محمدرضا شهبازی نویسنده کتاب” ماه بندان” در نشست رونمایی از کتاب خود در غرفه مرکز اسناد انقلاب اسلامی که دیروز سهشنبه 17 اردیبهشت در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب برگزار شد، گفت: کتاب “ماه بندان” هفتمین کتابی است که در ادامه کتابهایی که تا به حال با محوریت سفرهای استانی رهبر انقلاب نوشته شده به انتشار درآمده است.
وی افزود: نکته کتاب این است که بیشتر به حاشیههای سفر متمرکز شده و این حاشیهها در گزارشها و نشریات خبری کمتر میآید. این حاشیههای سفر دورتر از کانون اصلی که همه توجهات در آنجا رقم میخورد، اتفاق میافتد و الزاما در نزدیکی رهبر معظم انقلاب شکل نمی گیرد. من در نگارش این حاشیهها سعی کردم که خودم را محدود به برنامههای رسمی سفر نکنم و در شهر و مکانهای مختلف با افراد گوناگون که خود را برای دیدار با رهبر معظم انقلاب آماده میکردند، صحبت و از آنها گزارش تهیه میکردم.
نویسنده کتاب “ماه بندان” با اشاره به این اتفاقات حاشیه ای عنوان کرد: در نگارش کتاب مهمترین سئوالی که برای من پیش آمد و آن را در مقدمه کتاب هم آورده ام این است که دوست داشتم به چگونگی رابطه امت با امام خودش بپردازم. من خواستم ببینم مردم با حضور مملو از عشق خود چه نسبتی با ولایت پیدا میکنند. این 10 روز بهترین فرصت برای دیدن عشق و انگیزه مردم در این دیدارها بود.
وی در ادامه بیان کرد: بعد از این سفر 9 روزه سعی کردم با آوردن گوشههایی از سفر که ممکن است برای مخاطب جذاب شود این اتفاقات دیدنی را وصف کنم و به تصویر بیاورم اما اینکه چقدر موفق شدم با مخاطبان است.
شهبازی در ادامه با بیان خاطرهای از اتفاقات این سفر اظهار کرد: صحنههای عجیب و قابل توجهی در این سفر دیدم. زمانهایی پیش میآمد که من احساس میکردم در برابر این همه شور و عشق مردم کم آورده ام مثلا زمانی که به مزار شهدا رفتیم افرادی را دیدم که هر روز چندین ساعت در آنجا به انتظار رهبر معظم انقلاب میایستادند یا حتی کسانی را دیدم که 5 روز به خانه نرفته بودند چون آنها اطلاع نداشتند که رهبر معظم انقلاب چه روزی به مزار شهدا خواهند آمد اما چون میدانستند که دیدار از مزار شهدا یکی از برنامههای رهبر معظم انقلاب است و برای اینکه بتوانند ایشان را زیارت کنند، ساعتها آنجا منتظر میماندند.
وی در پاسخ به سئوالی درباره عنوان کتاب گفت: انتخاب نام “ماه بندان” در ذهن من با قرینه ای همراه بود. حس و حالی که در سفر پیدا کردم باعث شد که این عنوان را انتخاب کنم. بعد از چاپ کتاب مخاطبان با دیدن عنوان کتاب برداشتهای جالبی را مطرح کردند بنابراین اجازه بدهید که من دلیل انتخاب این نام را در ذهن خود نگاه دارم.
شهبازی همچنین درباره تصویر جلد کتاب “ماه بندان” گفت: این تصویر روز بعد از استقبال در رسانهها بسیار دیده شد. از دلایل انتخاب این تصویر برای کتاب این بود که عکسی حاشیهای و مربوط به بچههایی است که با تمام عشق خود از نردههای مغازه بالا میروند تا بتوانند تصویری حتی مبهم از رهبر معظم انقلاب ببینند.
در ادامه این نشست سپهر خلجی مسئول روابط عمومی دفتر مقام معظم رهبری با تشکر از محمدرضا شهبازی عنوان کرد: من اینجا از اهالی خراسان شمالی که در جریان سفر مقام معظم رهبری حماسه آفریدند و همچنین از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مرکز اسناد انقلاب اسلامی در انتشار این کتاب تشکر میکنم.
وی در ادامه اظهار کرد: در ارتباط با سفرهای رهبر معظم انقلاب و پرداختن به حاشیههای این سفرها کتابهای متعددی به چاپ رسیده است اما “ماه بندان” کتابی نو و بدیع است چون که به لایههایی از این سفر پرداخته که دور از حلقه کانونی اما در متن سفر است.
خلجی گفت: اینها اتفاقاتی است که برای نویسنده در مواجهه با مردم و دیدارهایی که پیش روی وی بوده است، پیش آمده و دفتر مقام معظم رهبری هم به عنوان متولی امور رسانه ای برنامههای ایشان از محمدرضا شهبازی و همه نویسندگانی که از عمق دل برای حضرت آقا کار میکنند، حمایت میکند.
وی در پاسخ به سئوالی درباره به نگارش درآمدن این کتابها بیان کرد: بخشی از برنامههای مقام معظم رهبری در قالب سختخبر به جامعه اطلاع رسانی میشود اما این همه آنچه که در برنامههای ایشان اتفاق میافتد، نیست. مثل همین حاشیههایی که در دیدارهای ایشان با مردم وجود دارد.
خلجی در ادامه درباره عکس روی جلد کتاب “ماه بندان” گفت: در جریان سفر رهبر معظم انقلاب به خراسان شمالی قریب به 20 هزار فریم عکس از طرف عکاسان گرفته شد که بخشی از آنها منتشر شده است اما این عکس یکی از برجسته ترین عکسهایی است که علی رغم اینکه خود رهبر معظم انقلاب در آن حضور ندارد اما شور و احساس این حضور به بچهها منتقل شده است و آنها برای دیدن ایشان از نردههای مغازه بالا میروند.
Sorry. No data so far.