یکشنبه 07 آوریل 13 | 14:36

اعتراض مردم آمریکا به شرکت‌های سازنده پهپاد

ساکنان منطقه سن دیه گو در اعتراض به ساخت و استفاده از پهپادها مقابل منزل مدیر یکی از بزرگترین شرکت‌های ساخت پهپاد تظاهرات کردند.


جمعی از مردم آمریکا روز جمعه مقابل منزل نیل بلو، مدیر شرکت آمریکایی جنرال اتومیکس، سازنده پهپادهای آمریکایی در سواحل لاهویا در منطقه سن دیه گو در جنوب کالیفرنیا تجمع و تظاهرات کردند.

این جمع 40 نفره با همخوانی اشعار و سرودهای مختلف به استفاده از پهپادها در داخل و خارج از خاک آمریکا اعتراض کردند. تجمع کنندگان با این اقدام پیام اعتراض خود را به یکی از بزرگترین کارخانه‌های ساخت هواپیماهای بدون سرنشین در جهان اعلام کردند.

یکی از تظاهرکنندگان می‌گوید: سیاست‌های آمریکا سبب دشمن‌تراشی برای ما شده است. این روش‌ها نه تنها کمکی به ما نخواهد کرد، بلکه به امنیت ملی ما هم آسیب می رساند.

در این تظاهرات پلیس که از ابتدای مراسم در صحنه حضور داشت از به پرواز درآورن یک بالگرد کوچک کنترلی به نشانه پهپادها ممانعت کرد.

شرکت جنرال اتومیکس عصر جمعه بیانیه‌ای به این ترتیب صادر کرد:

“شرکت جنرال اتومیکس و شرکت‌های تابعه آن یکی از منابع هدایت کننده سیستم‌های پیشرفته در جهان است که در توسعه تکنولوژی های حمل و نقل در جهان نظیر سیستم‌های الکترو مغناطیسی، حسگرهای مورد استفاده در هواو تحقیقات انرژی فعالیت می‌کند. این شرکت همچنین سیستم‌های هوایی کنترل از راه دور را برای حفاظت از سربازان آمریکا و منافع امنیت ملی می‌سازد. جنرال اتومیکس مفتخر است که به این شیوه می‌تواند به کشور خدمت کند؛ هرچند راه را برای تظاهرات و اعلام اعتراض نیز بازگذاشته است.”

سن دیه گو دارای یکی از بزرگترین کارخانه‌های ساخت پهپاد در آمریکاست و قرار است یکی از 6 منطقه‌ای باشد که پهپادها بطور آزمایشی بر فراز آنها به پرواز در می‌آیند. ساخت پهپادها در این منطقه سالانه 1 میلیارد دلار درآمد برای این منطقه به‌همراه دارد.

این در حالی است که آمریکایی‌ها در منطقه سن دیه گو نیز روز پنج شنبه در اعتراض به تهدیدات پهپادها تظاهرات کرده بودند.

این سلسله تظاهرات‌های پیوسته بخشی از برنامه سراسری جمعی از فعالان آمریکایی است که بر مناقشات حاصل از پیشرفت تکنولوژی و به خدمت گرفتن آن توسط ارتش و گروه های نظامی تمرکز کرده و به کاربرد پهپادها به عنوان نمونه ای از این تکنولوژی های توسعه یافته اعتراض دارند.

قرار است 14 آوریل تظاهرات اعتراضی در سراسر آمریکا برگزار شود.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.