یکشنبه 14 جولای 13 | 13:57
تازه مسلمانان نمایشگاه قرآن

مسلمانان مخفی در هالیوود

بخش ره‌یافتگان نمایشگاه قرآن تازه‌مسلمانان و توابینی را از ایران و سراسر جهان معرفی می‌کند که «ویل اسمیت» هالیوودی و «سلطان موز» هم در بین آنها هستند.


بخش «ره‌یافتگان» نمایشگاه قرآن در طبقه دوم مصلای «امام‌خمینی(ره)» واقع شده که در این بخش تصاویر افراد تازه مسلمان‌شده از سراسر دنیا در تابلوهایی به همراه توضیحاتی درباره آنان در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.

برخی از افراد معرفی‌شده در بخش «ره‌یافتگان»

«مونیکا ویت» سرباز آمریکایی است که پس از تحقیق درباره اسلام، مسلمان و شیعه می‌شود.

«مایک تایسون» بوکسور معروف آمریکایی و قهرمان بوکس سنگین‌وزن جهان در سال 1997 گوش فردی را گاز گرفت و به دلیل آزار یک کودک به زندان افتاد، وی در زندان با یک مسلمان پاکستانی آشنا شد و به اسلام گروید و نام خود را «عبدالصمد» گذاشت.

«شابیز» خواننده اهل آمریکا و یا «سولی» خواننده گرجستانی که به اسلام گرویدند.

«آنتونیو اینوکی» قهرمان کشتی‌کج ژاپن، فرد دیگری است که پس از آشنایی با اسلام مسلمان شد.

معرفی شهید فردریک در بخش ره‌یافتگان نمایشگاه قرآن

یکی از چهره‌های شاخص این بخش فردی ارمنی به نام «فردریک» است که به اهواز برای خرید کالا سفر می‌کرد که در این سفرها با رزمندگان آشنا و شیفته جنگ شد. وی با حضور در جبهه‌ها و مجلس عزای امام «حسن(ع)» به این امام علاقه‌مند و مسلمان شد و خود را «مجتبی» نام گذاشت.

«مجتبی» در عملیات کربلای 8 حضور پیدا کرد و جزو نیروهای خط‌شکن قرار گرفت و در همان عملیات به درجه رفیع شهادت نائل آمد. وی بر روی مین رفت و از پیکر او هم چیزی باقی نماند.

«آناشوت» بازیگر زن اهل بلاروس یکی دیگر از تازه‌مسلمانان است که تصویر و سرگذشت آن در این نمایشگاه عرضه شده است.

«ویل اسمیت» مسلمانی که هیچ‌گاه مسمانی‌اش تأیید نشد

«ویل اسمیت» بازیگر معروف هالیوود یکی دیگر از تازه‌مسلمانان است که در این بخش معرفی شده است، وی در سال 2001 پس از بازی در فیلم «محمدعلی کلی» گفت: آنچه از این فیلم برای من باقی ماند درک اسلام و خدا بود.

ویل اسمیت همیشه در خانه خود یک قرآن و سجاده نگهداری می‌کرد، شایعه مسلمان شدن او بارها بر سر زبان‌ها افتاد، اما هیچ‌گاه تأیید نشد.

«کلود مارکوس» بسکتبالیست فرانسوی فرد دیگری است که در این بخش معرفی شده است، وی چند سال پیش به ایران آمد و با حضور در دفتر آیت‌الله «علوی گرگانی» با ذکر شهادتین مسلمان شد.

«مایکل ولف» شاعر و نویسنده آمریکایی فرد دیگری است که پس از تحقیق درباره اسلام به این دین مبین گروید.

معرفی «مالکوم شباز» و «شیخ شحاته» در نمایشگاه قرآن

در این نمایشگاه تابلویی درباره «مالکوم لطیف شباز» نصب شده است، وی نوه رهبر مسلمان امریکا «مالکوم ایکس» بود. او مانند پدر بزرگش در زندان با اسلام آشنا شد و پس از تحقیقات فراوان به حوزه علمیه شیعیان در سوریه رفت، شباز پس از یک‌سال تحصیل در آنجا همچون پدربزرگش با سخنرانی‌های جسورانه خود به خطری برای دولت آمریکا تبدیل شد. «شباز» چندی پیش در کشور مکزیک مظلومانه به شهادت رسید.

در تابلوی دیگری در این بخش شیخ «شحاته» یکی از رهبران شیعیان مصر معرفی شده است، شحاته از شیوخ و اساتید الازهر بود، وی نیمه شعبان 1392 در حمله وهابیون به همراه چند تن از یارانش به شهادت رسید، شیخ شحاته پیش از این هم سابقه زندان در دوران حسنی مبارک را داشت.

توابین موضوع جدید بخش توابین نمایشگاه قرآن

توابین موضوع جدیدی است که امسال به این بخش افزوده شده و در آن افرادی که دوباره به آغوش اسلام بازگشته‌اند معرفی شده‌اند.

«رسول ترک»

«رسول ترک» یکی از این افراد است، وی از عربده‌کش‌های تهران بود، اما به «امام‌حسین(ع)» علاقه داشت، او در یکی از شب‌های محرم به هیئتی رفت، اما او را بیرون کردند و گفتند تو شراب می‌خوری، وی دلش شکست و به خانه رفت، فردا همه مردم به نزد او آمدند و گفتند تو را در رؤیای صادقه جزء پذیرفته‌شدگان «امام‌حسین(ع)» دیده‌ایم.

رسول توبه کرد و به یکی از مؤمنان و عرفای معروف تبدیل شد.

«سید شهدای اهل قلم»

«کامران آوینی» فرد دیگری است که به عنوان توابین معرفی شده است، کامران فردی بود که کراوات می‌زد، ریش پرفسوری می‌گذاشت و به فلسفه غرب علاقه‌مند بود.

کامران هنگامی که با اندیشه‌های «امام‌خمینی(ره)» آشنا شد دچار دگرگونی شد و نام خود را «سیدمرتضی» گذاشت، «سیدمرتضی» پس از آن همواره با وضو بود و روزها را روزه می‌گرفت تا اینکه به شهادت رسید و رهبر انقلاب به او لقب «سید شهدای اهل قلم» داد.

«سلطان موز»

«طیب حاج رضایی» یکی دیگر از توابینی است که در این بخش معرفی شده است، وی در 18 سالگی به بندرعباس تبعید شد و به دلیل خوش‌خدمتی به رژیم پهلوی و حضور در کودتای 28 مرداد یکی از میدان‌داران بزرگ‌میوه و تره‌بار تهران شد و لقب «سلطان موز» گرفت.

طیب به «امام‌حسین(ع)» و قشر روحانیت علاقه داشت و همه ساله در ایام محرم برای «امام‌حسین(ع)» عزاداری می‌کرد، وی پس از آشنایی با شهید «مهدی عراقی» از بنیانگذاران حزب مؤتلفه متحول شد و یکی از کسانی بود که قیام 15 خرداد را پایه‌گذاری کرد و به همین دلیل هم دستگیر شد.

ساواک با شکنجه طیب از او خواست تا بگوید از «امام‌خمینی(ره)» پول گرفته تا آشوب کند، اما وی حاضر نشد چنین تهمتی را به «امام خمینی(ره)» بزند و شهادت را به جان خرید.

 در این بخش هر شب یکی از تازه‌مسلمانان به گفت‌وگو با مردم می‌پردازد.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.