پنج‌شنبه 01 آگوست 13 | 14:33

تصویب لایحه تشدید تحریم‌ها علیه ایران در کنگره

مجلس نمايندگان امريکا، لايحه تحريم‌ها عليه صادارت نفت ايران و ديگر بخش‌هاي اقتصادي از جمله صنايع معدن و خودروسازي را تصويب کرده است.


مجلس نمايندگان امريکا، لايحه تحريم‌ها عليه صادارت نفت ايران و ديگر بخش‌هاي اقتصادي از جمله صنايع معدن و خودروسازي را تصويب کرده است.

کنگره آمریکا

اين لايحه که عصر چهارشنبه (۹ مرداد) با ۴۰۰ راي موافق در مقابل ۲۰ راي مخالف تصويب شد،کاهش روزانه يک ميليون بشکه صادرات نفت ايران را در مدت بيش از يکسال موجب خواهد شد.

اين لايحه همچنين هرگونه تجارت در بخش‌هاي معدن و ساخت و ساز ايران را در فهرست سياه قرار داده است. امريکا با تصويب اين لايحه به دنبال آن است تا سال ۲۰۱۵ ميلادي تمامي صادرات نفتي ايران را متوقف کند.

اين لايحه براي تبديل شدن به قانون بايد به تصويب سنا رسيده و باراک اوباما، رئيس جمهوري امريکا نيز آن را امضا کند.

قبل از این راي گيري،گروهي از نمايندگان دموکراتيک امريکا براي متقاعد کردن کنگره با هدف به تعويق انداختن راي گيري درباره این لایحه تلاش کردند.

اين نمايندگان خاطر نشان کردند: « اتخاذ چنين اقدامي قبل از شروع رسمي کار رئيس جمهوري جديد( حسن روحاني) در ۴ اگوست ۲۰۱۳ ، اقدامي غير مسئولانه و غير سازنده خواهد بود.»

آقاي روحاني با کسب ۵۰.۷ درصد آراء در انتخابات رياست جمهوري ايران پيروز شد.

سياست‌هاي قبلي واشنگتن عليه بخش نفت ايران، افزايش بهاي جهاني نفت خام را موجب شده است.

امريکا همچنين چندين دور تحريم‌هاي غيرقانوني عليه ايران اعمال کرده است. واشنگتن مدعي است اين تحريم‌ها را با هدف اعمال فشار بر تهران به منظور چشم پوشي از برنامه انرژي هسته‌اي‌اش اعمال کرده است.

امريکا، رژيم اسرائيل و برخي از متحدان آن‌ها، بارها ايران را به تلاش براي دستيابي به مقاصد نظامي در برنامه انرژي هسته‌اي اين کشور متهم کرده‌اند.

تهران ضمن رد اين اتهام، تاکيد دارد به عنوان يکي از امضاکنندگان پيمان ان‌پي‌تي و عضو آژانس بين‌المللي انرژي اتمي حق استفاده از فناوري هسته‌اي براي مقاصد صلح آميز را دارد.

علاوه بر اين، بازرسان آژانس بين المللي انرژي اتمي بارها از تاسيسات هسته‌اي ايران بازديد کرده‌اند اما هرگز مدرکي که دال بر انحراف برنامه انرژي هسته‌اي اين کشور به سمت مقاصد نظامي باشد، پيدا نکرده‌اند.

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.