دوشنبه 21 ژانویه 13 | 20:57

فردا را روز «عشق ومهربانی»‌ اعلام کنید

اینجاست که بگوییم آقایان مسئول ،شما که شاهد هشدارها وانذارهای مقام ولایت در حفظ وصیانت در دفاع از ارزش های فرهنگی انقلاب بوده وهستید چرا دربرابر این هجمه فرهنگی غرب اقدام به الگوسازی در این زمینه برای نسل جوان نکردید ؟ این ناکارآمدی وقصور شما چگونه قابل توجیه است ؟


براستی که حافظ لسان الغیب قرن ها پیش برنکته ای کلیدی تاکید ورزیده است که دراین ایام متمادی بدان توجه نداشتیم وموضوعات مهمی درکنارمان مغفول مانده است. موضوعاتی که اگر بدان پرداخته می شد شاید الان وضعیتمان در همه زمینه ها بهتر از این می بود.

انقلاب اسلامی مردم ایران به زعامت «خمینی کبیر» قبل از اینکه یک انقلاب اقتصادی ویاحتی سیاسی باشد ،انقلابی فرهنگی وارزشی بود.انقلابی با محتوای فرهنگ ناب دین مبین اسلام که برای هرکدام از دردهای جامعه بشری درمان های متفاوت ومتنوعی داشته ودارد.اما متاسفانه متولیان امور فرهنگی کشور طی این سال ها با تمام زحماتی که متقبل شدنددربرخی امورمهم بسادگی از کنار مسائل مهمی گذشتند.

دهه هفتاد شمسی بود که مقام معظم رهبری موضوع «تهاجم فرهنگی وشبیخون فرهنگی غرب» را مطرح نمود ودوسال پیش نیز با توجه به تغییر سیاست های غرب از عدم توسل به جنگ خشن ،معظم له تعبیر «جنگ نرم» را مطرح نمودند.

آنچه مقام عظمای ولایت در بیاناتشان مطرح نمودند، در واقع دوراندیشی ودیدن افق های دوردستی بود که ایشان در تغییرات وسیاست های خصمانه فرهنگی غرب علیه انقلاب اسلامی و «اندلسی» کردن ایران اسلامی می دیدند.حضرت ایشان با ژرف نگریشان می دیدند که غربیها با توسل به آخرین سخت افزارها ونرم افزارها در پی تغییر هویت وذائقه مردم ایران بخصوص «نسل جوان» هستند.

در بررسی هشدارهای مقام معظم رهبری به این نکته می رسیم که سیاست های استکباری غرب با تغییر تاکتیک به گونه ای طراحی شده اند که باپیشرفته ترین ابزارهای دیجیتالی همچون ماهواره واینترنت تا عمق منازلمان نفوذ کردند. هجومی غافلگیرانه ،بدون لشکرکشی وبدون خونریزی .متاسفانه غربیها با شکستن بسیاری ازحریم ها وحرمت ها ،توانسته اند در تغییر گرایش ها وذائقه نسل جوان به موفقیت هایی دست یابند واین مهم حاصل نشد مگر در کنارغفلت های سهمگین مسئولین امور سیاسی ،اجتماعی وفرهنگی !!

سازمان های ریز و درشت فرهنگی درکشور که سالانه بودجه های هنگفتی را می بلعند ،متاسفانه نتوانستند سد وحصار محکمی در برابر سیل بنیان کن فرهنگ غرب ایجاد کنند ومتاسفانه برخی از رسوم فرهنگ منحط غرب درجامعه ما و در بین جوانان ما نهادینه شده است. تغییر در لباس پوشیدن ،آرایش کردن ،غذاخوردن وگرایش به فرهنگ تجملی غرب و…..از «غنیمت های» مهمی هستند که جنگ نرم غربی ها علیه انقلاب برای آنان به ارمغان داشت.

آنچه که باعث شد تا این سطور به رشته تحریر در آید، موضوع هجمه بی محابا غرب واشاعه فرهنگ بی بند وباری در میان دختران وپسران به انحاء مختلف بوده است که بازهم متاسفانه در سطح کوچه وخیابان شاهد نمونه های آن هستیم.

ترویج روحیه خودباختگی در برابر فرهنگ غرب ، نفی ارزش های فرهنگی اسلامی ایرانی ،ترویج والگوسازی از شخصیت های کاذب وبی هویت غربی بعنوان سمبل های فرهنگی ومقدس ،ترویج فرهنگ خرافه پرستی وترویج افکار شیطانی وماسونی ،از دستاورد های جنگ نرم علیه انقلاب اسلامی مابرای آنان بوده است.

یکی از موضوعات منحط وبی ریشه ای که در این سال ها به جامعه ما حقنه شده است موضوع عشق ،محبت ومودت است که در روزهای پایانی ماه بهمن با تبلیغات شدید ماهواره ایی و اینترنتی بخش قابل توجهی از جوانان را بدنبال خود می کشاند و این موضوع چیزی نیست جز امر موهومی بنام «والنتاین» که متاسفانه سیاست گذاران فرهنگ غرب توانستندبا مدد همه امکاناتشان یک فرد بی هویت را بعنوان «قدیس وعاشق» در ذهن جوانان ما نهادینه کنند.

برآنم که بگویم معنا و مفهوم بیت معروف حافظ شیرازی که می فرماید: «آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد» اینجا تحقق وعینیت می یابد. و اینجاست که پرده ها بالا می روند وغفلت ،کم کاری و ناکارآمدی متولیان امور فرهنگی برملا وعیان می شود.

اینجاست که بگوییم آقایان مسئول ،شما که شاهد هشدارها وانذارهای مقام ولایت در حفظ وصیانت در دفاع از ارزش های فرهنگی انقلاب بوده وهستید چرا دربرابر این هجمه فرهنگی غرب اقدام به الگوسازی در این زمینه برای نسل جوان نکردید ؟ این ناکارآمدی وقصور شما چگونه قابل توجیه است ؟

وقتی که در فرهنگ اسلامی ایرانی ما،با نمونه ها ،الگوهای زنده و ملموس برای همگان داریم چرا اجازه دادید که غربیها لاطائلات خودشان را بعنوان سمبل های فرهنگی عشق ودوستی ومحبت به خورد جامعه وجوانانمان بدهند.

براستی وقتی توانستید در جامعه روزتولد حضرت زهرا (س) و روز تولد حضرت علی (ع) را بعنوان روز مادر و روز پدر در جامعه نهادینه شود که به بهترین وجهی مردم مومن ومسلمان ما این دوروز فرخنده را گرامی می دارند، چگونه نتوانستید سالروز  «ازدواج پیامبر رحمت ومحبت با حضرت خدیجه» را بعنوان «روز عشق ومهربانی» در جامعه ما نهادینه کنید؟

چه روز و چه الگویی مناسبتر ،سهل الوصولتر ومهمتر از ملموس تر از این پیوند عاشقانه ومحبت آمیز که باید در جامعه نهادینه شود.در جامعه مسلمان ما که همگی عشق وارداتشان به این دو بزرگوار و اهل بیت مطهرشان بی مثال وبی‌همتاست چرا باید سالروز این پیوند میمون وفرخنده مغفول بماندوبعنوان یک روز مهم وجشن باشکوه گرامی داشته نشود.

اینجا و در این غفلت بزرگ شورای‌عالی انقلاب فرهنگی، وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات ودفتر تبلیغات حوزه علمیه قم بیشترین سهم در قصور وغفلت از این پدیده مهم فرهنگی رادارند، درسایه غفلت وکم کاری این دستگا‌ه‌ها بوده است که غربی ها موفق شدند خزعبلات خود را بعنوان الگو در جامعه مان نهادیه نمایند!

اما از آنجا که گفته شده است ماهی را هروقت از آب بگیریم تازه است ،هنوز فرصت برای جبران این غفلت وجوددارد.هنوز فرصت هست که متولیان امر فرهنگ در کشور که الحمدلله تعداشان هم کم نیست بخود بیایند واقداماتشان را دراین زمینه آغاز کنند. آقایان مسئول یادشان باشد جامعه اسلامی ما آمادگی پذیرش این موضوع را دارند تا به این الگوی مبارک تاسی بجویند وسالروز این ازدواج مبارک را بعنوان «روز عشق و مهربانی» گرامی بدارند.

لذابخش اجتماعی خبرگزاری تسنیم به مدیران محترم فرهنگی پیشنهاد می نماید که :

–سالروز ازدواج حضرت محمد (ص) وحضرت خدیجه (س) در تقویم کشور به نام روز عشق ومهربانی نامگذاری شود.

–سازمان های متولی فرهنگ با همکاری صداوسیما در راستای نهادینه کردن این روز در میان جوانان اقدامات اساسی وعاجل را به مرحله اجرا بگذارند.

–برنامه های شاد ومفرح از سوی شهرداری ها ووزارت ورزش وجوانان ودیگر دستگاه هابرای گرامی داشت این روز در اقصی نقاط کشور اجرایی شود.

–………….

به‌هرحال این گوی واین میدان ،امیداست که مدیران فرهنگی کشور که بفرموده مقام عظمای ولایت «فرماندهان مقابله با جنگ نرم» دشمن هستند آستین همت بالا بزنند و به میدان عمل بیایند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.