وزیر بهداشت دولت نهم امروز 20 خرداد ماه، در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه که در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: این روزها شاهدیم که همه کاندیداها دم از مشکلات مردم می زنند و از این نظر هیچ اختلافی با یکدیگر ندارند اما اختلاف نظر و دیدگاه آنها در روش حل این مشکلات مردم است.
وی ادامه داد: یکی از مواردی که باعث شد من سعید جلیلی را به عنوان کاندیدایی اصلح برگزینم، همین نکته بود که ایشان قائل بر خردجمعی و نقدپذیری هستند. آزادکردن ظرفیت های کشور در واقع تاکید بر خردجمعی است و محدود نکردن در چهارچوب های تنگی است که برخی دور خود تنیده اند.
لنکرانی تصریح کرد: جایگاه ریاست جمهوری جایگاه فردی نیست، گرچه ما یک فرد را به عنوان رئیس جمهور بر می گزینیم اما اداره کشور، کاری نیست که از عهده تنها یک فرد برآید. کسی که در این جایگاه قرار می گیرد باید توان مشورت پذیری اش تقویت شده باشد و خودکامگی نداشته باشد.
وی افزود: در کشور 10 میلیون نفر فارغ التحصیل دانشگاهی به علاوه هزاران نخبه حوزوی و در سطح کارکشته گان بازار داریم و دولتی می تواند موفق باشد که ظرفیت استفاده از این سرمایه نخبگان را در خود به وجود آورده باشد.
لنکرانی گفت: من ستادهای مردمی را با ستادی که در همین شهر کرمانشاه 200 میلیون تومان کرایه اش شده است، قابل مقایسه نمی دانم. بی حاشیه بودن در تبلیغات انتخابات نشان خوبی برای تشخیص اصلح است. اصلح نمی تواند کسی باشد که برای جلب آرای مردم هر حرفی را مجاز بداند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت نهم، گفت: جلیلی آخرین کاندیدا در میان هشت کاندیدای فعلی بود که در این دوره از انتخابات ثبت نام کرد اما در همین 30 روز اخیر شتاب قابل توجهی از نظر جلب دیدگاه ها و نظرات مردمی داشته است و همین موضوع باعث نگرانی برخی ها شده و به همین دلیل دست به تخریب ایشان زده اند.
باقری لنکرانی اظهارکرد: جلیلی 92 ویژگیهای مثبت احمدی نژاد 84 را دارد. جلیلی ساده زیستی را افتخار می داند و این از نکات مثبت اوست. جلیلی هرگز به نفع کسی کنار نمی کشد و تا پایان در عرصه انتخابات باقی خواهد ماند.
Sorry. No data so far.