نیری عصر دیروز در نشست خبری در حاشیه نخستین همایش خیرین سلامت کشور در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد تصریح کرد: در مجمع خیرین سلامت کشور 25 هزار خیر ثبت نام کرده اند که که پنج هزار نفر از این تعداد هیات امنا می باشند.
وی افزود: هزینه 1000 مرکز درمانی از جمله بیمارستان، درمانگاه، خانه بهداشت، اورژانس 115 جاده ای و 10 هزار بیمارستان در کشور توسط خیرین پرداخت شده است.
نیری بیان داشت: در چهار شهرستان استان خراسان رضوی مجمع خیرین سلامت راه اندازی کردیم که در آینده نزدیک این مجمع در فریمان نیز راه اندازی می شود.
وی یادآور شد: بیش از 95 درصد خانه های بهداشت و مراکز درمانی در کشور توسط خیرین احداث شده است.
مسئول مجمع خیرین سلامت کشور اذعان کرد: بیمه مرکزی به بیمه البرز این اجازه را داده که بیماران سرطانی را بیمه کند بطوریکه با پرداخت شش میلیون تومان در مدت پنج سال می توانند خود را مادام العمر بیمه سرطان کنند و هرکسی خود را از طریق مجمع خیرین بیمه کند 20 درصد امتیاز می گیرد و چنانچه زوجین پس از 10 سال باردار نشوند با پرداخت 150 هزار تومان می توانند خود را بیمه کنند تا به روش های علمی باردار شوند.
مشکلات اقتصادی عدم تکمیل برخی پروژه های یسمارستانی را به همراه داشت
در ادامه دکتر شبستری رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص پروژه نیمه تمام بیمارستان اکبر خاطر نشان کرد: بنا بود که بنیاد سرور ساخت این پروژه را متقبل شود و دانشگاه علوم پزشکی 10 هزار هکتار زمین در اراضی زکریا نیز در اختیار بنیاد قرار داد که در اواسط کار به مشکلات اقتصادی برخورد.
وی ادامه داد: درسفر چهارم دولت مصوب شد که 60 درصد پروژه توسط وزارتخانه و 40 درصد دیگر توسط خیرین برخورد شود.
شبستری در پایان گفت: بیمارستان هایی چون شهید هاشمی نژاد و اورژانس قائم به دلیل عدم تامین منابع متوقف هستند.
Sorry. No data so far.