند همین انتخابات در گذشته انتخاب شده‌اند و اکنون به این روش اعتراض می‌کنند. همه قوانین و مقررات کاملا پیش‌بینی شده و باید اجرا شود.

وزیر علوم افزود: البته قانون می‌تواند بهینه و اصلاح شود، اما تا زمانی که قانون است باید اجرا شود.

دانشجو همچنین با بیان اینکه دانشگاه سکوی تبلیغاتی نیست، گفت: ما نمی‌گوییم که شعار و یا میتینگ انتخاباتی بد است، اما جای آن در دانشگاه نیست. در دانشگاه باید علمی و منطقی صحبت کنند؛ چرا که شأن دانشگاه علم و منطق است و باید رعایت شود.

وی تاکید کرد: هر فردی که می‌خواهد در دانشگاه صحبت کند، باید سه موضوع را مد نظر داشته باشد. اول اینکه باید منطقی و علمی صحبت کند. دوم اینکه بداند دانشگاه سکوی تبلیغات نیست و در آخر مرزش را با دشمن شفاف و مشخص کند؛ چرا که زمانی که مرز با دشمن مشخص شود، دشمن نمی‌تواند حتی از شدیدترین انتقادها سوء استفاده کند.

وزیر علوم تصریح کرد: دانشگاه محلی نیست که دشمن بخواهد جدول خود را در آن پر کند، بنابراین نباید اجازه دهیم افرادی در دانشگاه چنین کاری انجام دهند.

دانشجو همچنین با اشاره به وظایف دانشگاه برای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: دانشگاه باید تمام تلاشش را انجام دهد که یک انتخابات پرشور با حاکمیت عقل و مشارکت حداکثری برگزار شود. بنابراین دانشگاه‌ها باید در دانشجو ایجاد اعتماد کنند، چرا که اگر این اعتماد ایجاد نشود، حرف شما برش نخواهد داشت.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.