نادر طالب زاده دیگر سخنران همایش شعبده هالیوود بود که روز گذشته در سینما فلسطین برگزار شد. او در ابتدای سخنان خود گفت: امسال سه فیلم مهم سیاسی داشتیم که یکی از آنها آرگو بود. فیلم مهم دیگری که وجود دارد فیلم “سی دقیقه بعد از نیمه شب” ساخته کاترین بیگلوست که دروغ پردازی آن از آرگو هم بزرگتر است. این فیلم دروغ بزرگی به نام ماجرای دستگیری بن لادن را توجیه میکند. این فیلم میخواهد بر 10 سال جنگ و توجیه برای جنگ و همچنین دستگیری مضحک اسامه بن لادن را سرپوش بگذارد…
طالبزاده: لینکلن برای جلوگیری از جنگ داخلی در آمریکا ساخته شده است
وی ادامه داد: فیلم سوم فیلم “لینکلن” است که مقام معظم رهبری نیز در دیدار با برگزارکنندگان جشنواره عمار به آن اشاره کردند. البته نمیدانم چرا متاسفانه صحبتهای ایشان درباره این فیلم و نظراتشان درباره سینمای متعهد و بخشی از صحبتهای ایشان رسانهای نشد و این جای تعجب دارد.
این کارشناس فرهنگی بیان داشت: گردانندگان نظام سیاسی آمریکا نگران بروز جنگهای داخلی در این کشور هستند که احتمال وقوع آن وجود دارد.. بنابراین هالیوود دست به کار شده تا با ساخت لینکلن و فیلم هایی مشابه به شکلی جامعه و رخدادهای آن را مدیریت نماید.
وی ابراز داشت: سینمای ایران بیست سال است که جهانی شده و من امیدوارم ایران بتواند در افشا کردن موضوعاتی مثل بن لادن و 11 سپتامبر گام بردارد و این امیدواری با وجود استعدادهای جوانی که امروز مشاهده میشود دور از انتظار نیست. امیدوارم سینمای ما در آینده با ورود استعدادهای جوان و مومن به این رویکردهای سیاسی پاسخ دهد.
طالب زاده همچنین گفت: اینکه از داخل کاخ سفید جایزه بهترین فیلم اسکار را اعلام نمایند اتفاقی بی نظیر است و سوگیری این جشنواره را نشان میدهد. اخیرا هم متوجه شدم که یک تهیه کننده صهیونیستی طراحی و میزانسن کاخ سفید را برای میشل اوباما در شب اسکار بر عهده داشته است.
وی درباره آرگو گفت: این فیلم از 300 هم مهمتر است. ولی خوشبختانه میبینم که مانند زمانی که 300 ساخته شد آن فیلم و حواشیاش مورد توجه جوانان قرار گرفت امروز هم فضا و حساسیتی مثل آن زمان ایجاد شده است.
در ادامه طالب زاده بخش هایی از مصاحبه با برخی فعالان امریکایی که از طریق چت تصویری انجام شده بود را برای حضار پخش و ترجمه کرد.
مایکل جونز: رژیم آمریکا پشت آرگو ایستاده است/گزینه نظامی و تحریم اقتصادی مقابل ایران شکست خورده
مایکل جونز از نویسندگان کاتولیک و فعال آمریکایی که میهمان همایش هالیوودیسم جشنواره سی و یکم فجر نیز بود، ابراز داشت: اینکه میشل اوباما به این فیلم جایزه میدهد، نکته مهمی است و این یعنی رژیم امریکا پشت این فیلم است. هدف اصلی این فیلم ترساندن مردم امریکا از ایران است.
وی افزود: جو کلی در امریکا این است که مردم از جنگ خستهاند و تمایل دارند که سربازانشان برگردند. هدف این فیلم دادن یک انرژی به مردم آمریکاست. البته فیلم زمانی درآمده که گزینههایی مثل گزینه نظامی و تحریم اقتصادی شکست خورده و سیاستمداران امریکا به دنبال مطرح کردن بحث ایران از طریق دیگری هستند.
دکتر کوین برت نیز گفت: این فیلم یک فیلم تبلیغاتی و پروپاگانداست و این اولین باری نیست که بن افلک در خدمت سیاستهای امریکاست. وی قبلا هم در فیلم پرل هابر بازی کرده و آن فیلم نیز در خدمت سیاستهای امریکا و درست هشت ماه قبل از حادثه 11 سپتامبر به نمایش در آمده است.
این استاد دانشگاه که به تازگی مسلمان هم شده افزود: بن افلک آرگو همان بن افلک پرل هاربر است. معلوم نیست بودجه 200 میلیون دلاری فیلم پرل هاربر از کجا آمده و این در حالی است که شاید بتوان گفت این فیلم بدترین فیلم در زمان خود بود.
وی با اشاره به فیلم آرگو بیان داشت: در این فیلم چنین نشان داده میشود که ایرانیها وحشی و خشناند و آمریکاییها آدم های خوب و منجیاند.
طالب زاده نیز در ادامه با توجه به مطالب مطرح شده توسط این فعالان فرهنگی آمریکا گفت: حرفهای ما در اینجا تبلیغاتی نیست و دیدید که شهروندان و فعالان فرهنگی و رسانهای آمریکا چه مطالبی را مطرح کردند. امروز این افراد در لشگر ما هستند و میبینید که وضع را چگونه تبیین میکنند.
وی افزود : در همایش هالیوودیسم این افراد با خوشحالی و رضایت به ایران آمدند و من امیدوارم که ظرفیت جذب و استفاده از این افراد در ایران بیشتر از حالت فعلی فعال شود.
در ادامه این برنامه یک بازیگر به شکل ابتکاری با گریمی شبیه به بن افلک بر صحنه حاضر شد و به شکل نمادین از جانب بن افلک سخن گفت و فعالیتهای افلک در حوزه سینما از ابتدا تا امروز تشریح کرد.
در پایان این مراسم از فعالیتهای انقلابی و اسلامی نادر طالب زاده، ابوالقاسم طالبی، پژمان لشگری پور، محمدرضا شفیعی، سلیم غفوری، علی دادرس، محمود گبرلو و امیر پوروزیری در حوزه سینما تقدیر به عمل آمد.
Sorry. No data so far.