یکشنبه 16 ژوئن 13 | 12:23

0.7 درصد روحانی = پیروزی 100 درصدی جمهوری اسلامی

علی پارسانیا

0.7درصدی که انتخابات را به دور دوم نکشاند و روحانی را یکسره به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم ایران معرفی نمود، شاهد بزرگی بر حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در فتنۀ سبز است. فتنۀ سبز با ادعای تقلبی بودن رأی مردم و به منظور وتو کردن جمهوریت نظام آغاز شد و بدون کوتاه آمدن از مواضع خویش فرصت‌‌های طلایی جمهوری اسلامی در عرصۀ داخلی و بین‌المللی را در آستانۀ بیداری اسلامی هدر داد.


تریبون مستضعفین-علی پارسانیا

شادی مردم پس از اعلام نتایج انتخابات

0.7درصدی که انتخابات را به دور دوم نکشاند و روحانی را یکسره به عنوان رئیس جمهور منتخب مردم ایران معرفی نمود، شاهد بزرگی بر حقانیت نظام جمهوری اسلامی ایران در فتنۀ سبز است. فتنۀ سبز با ادعای تقلبی بودن رأی مردم و به منظور وتو کردن جمهوریت نظام آغاز شد و بدون کوتاه آمدن از مواضع خویش فرصت‌‌های طلایی جمهوری اسلامی در عرصۀ داخلی و بین‌المللی را در آستانۀ بیداری اسلامی هدر داد. بدون تردید نظامی که قابلیت تقلّب 24 میلیونی را داشته باشد، امکان حذف 260 هزار رأی برای او به سادگی آب خوردن است اما امانتداری نظام در حفظ این 0.7 درصد، تمام تهمت‌های چهار سال گذشته را نقش بر آب کرد.

انفعال و سکوت نظام‌های سیاسی و رسانه‌های غربی در تحلیل سلامت انتخابات ایران قابل درک است و جز این انتظار نمی‌رود اما اقرار به اشتباه از جانب بخشی از مسئولین سابق نظام جمهوری اسلامی که در آتش فتنه به بهانۀ تقلب دمیده بودند انتظار چندان زیادی نیست. به هر حال عمدۀ ضرباتی که متوجه نظام شد ناشی از خطای عمدی یا سهوی ایشان است و بر عاملان آن فرض است که نسبت به این پارادوکس، موضع شفافی بگیرند. اگر شما اعتمادی به جمهوری اسلامی ندارید، چگونه و با چه توجیهی در انتخابات شرکت و از کاندیدای خاصی حمایت می‌کنید؟ مگر شما نبودید که نظام را متهم به عدم صیانت از آراء مردم نمودید، حال چگونه است که با پیروزی کاندیدای دلخواه بر سلامت انتخابات صحه می‌گذارید؟ ناخودآگاه ما را به یاد کودکانی می‌اندازید که چون در بازی پیروز می‌شوند فریاد ظفرشان طنین‌انداز می‌شود و چون می‌بازند جر می‌زنند، قواعد بازی را به هم می‌ریزند و بعضاً به والدینشان برای از سرگیری بازی پناه می‌برند.

این 0.7 درصد پیام دیگری نیز داشت. دیشب هواداران روحانی با فراعت تمام به خیابان‌ها آمدند و شادی کردند بدون این که صدای اعتراض هواداران رقیب را به نتایج انتخابات بشنوند در حالی که هم ایشان بودند که چهار سال پیش فرصت شادی را از مردم گرفتند. این حکایت دارد از این که با وجود شعارهای دموکراسی‌خواهان اصلاح‌طلب، این حزب الله است که در عمل به قواعد مردم‌سالاری پایبند است. پذیرش نتایج انتخابات توسط اصول‌گرایان و پیام‌های تبریک کاندیداهای ایشان این پیام را صادر می‌کند که: «نه هر که سر بتراشد قلندری داند».

  1. Hossein
    16 ژوئن 2013

    بهترین راه برای درست جلوه دادن انتخابات 88 هم این بوده که نشون بدن با تفاوت اندکی در دور اول برنده بشه و کسانی مثل شما این استدلال رو بکنن.. حالا همه فکر میکنن نکنه فقلب نشده!؟! این همه رای های خاموش امسال.. سال 88 موسوی حداقل 25 میلیون رای داشت!

    • روح الله
      17 ژوئن 2013

      شما خیلی فیلم نگاه می کنی نه؟

    • محمد امین حسن پور
      17 ژوئن 2013

      ماندم که شما را با این همه هوش چرا تا حالا روس ها ندزدیدن.

    • اصفهاني
      17 ژوئن 2013

      ببين حسين جان
      شنيدي گاهي اوقات ميگن “حرف كه بادهواست؟!؟”
      اين حرف آخري تو هم از همون جنسه
      يعني وقتي فكر ميكني نظام ممكنه به خودش اجازه بده توي نتايج دخالت كنه، بعد مياي براي چگونگي اون نظريه پردازي ميكني و ميگي كدوم بهتره تا اينجوري جلوه بكنه!
      ضمنا جهت اطلاعت ميگم كه اينهمه راي هاي خاموش امسال تنها 0.7 درصد راي ميليمتري بوده كه باعث پيروزي حسن روحاني شده و همچين “اينهمه” هم نبوده
      بگذريم…
      اگه كسي بدون غرض و مرض دنبال تحليل يك موضوع باشه پيدا كردن دلايل كار سختي نيست اما شماها نه اون روز دنبال حقيقت بودين نه امروز!

    • علی
      19 ژوئن 2013

      آدم اگه خواب باشه میشه بیدارش کرد. ولی خودش رو به خواب زده باشه، بعید می دونم بشه بیدارش کرد.

  2. حامد
    17 ژوئن 2013

    کدام رای خاموش! اینقدر این آقایان دروغ گفتند وتهمت زدند که بالاخره رای آوردند البته همه ی ما نتیجه ی کارمان را خواهیم دید.

  3. سعیده
    23 ژوئن 2013

    من یک سوال از طرفداران آقای روحانی دارم . اون اینکه رنگ بنفشی که شما نماد خودتون کردید مفهومش چیه؟چرا بنفش؟

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.