آنچه که میخوانید متن گفتگوی ما با رمضان علیزاده مسئول اسبق آسایشگاه جانبازان ثارالله است.
مدت خدمت خود را در آسایشگاه بیان کنید و چه احساسی داشته و چه خدماتی ارائه کرده اید؟
بیست و پنج سال است که به صورت مستقیم در خدمت جانبازان هستم اما 1 الی 2 ماه است که طی نامه مدیر کل کار در قسمت دیگری مشغول به کار هستم و اینها همه محبت خداست که بنده در خدمت این عزیزان باشم و باعث افتخار است که هم این عزیزان و خانواده محترمشان ما را تحمل کرده اند و برای بنده واقعا ارزشمند است .
چه مشکلات و چه کمبود هایی در داخل آسایشگاه وجود دارد؟
مشکلات خاصی وجود ندارد و تمام کمبود ها و مشکلات سازمانی و اقامتی آنچه به عنوان کمبود وجود داشته همه را گام به گام به کمک بچه ها و سازمان حل کرده ایم وفقط به عدم همسویی با مسئولین می توانم اشاره کنم .ما باید فرهنگ برای هم مرد و و از خود گذشتگی را در جامعه پدیدار کنیم حضرت رسول دین را نه با پول و نه با سرمایه نگه داشت بلکه فقط و فقط با فداکاری دین را در فرهنگ جامعه گنجاندند و انچه توانست دفاع مقدس واقعا “مقدس “که بنده روی این کلمه تاکید دارم (مقدس) را نگه دارد از خود گذشتگی و فرماندهان جبهه و و جنگ و همه و همه بوده است که در جامعه ما کمرنگ است و باید از خود کذشتگی را رواج داد.
کدام ارگان ها از شما به صورت کامل و مداوم حمایت می کنند؟
مستقیما بنیاد شهیدو در ردیف اول سپاه پاسداران قرار دارد.
در دیدار مسئولان بانک رفاه عزیز که متاسفانه بنده در پایان جلسه رسیدم و ار آن عزیزان خواستار دیدار مدیر کل با جانبازان عزیز شدم و سریعا در خواست بنده را قبول کرده و اسباب این دیدار را فراهم کرده و بنده در دیدار با آقای ضیایی مدیر کل بانک رفاه از ایشان در خواست یک سفر برای جانبازان را کردم و ایشان هم سریعا به در خواست بنده جامعه عمل پوشانده و یک سفر سیاحتی به بابلسر را برای این عزیزان فراهم کردند.
وضعیت جانبازان و معلولین چگونه است ؟
مشکلی ندارند به این دلیل که که با تمام محدودیت های فیزیکی خود کنار آمده اند و حتی در این مورد یک خاطره تعریف کنم :
آقا رحیم رصفوی فرمانده کل سپاه در دیدار با جانبازان که حدودا ملاقات ایشاهن با جانبازان 9 ساعت طول کشید و یکی از عزیزان قطع نخاء که حدودا 32 سال جانباز بوده و الان حدود 2 سال است که شهید شده است به اقا رحیم گفت : چرا نگران هستید آقا رحیم برای حضور آمریکاست و یا اینکه برای جنگ جوانان از سرباز وطن بودن امتناء کنند؟ نگران این هستید؟ ولی نگرن نباش ما هستیم و همه طوره با تمام محدودیت های فیزیکی و جسمیمان در خدمتیم و آن موقع یک دفعه قا رحیم هم ذوق کرده و هم بغض کرد و گفت :سرمایه این کشور خون هزارن شهیدمان است که هر چقدر بگویید باز هم بدهکارشانیم.
از مسئولین چه توقعی برای رفاه حال آنها و مشکلات آسایشگاه ثارالله دارید؟
بنده قبلا حرفی زدم که انگار به مذاق آقایان خوش نیامده ، عدم همسو شدن علتش این است که آقایان نمی توانند جانبازان را در ک کنند و در حال حاضر در حق جانبازان و خانواده شهدا در برخی از جاها شاهدیم اجحاف می شود و برخی از مسئولین آنها را درک نمی کنند ، چون خودشان درد کشیده نیستند که آنها با چه سختی و معلولیت در حال زندگی کردن هستند .
یک روز در دیدار جهاد کشاورزی با آسایشگاه متوجه شدم یکی از مسئولین می گرید و خیلی ناراحت شدم و به یکی از همراهانشان گفتم آقا شرمنده نمی خواستم با احساسات کسی بازی کنم و در جواب به من گفتد ایشان فرزند شهید است و ما نمی توانیم ینها را درک کنیم که چه گونه به اینجا رسیده اندو بزرگ شده اند ؟ .ما خیلی ها را دراریم که الان رویشان نمی شود بگویند فرزند شهید هستند و چون در جامعه بد عمل شده است.
اما در پایان سخنان عليزاده که کلمات را با حرارت خاصى بيان مىکرد ما را مجذوب کرد ، باعث شد که گزارشاتی کوتاهی دیگر از این آسایشگاه تهیه کنیم که می توانید در زیر خوانید؟
1-آ سایشگاه جانبازان ثارالله متولی نگهداری 30 جانباز قطع نخاعی از 80 جانبازی است که از سال 1360 در این محل مستقر بودهاند است و مابقی آنها به صورت گاهبهگاه برای دیدار هم زمانشان به این محل سرمیزنند و یا به صورت مقطعی برای طی مراحل درمانی و پزشکی به این مرکز مراجعه میکنند.
2-تقریبا همه جانبازانی که در این آسایشگاه مراقبت میشدند از قشرهای جوان رزمندگان در دفاع مقدس بودند که در زمان مجروحیت اکثرا در مقطع دیپلم و دبیرستان بودهاند، اما همین جانبازان و با توجه به مشکلات جسمی فراوان بیشتر آنها ادامه تحصیل دادند، بطوری که در حال حاضر از جمع 62 نفر جانباز قطع نخاعی این مرکز بیش از 5 جانباز پزشک هستند.
3-یک نفر از جانبازان این آسایشگاه متخصص پزشکی هستهای است و 13 جانباز دیگر در مقطع فوقلیسانس و 11 نفر دیگر تا مقطع لیسانس تحصیل کردهاند.
Sorry. No data so far.