سردار محمدرضا نقدی پیش از ظهر امروز در همایش اقتصاد مقاومتی در شهرکرد اظهار کرد: در 24 خرداد شاهد تحقق حماسی سیاسی باشکوه و ماندگار در کشور بودیم که اثر سرنوشتسازی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی داشت.
وی افزود: اما باید توجه داشته باشیم که در تحقق این حماسهها نباید تنها به انتخابات اکتفا کرد و باید همواره این روند تداوم داشته باشد.
نقدی با بیان اینکه با تحقق حماسه سیاسی پرده از چهره استکبار برداشته شد، گفت: ما همچنان مترصد آن هستیم که با تحقق حماسههای بیشتر پردههای دیگری از چهره استکبار برداریم و این چهره کریه را برای همگان آشکار کنیم.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بر ضرورت تحقق حماسه اقتصادی تاکید و تصریح کرد: این که عدهای تصور میکنند که تحقق حماسه اقتصادی بر عهده دولت است، تصور درستی نیست چراکه این حماسه بدون همراهی مردم هیچگاه محقق نمیشود.
نقدی با اشاره به نقش برجسته مردم در تحقق حماسه اقتصادی، خاطرنشان کرد: دولت در این راستا میتوند مسیر و راه روشنی برای مردم ترسیم و بستر لازم را برای تحقق این حماسه فراهم کند.
وی، گرانی و بیکاری را از مهمترین مشکلات اقتصادی کشور برشمرد و گفت: رفع این دو مشکل کار بسیار سخت و سنگینی است چراکه با رفع یکی از دو مشکل، مهار مشکل دیگر سخت میشود.
نقدی، رونقبخشی به بخش تولیدات کشور را مهمترین راهکار رفع این دو مشکل دانست و افزود: اگر ما بتوانیم با نقدینگی اندک، تولیدات ملی خود را گسترش دهیم، بیشک هم گرانی و هم بیکاری مهار میشود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین بر ضرورت بهرهگیری از ظرفیتهای نهفته کشور در بخش کشاورزی و دامپروری تاکید و تصریح کرد: در بسیاری از روستاهای کشور ظرفیتها و قابلیتهای بسیاری وجود دارد که کمتر موردتوجه قرار گرفته و اگر ما بتوانیم روی این ظرفیتها سرمایهگذاری کنیم بیشک شاهد تحقق حماسه اقتصادی در کشور میشویم.
نقدی به طرحهای تدوین شده در بسیج در راستای رونقبخشی به فعالیتهای تولیدی اشاره کرد و گفت: احداث استخرهای پرورش ماهی در کنار چاههای آب روستایی، تولید ورمی کمپوست، تولید قارچ و مرغ محلی، تهیه میوههای خشک و شناسایی و فروش گیاهان دارویی از جمله این طرحهاست.
وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال طرحهایی هستیم که در آنها سرمایهگذاری اندک است اما میتوان تولیدات فراوانی از آن حاصل کرد.
نقدی با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای چهارمحال و بختیاری در بخش کشاورزی و دامداری، اظهار کرد: شرایط جغرافیایی این استان برای گسترش این فعالیتها بسیار مساعد است و ضروری است تا هرچه سریعتر از این ظرفیت به بهترین نحو بهرهگیری کرد.
وی با بیان اینکه کشاورزی در کشور ما همچنان به شیوه سنتی پیگیری میشود، گفت: علمی کردن کشاورزی و دامداری یکی از مهمترین برنامههای ما در سال جاری است و این مهم با همکاری دانشجویان و متخصصان این حوزه اجرایی میشود.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از اجرای طرح «بسیج همگام با کشاورز» از ماه آینده در کشور خبر داد و افزود: در این طرح در پایگاههای بسیج روستایی کارگروههایی برای علمی کردن کشاورزی برگزار میشود و با کمک از سایر نهادها و حوزههای مرتبط راهکارهای علمی کردن حداقل دو محصول کشاورزی را مورد بررسی قرار میدهند.
نقدی خاطرنشان کرد: امید میرود با اجرای این طرحها کمک بهسزایی در تحقق حماسه اقتصادی شود و شاهد رشد و پیشرفت بیش از پیش کشور باشیم.
Sorry. No data so far.