علی اصغر انصاری، مدیریت ترافیک اینترنت و منابع اینترنتی کشور را از جمله اهداف راه اندازی سامانه ها و ابزارهای پایش اینترنتی برشمرد و گفت: سامانه ابزارهای پایش در راستای ماموریت هایی که مرکز توسعه ملی اینترنت – متما- برعهده دارد راه اندازی خواهد شد.
وی با بیان اینکه پایگاه اطلاعاتی این سامانه ها به صورت یکپارچه بوده و به صورت متمرکز منابع اینترنتی را مدیریت خواهند کرد، ادامه داد: آمارها و گزارشاتی که این سامانه ها به دست می آورند می تواند در راهبری توسعه اینترنت داخل کشور موثر واقع شود.
انصاری با تاکید براینکه سامانه ها و ابزارهای پایش در جهت راهبری، مدیریت و برنامه ریزی کلان برای اینترنت کشور در دست راه اندازی است، افزود: با وجود این سامانه ها، کیفیت سرویس و منابع مورد نیاز برای توسعه اینترنت و سرویس های اینترنتی به صورت مستمر پایش می شود و تغییرات، اصلاحات و اقدامات لازم صورت می گیرد.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران با اشاره به مدیریت و توسعه شبکه ملی اطلاعات به عنوان یکی از تکالیف این سازمان خاطرنشان کرد: در این راستا، مرکز توسعه ملی اینترنت و سامانه های زیرمجموعه آن می تواند در بخش مدیریت شبکه ملی اطلاعات و افزایش کمی و کیفی سرویس های مبتنی بر آن ایفای نقش کند.
وی در مورد تاثیر اقدامات این سامانه ها برای سرویس دهی به کاربران نهایی گفت: این سامانه ها به طور مستقیم با کاربر نهایی ارتباطی ندارند و در حد کلان منابع اینترنتی همچون آدرسهای عددی، نامهای دامنه، بعضی از شاخص های کیفی مثل سرعت اینترنت و نیز حجم و موقعیت میزبانی سایتهای داخلی و خارجی را پایش میکند تا مجموعه هایی مانند سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ارتباطات زیرساخت، اپراتورهای مخابراتی و ارتباطی ملزم شوند خدمات را با کیفیت مناسب به کاربران عرضه کنند.
انصاری ادامه داد: اطلاعات جمع آوری شده از سوی سامانه ها و ابزارهای پایش منابع اینترنتی برای راهبری مدیریت ترافیک اینترنتی کشور تبدیل به یک سری دستورالعمل برای اجرای بخش های مختلف خواهد شد.
به گفته معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران، سامانه و ابزارهای پایش منابع اینترنتی یک طرح صرفا مهندسی است که آخرین وضعیت شبکه اینترنت کشور را پایش کرده و به نوعی مونیتورینگ منابع اینترنتی و برنامه های توسعه شبکه را به عهده دارد.
Sorry. No data so far.