سیدسجاد موسوی با بیان این که در بین برنامه های علمی صداوسیما «ثریا» منحصر بفرد است و نمونه مشابه ندارد گفت: یکی از ویژگی های بزرگ «ثریا» پرداختن به مسائل اصلی کشور است.
وی افزود: برنامه ثریا طوری ساخته شده که مخاطبینش را نه آن قدر افراد متخصص تشکیل می دهند که اثرگذاری نداشته باشد و نه سطح پایین و در سطح عام هستند که کیفیت برنامه پایین بیاید؛ بلکه یک حد وسطی را حفظ کرده و بحث های تخصصی را قابل فهم و درک برای مردم بیان می کند.
این دانشجوی پزشکی با اشاره به نقاط ضعف برنامه گفت: با این که همیشه موافق بازتاب دستاوردها در زمینه های مختلف هستم ولی اخیرا حس می کنم برنامه بیش از حد به سمت معرفی دستاوردها و پیشرفت ها می کند و کمتر به حوزه مطالبه گری وارد می شود.
موسوی ادامه داد: چرا نباید در برنامه ای مثل «ثریا» کم کاری های حوزه های مختلف، در برهه های زمانی خاص منعکس و علت یابی شود؟
این عضو بسیج علوم پزشکی تهران با بیان این که ساعت پخش برنامه و مدت زمان آن بسیار نامناسب است، گفت: یک سری برنامه نه چندان مفید و معمولی در ساعت های پرمخاطب پخش می شوند ولی برنامه ای که این قدر برایش زحمت کشیده می شود باید در ساعت پایانی شب پخش شود، بطوری که به جرات می توانم بگویم نیمه دوم برنامه اصلا دیده نمی شود!
موسوی به ارائه راهکار برای حل این مشکل پرداخت و گفت: اگر برنامه بازتولید شده و تکرار آن در ساعتی دیگر و یا در شبکه های دیگر پخش شود، این مشکل کمتر به چشم می آید. همچنین اگر تکه های گلچین شده از برنامه در قالب دی وی دی به مراکزی که در آن حوزه خاص فعالیت می کنند داده شود، استفاده لازم از برنامه صورت می گیرد.
عضو بسیج علوم پزشکی تهران از کم بودن تبلیغات برای برنامه ثریا انتقاد کرد و افزود: باید هم در خود صدا و سیما تبلیغات برای این برنامه ی علمی زیاد شود و هم در فضاهای مجازی و سایت های خبری این برنامه بازتاب و پوشش داشته باشد تا بتواند به حیات خود ادامه دهد و مخاطب خود را جذب کند.
Sorry. No data so far.