به گزارش تریبون مستضعفین، عصر سه شنبه، سالن سیدالشهدا میزبان جمعی از اساتید دانشگاه و چهرههای سیاسی بود که برای حمایت از کاندیداتوری دکتر صادق واعظ زاده جمع شده بودند.
دکتر واعظ زاده در این مراسم با تاکید بر اینکه مسئله اصلی کشور اقتصاد است، گفت: توجه اصلی دولت باید متوجه اقتصاد شود. دولت نباید خود وسط جار و جنجالهای سیاسی باشد. باید از مناقشات گروهی و حزبی دوری کند. در این شرایط که جنجالها و مناقشات سیاسی حاد شده بهترین دولت، یک دولت غیر حزبی و غیر گروهی است. در این شرایط، دولت مقتدر دولت مستقل است. دولتی که به جای وابستگی حزبی پشتوانه مردمی و دانشگاهی و حوزوی داشته باشد. در این صورت میتواند از نیروهای با تجربه و صاحب صلاحیت همه احزاب و گروهها هم استفاده کند. البته دولت تکنوکرات مناسب ایران نیست چون مسائل سیاسی ایران بسیار مهم است. دولت ایران باید دولت سیاسی و مستقل باشد و حزبی و گروهی نباشد.
حجت الاسلام نبوی:
نامزدهای انتخاباتی نباید از دایره گفتمان انقلاب خارج شوند
حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید عباس نبوی، استاد حوزه و دانشگاه در این همایش با تاکید بر اینکه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری نباید از دایره گفتمان اصیل انقلاب اسلامی خارج شوند، اظهار داشت: دکتر واعظ زاده توانسته است فارغ از همه منازعات سیاسی، نیروی محرکه نخبگان کشور را فعال کرده و در دانشگاه ها تحول ایجاد کند.
حجتالاسلام و المسلمین دکتر سیدعباس نبوی گفت: انتخابات در جمهوری اسلامی همواره نوعی انتخاب برای ایستادن پای آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی بوده اما در بسیاری از دورهها، شرایطی ایجاد شده که گویی بعضی از رقبا به سمت خروج از گفتمان انقلاب اسلامی پیش میروند در حالی که گفتمان اصلی انقلاب که بنیانهای جامعه ایران در ۳۰ سال اخیر را ساخته باید به عنوان مفروض اولیه رقابت انتخاباتی قرار گیرد.
نبوی با بیان اینکه سخن برخی کاندیداها در فضای رقابتی شکل دیگری به خود میگیرد، گفت: اظهارنظرهایی مثل این که «ما با اسرائیل سر جنگ نداریم» در دمادم انتخابات شایسته نیست. نمی دانم مشکل کجاست که رقابتهای انتخاباتی ما به این سمت و سو کشیده می شود که پای عدهای از گفتمان انقلاب اسلامی بلغزد.
این استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که ما نیازمند یک رقابت واقعی و جدی در درون گفتمان انقلاب اسلامی بر پایه شایستگیها، صلاحیتها، برنامهها و تعیین وضعیت در عرصه بینالمللی هستیم، اظهار داشت: ما باید با برنامهریزی مدبرانه و تخصصی همراه با ارزشها و تعهدات روی پای خود بایستیم و نباید چالشهای موجود سبب ایجاد مشکل شوند.
وی با بیان اینکه همه دولتها در نظام جمهوری اسلامی ایران زحمتهای زیادی کشیدهاند، گفت: خطاهای راهبردی و استراتژیک و بعضا خطرساز در این دولتها رخ داده اما باید از آنها درس گرفت.
این استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از برخی منازعات سیاسی بیهوده که می تواند به انشقاق اجتماعی و یاس مردم منجر شود، اظهار داشت: در سال ۸۸ فتنهای رخ داده حال عدهای خواسته و ناخواسته در این فتنه داخل شدند. اما اینکه بخواهیم از یک کلمه «ساکت فتنه» جریان سیاسی دربیاوریم، سخت است.
نبوی حضور فردی در پست ریاست جمهوری که بتواند نسخه کاملی در ۲۰ عرصه مهم اساسی کشور داشته باشد را از نیازهای اساسی امروز دانست و با دعوت از دکتر واعظ زاده برای حضور جدی در عرصه انتخابات اظهار داشت: با طرح حضور دکتر واعظ زاده در این عرصه به ایجاد یک دولت برنامه مند و فکور امیدوار شدم.
وی با بیان این که دکتر واعظ زاده در مسوولیتهایی که بر عهده داشته، بی ادعا، بار سنگینی را در به حرکت آوردن نخبگان کشور به دوش کشیده است از وی خواست برای رفع نیازهای جامعه و پاسخگویی به مطالبات افکار عمومی با افکار وبرنامه های حساب شده به میدان بیاید تا مشکلات موجود که گاه، راه به بحران می برند، علاج شوند.
رییس انجمن فیزیک ایران:
نامزد اصلح ریاست جمهوری باید معتقد به مدیریت علمی در تمام شئون باشد
استاد هادی اکبرزاده، رئیس انجمن فیزیک ایران و از نخستین اساتیدی که از دکتر واعظ زاده برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرده اند اشاره کرد: انتخابات به ویژه انتخابات ریاستجمهوری در کشور ما صرفنظر از نتیجه آن، یک فرصت طلایی است و اگر بتوانیم این انتخابات را به یک حماسه سیاسی تبدیل کنیم، نتیجه آن افزایش ضریب ایمنی جامعه خواهد بود.
وی افزود: انتخابات همچنین فرصتی برای ارزیابی و ارتقای سطح عملکرد اجرایی کل جامعه است.
اکبرزاده در ادامه به بیان شاخصهای یک نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری پرداخت وگفت: علاوه بر معیارهای عمومی که در قانون اساسی پیش بینی شده است، فرد اصلح کسی است که شناخت و باور عمیق به حکومت دینی داشته و این باور را داشته باشد که در درون نظام اسلامی ظرفیت پیشرفت وجود دارد، همچنین باید نگاهی تحول آفرین و پویا داشته باشد و خود را به ابزارهای کهنه محدود نکند و به مدیریت علمی در بخش های مختلف جامعه نیز معتقد باشد و توان شناسایی و به میدان آوری ظرفیت جامعه را داشته باشد.
عضو شورای عالی مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت در عین حال از ساده زیستی، روحیه جهادی و سختکوشی به عنوان برخی ویژگیهای شخصیتی نامزد اصلح انتخابات ریاست جمهوری یاد کرد وگفت: با شناختی که از دکتر واعظ زاده دارم همه این ویژگیها در ایشان وجود دارد و به همین دلیل از او تقاضا کردیم وارد این عرصه شده و کاندیدای انتخابات ریاستجمهوری شود.
وزیر اسبق راه و ترابری:
خلاء وجود واعظ زاده در عرصه عالی سیاسی کشور محسوس است
وزیر اسبق راه و ترابری با بیان این که خلاء وجود شخصیتی چون دکتر واعظ زاده در عرصه عالی سیاسی کشور کاملا احساس می شود از وی برای حضور جدی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرد.
مهندس محمد رحمتی در سخنرانی خود گفت: خواجه نصیرالدین طوسی در کتاب اخلاق ناصری، شغل سیاسی را شریف ترین مشاغل عنوان کرده است و کسانی که وارد عرصه سیاست میشوند وارد مهمترین و شریف ترین فعالیتها شده اند.
وی گفت: امیدوارم امروز در این ایام طلیعه مبارکی باشد برای حرکتی که در کشور شروع شده است و مطمئنم خلأ حضور شخصیتی مانند دکتر واعظ زاده در عرصه عالی سیاسی احساس میشد و همه منتظر بودند چنین شخصیتی وارد عرصه انتخابات شود و مطمئنا شایستگی مسئولیت ریاستجمهوری را دارند.
چهره ماندگار علم شيمي كشور:
اعتقاد عملی به گفتمان علمی و شور با نخبگان از ویژگیهای دکتر واعظ زاده است
استاد مجتبی شمسیپور، رییس انجمن شیمی ایران و از نخستین اساتیدی که از دکتر واعظ زاده برای حضور در عرصه انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرده اند عصر سه شنبه در همایش اعلام کاندیداتوری دکتر صادق واعظ زاده در انتخابات ریاستجمهوری در سخنانی اظهار داشت: در جمهوری اسلامی ایران برآیند بردارهای قوای تشکیل دهنده حکومت باید در راستای ولایت فقیه باشند و لذا پست ریاستجمهوری در چنین حکومتی شرایط خود را میطلبد و نفسانیات و خودخواهی هیچ جایی در این مقام ندارد
عضو فرهنگستان علوم کشورهای در حال توسعه افزود: بدون تردید در دو دهه گذشته شاهبیت سخنان رهبر معظم انقلاب در هر جمعی گفتمان علم و فناوری در جهت توسعه پایدار در نظام جمهوری اسلامی ایران بوده است و همه پیشرفتهایی را که در کشور شاهد بودیم مرهون توجه به این گفتمان بوده است، لذا به نظرم برای انتخاب نامزد اصلح باید به دنبال افرادی بود که علاوه بر صلاحیت عمومی که در قانون اساسی به آن اشاره شده، مورد اعتماد و همراه و هماهنگ با ولایت فقیه باشد.
شمسیپور ادامه داد: رئیسجمهور باید آرمانگرای واقعی باشد و در هیچ شرایطی از اصول اساسی اسلام و انقلاب ذرهای نزول نکند و در قول و عمل معتقد به گفتمان علم و فناوری در جهت توسعه پایدار باشد و اهل شور و مشورت با نخبگان باشد.
وی گفت: هیچ فردی کامل و بی عیب و نقص نیست ولی در سایه شور و مشورت با اهل علم و فن و معتقد به اصول اساسی نظام هر نقص و کمبودی هم قابل رفع است که متاسفانه این جنبه را در بسیاری از مسوولان قبلی کمتر دیده ایم. من و مطمئنا بسیاری از اساتید و دانشگاهیان این ویژگی بارز را در دکتر واعظ زاده دیده ایم که در زمان صدارت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بارها برای مشورت با جامعه علمی از آنها دعوت می کردند.
استاد نمونه دانشگاه های کشور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تجارب ارزشمند دکتر واعظ زاده در مسوولیتهای بزرگی چون ریاست مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: با توجه به شناختی که از دکتر واعظ زاده دارم، ایشان را از شایسته ترین افراد از لحاظ ویژگیهای نامزد اصلح ریاست جمهوری می دانم و انشالله ورود آقای واعظ زاده به عرصه انتخابات صرف نظر از این که چه نتیجهای به دنبال داشته باشد ورود مبارکی است چرا که ما نیازمند گفتمان علم و فناوری در همه جهات هستیم.
نایب رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران:
واعظ زاده می تواند با تحقق تولید دانش بنیان کشور را به پیشرفت برساند
نایب رییس اتحادیه صنایع هوایی و فضایی ایران: با اشاره به اقدامات مثبت دکتر واعظ زاده در سمت معاون علمی و فناوری رییس جمهور در راستای تولید دانش بنیان اظهار داشت: دکتر واعظزاده می تواند در مقام رییس جمهور با تحقق تولید دانش بنیان، مشکل اشتغال را رفع و پیشرفت کشور را محقق کند.
یعقوب انتصاری با اشاره به طرح ارائه لایحه شرکتهای دانش بنیان در دوره مسوولیت دکتر واعظ زاده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این لایحه که می تواند تبدیل دانش به محصول و رفع مشکل بیکاری ومسائل اقتصادی کشور را به دنبال داشته باشد سه سال در دولت و سه سال در مجلس معطل مانده است.
وی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر علمی کشور در سالهای اخیر گفت: این پیشرفتها اگرچه ارزشمندند ولی کافی نبوده و هنوز برنامه ریزی شده نیستند و رشد و توسعه در بخش های مختلف متوازن و هماهنگ نبوده است.
مدیر شرکت هواپیماسازی درنا گفت: در حال حاضر ۲۶۰ شرکت فعال هوافضایی در کشور داریم که با مسائل زیادی مواجه هستند که از جمله مهمترین آنها رقابت بخش دولتی است در حالی که در بخش غیرنظامی دولت نباید وارد عرصه رقابت با بخش خصوصی شود.
وی نبود زیرساختهای کافی و عدم توجه به اصلاح مقررات قدیمی را از دیگر مشکلات واحدهای دانش بنیان بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: بهره ۲۰ درصدی و مشکل نقدینگی در شرایطی که تحریمهای روزافزون به واحدهای تولیدی فشار می آورد پذیرفته نیست. باید نقدینگی را وارد بخش تولید کرد تا مشکلات این بخش رفع شود.
Sorry. No data so far.