محسن اسلامزاده، مستندساز ایرانی از پایان نوشتن طرح مستند «انقلاب ایران، اسلامیت، جمهوریت» خبر داد گفت: این مستند به موضوع انتخابات در ایران می پردازد و نگاهی به مسئله جمهوریت در کشورهای اسلامی دیگر دارد.
وی با یادآوری برپایی اصل و اساس انقلاب اسلامی با همه پرسی گفت: کمتر انقلابیونی هستند که بعد از انقلاب بزرگترین دستاورد خود را خیلی سریع به همه پرسی بگذارند. شاید هم واقعا نمونه دیگری جز انقلاب اسلامی وجود نداشته باشد.
این مستندساز اضافه کرد: در این فیلم میخواهیم انتخابات سالهای 76، 84، 88 و 92 را بررسی کنیم.اعتقاد ما بر این است که مقام معظم رهبری بزرگترین پیروز این انتخابات بودند. در این مستند ماجراهای اصرار برخی از سیاسیون بر ذبح کردن جمهوریت نظام را نمایش میدهیم و نشان میدهیم که مقام معظم رهبری در همه انتخابات به رای مردم احترام گذاشتند و چگونه در مقابل مصلحت اندیشیهای بیمورد سیاسیون ایستادند، چون اعتقاد ما بر این است که مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) همیشه قائل به این بودند که چرخش قدرت در کشور اتفاقا نقاط ضعفمان را پر میکند.
اسلامزاده افزود: در مقابل نظریهای که میگوید یک انتخابات حداقلی برگزار کنیم و بین تعدادی از مسئولین مشخص قدرت را دست به دست کنیم، نظر امام و رهبری برگزاری انتخابات حداکثری و پرشور است. انها بر این باورند که هرکس از فیلترهای قانونی رد شد، مشکلی برای انتخاب شدن ندارد.
وی با تاکید بر اینکه مجری طرح این مستند موسسه فرهنگی میثاق است گفت: تهیه کننده مستند «انقلاب ایران، اسلامیت، جمهوریت» سلیم غفوری است اما هنوز سرمایهگذاری برای اجرای این طرح پیدا نکردیم. در این مستند از یک راوی مصری استفاده میکنیم.
کارگردان مستند «انقلاب ایران، اسلامیت، جمهوریت» ضمن اشاره به مبتلا بودن کشورهایی همچون مصر به مشکلات برپایی جمهوریت گفت: کشور مصر امروز به شدت به این مشکلات مبتلا است. در مصر می بینیم که بعد از یکسال انتخابات قانونی را باطل کردند. یکسری از مصریها بعد از انتخابات به می گفتند ولی فقیه چیست؟ و چرا شما ولی فقیه دارید؟. من در پاسخ میگفتم شما در اختلافات چه کس را به عنوان حکم می شناسید؟ آنها ارتش را به عنوان حکم معرفی میکردند و نتیجه حکمیت ارتش را هم با تعداد کشتگان این روزهای مصر میتوان دید.
Sorry. No data so far.