«پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران با هدف پاسداشت و ترویج اندیشههای رهبر کبیر انقلاب اسلامی کار خود را در 22 بهمن ماه 1387 بصورت آزمایشی شروع کرده و به فعالیت خود ادامه میدهد»؛ این عباراتی است که سایت خبری جماران در توصیف حوزه فعالیتهایش به مخاطب ارائه کرده است.
سایت خبری جماران وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ع) بنا بر این هدف راهاندازی شده و کار خود را آغاز کرد؛ اما هر چه پیشتر رفت، بیشتر خود را به سیاست جناحی آمیخت و ترویج اندیشه امام را به یکی از حاشیههای کار خبری و تحلیلی خود بدل ساخت.
بر پایه این گزارش، در جامعهای که همه امور آن به نوعی با سیاست مرتبط میشود، نگهبانی و پاسداری و ترویج اندیشههای حضرت امام، به عنوان نقطه مرکزی و ثقل همه کسانی که دستاورد عظیم آن امام عظیمالشأن را پاس میدارند، هنرمندی خاص خود را میطلبد؛ تنزهطلبی میطلبد؛ میطلبد که حب و بغضهای کوتاه مدت و مقطعی، باعث نشود که هدف اولیه گم و اندیشه ناب حضرت امام کمرنگ شود؛ اطلاعرسانی حول اندیشه و راه امام را چنان فراگیر کند که راه و یاد امام در جامعه غریب نباشد؛ وظیفهاش را بداند که امام را به نسلهای تازه که امام را درک نکردهاند، در بهترین حالتش بشناساند.
اما جو خبر، داغ کردن رسانه، تمایلات شخصی و جناحی، دامان سایت جماران را ـ که بنا بود سایتی برای امام باشد ـ نیز گرفته است. شاید بتوان گفت، دستاندرکاران جماران هم انسانهایی هستند که تمایلات شخصی، جناحی و سیاسی دارند و طبیعتا چنین تمایلاتی در نشر و انتقال اخبار هم راه پیدا میکند.
اما هنر مدیران این رسانه باید همین میبود. باید هنرمندی میکردند و شکیبایی تا رسانهای که بنا بود برای امام باشد، درگیر درگیریهای سیاست روزمره ایرانی نشود؛ تحلیلهایش رنگ و بوی جناح و حزب بازی نگیرد؛ به فکر مردم باشد و امامشان. باید به کودکان و نوجوانانی که هنوز درک درستی از ابرمردی که معادلات سیاسی سطح جهان را تغییر داد، کمک میکرد تا آن را دریابند؛ امامی که در تاریخ، او و حرکتش به نقطه عطفی تبدیل شد که کمتر کسی را یارای تردید در آن است.
نمیدانیم چه کسی و چه زمانی، اما جماران باید در خدمت امام باشد و هر کسی میخواهد هر تفکری را تبلیغ و ترویج کند غیر از امام، میتواند از پهنه بیکران رسانهها و سایتهای گوناگون بهرهبرداری کند، ولی امام را هزینه تفکر شخصی، جناحی نکند و سایت منتسب به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام را نقطه ثقل دوستداران امام بداند. امامی که نه امام جناح راست بود و نه چپ؛ امام مردم بود! امام امت!
میتوان این نوشته را دغدغهای برای بازگرداندن جماران به راه اصلیاش تعبیر کرد و میتوان هم با این نوشته برخورد سیاسی و جناحی کرد! راستی اهالی جماران دلشان برای امام امت تنگ نشده است؟ امام امت و نه امام چپ و نه امام راست؛ امام مردم؟!
Sorry. No data so far.