به گزارش تریبون مستضعفین جشن «حافظان جمهوریت دینی؛ انتخابات ریاست جمهوری و فرصت های پیش رو» که به مناسبت خلق حماسه سیاسی مردم ایران به همت ستاد مردمی حیات طیبه» عصر امروز با حضور جمعی از چهره های فرهنگی در تالار عمار برگزار شد. در این برنامه که اساتید و چهره های فرهنگی نظیر نادر طالب زاده یوسفعلی میرشکاک ابراهیم فیاض وحید جلیلی حمیدداوود آبادی, حامد زمانی محمدحسین بدری حضور داشتند.
سیاست ما حاشیه است، متن دیانت است متن گفتمان انقلاب است
به گزارش حیات طیبه یوسفعلی میرشکاک، شاعر انقلاب اسلامی، در جشن «حافظان جمهوریت دینی» و در میان حامیان دکتر سعید جلیلی حاضر شد و ضمن شعرخوانی، نکتههایی را برای حاضران بیان کرد. محورهای سخنان او به شرح زیر است:
– ماجرای رای دادن بنده به آقای جلیلی یک آزمون بود، آزمونی که ببینم و رصد کنم چقدر نیروی حزب اللهی پایه کار داریم.
– آزمون شیعه تمام نشدنی است با حضور حجت تازه شروع می شود.
– به هیچ وجه کار نکنید به شما اتهام بزنند و وقت خود را تلف جر و بحث الکی نکنید.
– سعی در اعتلای فرهنگ و هنر داشته باشید.
– در جایگاه خود مستقر باشید تا نوبت به جولان شما برسد.
– سعید جلیلی یادگار شهدایی همچون همت، باکری، خرازی و… است که سعی کردند مسولیت قبول نکنند تا اینکه در میدان جنگ باشند.
– رای به دکتر جلیلی را به ولایت بود رای به گفتمان انقلاب و رای به شهادت.
– سیاست ما حاشیه است، متن دیانت است متن گفتمان انقلاب است.
– راه ما راهی نیست که با رای ندادن به نا امیدی ختم بشود.
– سعی کنید استقامت و پایداری خود را در راه ولایت بیش تر کنید.
[jwplayer mediaid=”218280″]
فعالیت گفتمانی حزبالله وارد فاز جدیدی شده است
به گزارش فارس وحید جلیلی عضو جبهه فرهنگی انقلاب دیگر سخنران این برنامه بود، با تاکید بر اینکه ما دست کسانی را که در انتخابات رای دادند میبوسیم و این تفاوت جریان ماست اظهار داشت: ما را همیشه از جمهوریت ترسانده اند و از عناصر ضدانقلاب گرفته تا برخی افراد به دلیل مواضع دلسوزانه تلاش کردهاند که نسبت به جمهوریت کم اعتنا باشیم اما امام حکیم، قاعده نظام را بر جمهوریت گذاشتند.
جلیلی با بیان اینکه برخی میگویند ساختار جمهوریت را امام(ره) در شرایط اضطراری انتخاب کرد، اما این رویکرد از مواضع و اقدامات حضرت امام بر نمیآید، تصریح کرد: امام (ره) میدانستند که اگر نظام جمهوری نباشد، اسلامیت هم نخواهد داشت.
مدیرمسئول نشریه راه تاکید کرد: در طول چند سال گذشته ولایت فقیه وفادارترین نهاد به رای مردم و جمهوریت نظام بوده است و نایب امام زمان(عج) پاسدار رای تک تک مردم بوده و ما نیز باید همین غیرت و همیت را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه امام(ره) نظام را جمهوری انتخاب کرد تا ما دچار خواب و تنبلی نشویم، جمهوری اسلامی را حکومتی بر اساس طاقت مردم دانست و گفت: اگر میخواهیم آرمانهای انقلاب را دنبال کنیم راهش نه زیر سوال بردن جمهوریت بلکه بالا بردن طاقت مردم است.
جلیلی جمهوریت را نشان دهنده مبنای فرهنگی نظام دانست و ادامه داد: اگر میخواهیم نتیجه مطلوب بگیریم باید از ساختار جمهوریت وارد شویم و در نسبت خود با واقعیتها و صحنه میدانی بازنگری و سطح جامعه را ارتقا دهیم.
عضو جبهه فرهنگی انقلاب با بیان اینکه جمهوریت ساختاری است که حزباللهیها را وادار به کار، فعالیت و آزاد کردن ظرفیتهای خود میکند، تاکید کرد: ما باید شکرگذار نظام جمهوری اسلامی باشیم چرا که این نظام، نظام رشد به خصوص برای ما که عدالت طلب و آرمانخواه هستیم، است.
وی برهمین اساس افزود: با این مبانی ما چه پیروز شویم و چه ببازیم تکلیف یکی است؛ اگر ما اسم این مراسم را جشن حافظان جمهوریت گذاشتهایم بر اساس یک باور عمیق دینی است و برای ما دلچسب است در کشوری زندگی میکنیم که جمهوریت در آن برقرار است اگرچه که انتخابات را ببازیم.
جلیلی با بیان اینکه جمهوری صرفا عرصه متغیرها نیست، در همین زمینه به نقش قانون اساسی و رهبری و ساختار نظام اشاره کرد و یادآور شد: این از ثوابت نظام است که فردی با 7 دهم بیشتر رئیسجمهور میشود.
مدیرمسئول نشریه راه قانون اساسی کشورمان را بسیار آرمانگرایانه و حزباللهی توصیف کرد و افزود: هنوز هیچ یک از دولتها، مجلسها و قوههای قضائیه حاضر نشدهاند اصل 8 قانون اساسی را که به امر به معروف و نهی از منکر اشاره دارد، بنویسد.
وی با بیان اینکه این انتخابات نشان میدهد که جمهوری اسلامی و مردم به چه بلوغی میرسند به اتفاقات پس از انتخابات سال 88 اشاره کرد و متذکر شد: 4 سال پیش کسانی که ادعای دموکرات و مدرن بودن و عقلانیت داشتند قبیلهای عمل کرده و تفکرات منحط ارتجاعی خود را نشان دادند و کسانی که در رسانههای خارجی متهم به طالبانگرایی و تحجر هستند بسیار عقلانی و دموکراتیک عمل کردند.
جلیلی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی کوکی نیست که بگوییم تا آخر با کوک ما خواهند ماند، تصریح کرد: ما همواره در معرض امتحان الهی هستیم و تلنگرها را در جهت رشد خود در کشور به کار میگیریم.
عضو جبهه فرهنگی انقلاب با تاکید بر اینکه انتخابات 24 خرداد بسیار با انتخابات 2 خرداد تفاوت داشت ادامه داد: در این انتخابات بچه حزباللهیها بصیرتر و فعالتر برخورد کرده و این جلسات نشان میدهد که ما فعالیتهای زیادی در این 4 سال خواهیم داشت و اینگونه نیست که بچه حزب اللهیها دست و دلشان به کار نرود.
وی با آرزوی موفقیت برای روحانی و پیگیری اصول قانون اساسی گفت: فعالیت گفتمانی جریان حزب الله وارد فاز جدید، پرشورتر و حرفهایتر شده است.
جلیلی مهمترین حلقه مفقوده در انتخابات اخیر را حلقه فرهنگ عمومی دانست و تاکید کرد: ما باید مبانی فکری خود را به فضای فرهنگ عمومی بکشیم و آرمانهای انقلاب را به سبک زندگی مردم نزدیک کنیم.
مدیرمسئول نشریه راه از شب شعر شاعران انقلاب در شب میلاد امام زمان (عج) در حسینیه هنر خبر داد و گفت: ما انشاءالله در 4 سال آینده یک دوره طلایی را شاهد خواهیم بود و سایت حیات طیبه نیز با رویکرد «حیات خبر» به فعالیت خود ادامه خواهد داد تا انشاءالله بار بزرگی که شهدا بر روی دوش ما گذاشتهاند به نحو شایسته به مقصد برسانیم.
[jwplayer mediaid=”218283″]
لزوم کار تئوریک حامیان جلیلی
ابراهیم فیاض جامعهشناس و استاد دانشگاه در جشن حافظان جمهوریت که در تالار عمار برگزار شد، در جمع حامیان سعید جلیلی به لزوم آیندهنگری اشاره کرد و اظهار داشت: در بعد داخلی و خارجی فقط سعید جلیلی بود که نگاه رو به آینده داشت و دولت فعلی رجوع به گذشته است و چیز جدیدی نخواهد داشت.
فیاض به بحثهای مطرح شده از سوی روحانی مبنی بر ادامه اقدامات احمدینژاد در بحث یارانهها و مسکن مهر با رویکرد جرح و تعدیل اشاره کرد و افزود: جهان رو به ماست و ما باید رویکرد رو به آینده داشته باشیم.
فیاض با بیان اینکه ضربهای که خوردیم ناشی از غربگرایی دولت دوم احمدینژاد بود، ادامه داد: غرب در حال افول و دچار بنبست معرفتی و سیاسی شده است.
این جامعهشناس در تشریح دلایل نتیجه انتخابات 24 خرداد، گفت: شورای انقلاب فرهنگی در تولید چارچوب گفتمان و معرفت شناسی جز عقبرفت چیزی نداشته و رسانه ملی نیز که باید گفتمانسازی انجام میداد این کار را نکرده است. از این رو این اتفاقات رخ داد و در حال حاضر نیز مشکل ما نرمافزاری است.
وی با بیان اینکه مناظرهها انفعالی، مشکلدار و انگار بدون حضور رسانه برگزار میشد، تصریح کرد: هیچ کس شعارهایی را که در مناظرهها داده شد نقد نکرد و این میتواند برای کشور مشکلساز شود. همین افراد اطراف رئیسجمهور نیز از این نتیجه شوکه شده بودند و باور نداشتند که به این شکل رای بیاورند و نمیدانند با شعارهای داده شده چکار کنند.
فیاض با بیان اینکه این دولت بسیار پرکار بوده و مشخص نیست دولت بعدی میخواهد چگونه کار کند، پیشرفت بدون تورم را بسیار سخت دانست و افزود: دکتر جلیلی یک جنبش جدید بود و هر کس که در غرب زندگی میکرد و غرب را میشناخت به جلیلی رای داد؛ کسانیکه آینده و جهان امروز را خوب میفهمیدند نیز به جلیلی رای دادند.
این جامعهشناس با بیان اینکه راه آینده متعلق به این جنبش است و ما باید آن را تبدیل به تئوری کنیم که اولین قدم نیز تولید هنر است ادامه داد: همیشه بین غربگرایی و اسلامگرایی این رفت و آمد وجود داشته است.
وی با اشاره به رویکرد دولتهای پس از جنگ تصریح کرد: دولت سازندگی یک دولت پراگماتیست و دولت اصلاحات نیز یک دولت اروپایی مانندی بود که رویکرد فلسفی داشت و به دنبال نقد دین بود و دولت احمدینژاد نیز یک دولت عرفانی است. از این رو بازخورد این دولت نتیجهاش این شد.
وی بازخورد دولت بدون تئوری و ضدفلسفه کارگزاران را روی کار آمدن دولت فلسفی و مدنیگرای اصلاحات دانست که از دل آن نیز دولت عرفانگرای احمدینژاد بیرون آمد و تاکید کرد: دولت آینده حکمتگرا خواهد بود و جنبش حامی جلیلی باید یک دولت حکمت گرا باشد چرا که جهان نیز هماکنون این را میخواهد و اگر به این سمت حرکت نکنیم دچار بحران میشویم.
فیاض با بیان اینکه جلیلی به دلیل اندیشههای بلندی که داشت باید زودتر وارد تبلیغات انتخاباتی میشد، ادامه داد: ما اگر از هنر شروع نکنیم شکست میخوریم؛ هنری که از حکمت آغاز میشود و مبنای انقلاب ما نیز حکمت بوده نه فلسفه و عرفان؛ لذا ولایت فقیه هم بر اساس حکمت بنا میشود.
این استاد دانشگاه فقه فردی را دشمن جمهوری اسلامی دانست و ادامه داد: اگر فقه اکبر را پیدا کنیم تبدیل به حکمت میشود و جلیلی نیز میخواهد حکمت سیاسی را ترسیم کند و این قاعده کار اوست؛ انشاءالله این جنبش که به بهانه انتخابات تازه ایجاد شده است با کار تئوریک خود را قوی کند.
به گزارش فارس یوسفعلی میرشکاک نیز در این نشست با بیان اینکه آزمون شیعه تمام شدنی نیست چنانکه ابتدایش به روز ازل و انتهایش به روز رستاخیز میرسد، اظهار داشت: به هیچ وجه نباید از شما کنش یا واکنشی سر بزند تا این جماعت ما را متهم به مانعتراشی کند؛ این وعدهها، این دولت و این هم آینده.
میرشکاک با بیان اینکه آرمان اصلی ما شهادت است، ادامه داد: باید سعی کنیم تا جایی که میتوانیم در راه فرهنگ، هنر و دانش و فضیلت مستقر باشیم تا نوبت به جبران برسد.
عضو جبهه فرهنگی انقلاب سعید جلیلی را یادگار افرادی همچون همت، خرازی و متوسلیان دانست که سعی کردند مسئولیت قبول نکنند مگر اینکه در میدان جنگ قرار بگیرند، افزود: کسانی که به جلیلی رای دادند رایشان به شخص وی نبوده بلکه به ولایت و گفتمان شهادت رای دادهاند و از این رو باید تلاش کنیم تا در چهار سال آینده به چهار مرتبه بالاتر برسیم چرا که سیاست حاشیه کار و دیانت و گفتمان انقلاب متن کار است.
[jwplayer mediaid=”218285″]
دانلود سخنرانی دکتر ابراهیم فیاض
در این برنامه حامد زمانی از خوانندگان جوان کشورمان به اجرای برنامه پرداخت.
سلام
برگزاری جلسات منظم , دعوت از اساتید و بزرگان و میدان دادن به ما جوونا از شما
حمایت از گفتمان اسلام ناب , همکاری در هر زمینه و به کار گیری ابتکار و خلاقیت در این زمینه و به بار نشاندن این گفتمان با ما .
من به شخصه حاضرم در هر زمینه اعم از هنری فرهنگی و اجتمایی برای این گفتمان با شما همکاری کنم