تریبون مستضعفین – یک روز پس از دیدار رهبر انقلاب با دانشجویان نشست مشترك دانشجويان عضو تشكلهاي اسلامي دانشجويي با وزير علوم برگزار شد که این مراسم با حاشیههایی همراه بود. علی اللهیاری فعال دانشجویی و عضو شورای مرکزی جنبش عدالت خواه دانشجویی در جدیدترین به روز رسانی وبلاگ خود در این مورد نوشته است و از روند کلی جلسه شکایت نموده است. او در قسمتی از نوشتهی خود چنین مینویسد:
«فردای دیدار رهبر عزیز انقلاب با دانشجویان، وزیر علوم برنامهی افطاری داشت. ما هم بودیم. در یک حرکت خیلی بد، وزیر تنها به ۴-۵ نفر و هر کدام فقط ۳ دقیقه وقت صحبت داد. فقط ۳ دقیقه. این خیلی بد بود. اصلا در ذهن خیلی از مسئولان هیچ توجهی به جریان دانشجویی نیست. البته معضل فقط آقای وزیر نیست. خیلیها اینگونهاند. در این حوزه هم مثل خیلی حوزههای دیگر از رهبر انقلاب الگو گیری نمیکنند، که ایشان غیر از توجه جدی به جریان دانشجویی خیلی از کارها را به آنها میسپارد.
خلاصه سومین نفر رفتم پشت تریبون. صحبتهای زیر را ارائه کردم. کلا فضای جلسه عوض شد.
-واقعا ۳ دقیقه جای تاسف است. رهبر عزیز انقلاب با آن همه پر بودن وقتشان، ۷ دقیقه وقت دادند و شما؟ اگر این جلسات نمایشی است و برای پز دادن، بفرمایید ما وقتمان را تلف نکنیم و فکر نکنیم روی مسائل. علاوه بر این که خیلی حرفها را در جلسات قبلی گفتهایم. اگر خیلی تمایل دارید، {رو به مجری جلسه} آنها را پرینت بگیرید و بدهید به وزیر تا اگر به آنها عمل شد، ما حرفهای جدید بیاوریم. »
او در ادامه چنین میگوید:
«چرا باید مسائل فرهنگی و فضای فرهنگی دانشگاه تقلیل یابد به ۴ تا کانون عکس و فیلم و موسیقی. اینها تنهایک جزء کوچک و بیاهمیت فرهنگ است. واقعا جای تاسف است که یک مدیریت فرهنگی پلاکارد بزند و از یک کنسرت موسیقی تشکر کند! باید آن فضای دینی را ایجاد کنند.
درباره مدیریت فرهنگی در دانشگاهها هم باید گفت که اکثر آنها بیدغدغه و بیانگیزه اند. و خیلیهاشان اصلا آشنایی با آرمانهای انقلاب ندارند. بگذریم که تنها هنرشان تقلید از کارهای تشکلهاست. آن هم تقلید سخیف.
– آقای وزیر! علم بهتر است یا ثروت؟ باید تکلیفتان را روشن کنید. اگر واقعا علم بهتر است پس بالاخره این ماجرای دانشجوی پولی چیست؟ این مدرکفروشیها قطعا نسبتی با عدالت ندارد. این ماجرا خیلی مهم است.
واقعا دانشجویی که برای ۴ سال تحصیل ۸۰-۱۰۰ ملیون پول بدهد، چه خدمتی به انقلاب و مردم خواهد کرد؟ میشود یک مسئول اشرافی که این فجایع را در کشور میآفریند.
ما حرفها و مستندات زیادی داریم و قبلا گفتهایم که در این وقت کوتاه نمیشود به آن پرداخت.
– نکته ای هم درباره مدیریت دانشگاهها بگویم. بسیاری از مدیران دانشگاهها ترجیح میدهند دانشگاهها مرده باشد و هیچ کس در آن حرف نزند. برخورد با ضد انقلاب خوب است. ولی این برای نیروهای حزب اللهی هم هست. به نیروهای حزب اللهی اجازه صحبت و فعالیت داده نمیشود.»
متن کامل این نوشته را می توانید در وبلاگ ایلیا بخوانید.
Sorry. No data so far.