سه‌شنبه 26 فوریه 13 | 12:03

مرگ مسلمانان روهینگیا بر اثر گرسنگی

طبق اعلام سازمان ملل، از زمان آغاز خشونت‌ها در ميانمار در ماه ژوئن تاکنون بيش از ۱۰۰ هزار مسلمان روهينگيا آواره شده‌اند. با اين وجود، وخامت اوضاع انساني در اين کشور همچنان ادامه دارد.


برپايه گزارش‌ها ۹۷ تن از مسلمانان روهينگيا که از خشونت ميانمار گريخته بودند پس از ۲۵ روز سرگرداني بر روي دريا از گرسنگي جان سپردند.

به گفته ۳۳ تن از مهاجران مسلماني که هفته گذشته در سواحل سريلانکا نجات يافتند، اين افرد سوار بر قايق به سمت مالزي در حرکت بودند که نيروهاي دريايي تايلند آنان را رديابي کرده و موتور قايق را از آنان گرفتند.

نجات يافتگان اظهار کردند که به مدت ۲۵ روز و بدون آب و غذا بر روي آب شناور بودند تا اينکه نيروي دريايي سريلانکا شنبه گذشته در ۲۵۰ مايلي ساحل شرقي اين کشور آنان را نجات دادند.

روهینگیا

اين افراد که، ۳۲ مرد و يک پسر بچه را شامل مي‌شدند، به مرکز بازداشت مهاجران در نزديکي کولومبو، پايتخت سريلانکا منتقل شدند. اين در حالي است که اين افراد از تشنگي شديد و کم آبي بدن رنج مي‌بردند.

يکي از نجات يافتگان گفت: «اين سفر خطرناک بود، اما بايد انجامش مي‌داديم…. چرا که نگران جان خود، بيکاري و جنگ در ميانمار بوديم.»

وي گفت که ۱۳۰ تن از اهالي روهينگيا در قايق حضور داشتند و هر کدام مبلغ ۴۶۵ دلار را براي اين سفر پرداخته بودند.

اين در حالي است که نيروي دريايي تايلند اين اتهامات را رد کرده است.

کميسارياي عالي سازمان ملل براي پناهندگان نگراني خود را از افزايش شمار کشته‌شدگان روهينگيا در دريا ابراز کرده است.

دولت و اکثريت جمعيت ميانمار از به رسميت شناخته شدن مسلمانان روهينگيا به عنوان شهروندان اين کشور سر باز مي‌زنند و مدعي هستند که اقليت ۸۰۰ هزار نفري مسلمانان مهاجران غيرقانوني هستند که از بنگلادش به ميانمار آمده‌اند.

گفته مي‌شود که مسلمانان روهينگيا از نوادگان اقوام ايراني، ترک، پاتان و بنگالي هستند که در اوايل قرن هشتم به ميانمار مهاجرت کردند.

طبق اعلام سازمان ملل، از زمان آغاز خشونت‌ها در ميانمار در ماه ژوئن تاکنون بيش از ۱۰۰ هزار مسلمان روهينگيا آواره شده‌اند. با اين وجود، وخامت اوضاع انساني در اين کشور همچنان ادامه دارد.

مسلمانان روهينگيا در طي سال‌ها مورد شکنجه، و آزار و اذيت قرار گرفته اند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.