صادق واعظ زاده در جمع دانشجویانی که برای تبادل نظر و همکاری با وی دیدار کردند اظهار کرد: نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري از نظر سیاسی متفاوت هستند و با هم اختلاف دارند اما سابقه آنها نشان می دهد که بیشتر آن ها تقریباً در یک میدان و یک نوع بازی را انجام داده اند در حالي كه بررسی ها نشان می دهد جوانان و مردم میدان جدید و بازی جدید می خواهند و دنبال گزینه های متفاوت تر می گردند و تیپ کاری و شخصیت و پایگاه دیگری را هم می خواهند.
وي كه در دوران تصدي معاونت علمي و فناوري رييس جمهور، معمار نظام نوين علم و فناوري در كشور بوده و در جايگاه رييس مركز الگوي اسلامي ايراني پيشرفت به طور ويژه بر ريشه يابي مشكلات و چالشهاي فعلي كشور و چاره جويي بر رفع آنها متمركز شده است، ابراز اميدواري كرد حضورش در رقابت های ریاست جمهوری به عنوان يك نامزد مستقل میدان انتخاب را براي آحاد مردم خصوصا جوانان كه خسته از منازعات سياسي فرصت سوز و بيهوده در انتظار راهي براي حل مشكلات متعدد خود هستند، گسترده تر كند.
عضو منصوب امام (ره) در ستاد انقلاب فرهنگي تصريح كرد: دولت و دستگاه های اجرایی تا حد زيادي در پاسخگويي به خواسته ها و نيازهاي جامعه جوان ایران ناكارآمد بوده اند مثلا در حالي كه جوانان ونوجوانان ایراني در زمينه اینترنت و فضای مجازی بسيار زبده هستند اما اینترنت کشور لاک پشتی است. آن ها دنبال کسب و کارهای جدید و سریع الرشد هستند که به طور انفجاری ثروت تولید کند اما طرح-های اشتغال زایی کشور به این خیل عظیم کم توجه است.
استاد مهندسي برق دانشگاه تهران خاطرنشان كرد: بچه های ما چیزی از کار آفرینان چینی و کره ای و سنگاپوری کم ندارند و تیزهوشی و بلند پروازی بیشتری هم دارند اما در نظام اداریِ خفه کننده گیر افتاده اند.با وجود این، نمونه های عالی از پیشرفت سریع آن ها را در گوشه و کنار کشور شاهد هستیم.
واعظ زاده تاكيد كرد: اگر جوان ها را به نیروی اصلی کشور تبدیل کنیم و حل مسائل آن ها را فقط به وزارت ورزش و جوانان نسپاریم بلکه دستور کار اصلی دولت قرار دهیم و راه را برایشان بازکنیم این نمونه ها زیاد و زیادتر می شود به خصوص که امکانات لازم را برای اینکار داریم.
وي خاطرنشان كرد: سیاست های اقتصادی و سیاست خارجی کشور بايد در چارچوب اصول انقلاب و منافع ملی در خدمت پیشرفت مادی و معنوی جوانان قرار گيرد.
دیدگاه های جالبی دارن
امیدوارم موفق بشن