سه‌شنبه 03 سپتامبر 13 | 17:23

آقای ترکان «بگم بگم» را متوقف کنید

شیوه «بگم بگم» به یکی از روش‌های سیاستمداران تبدیل شده است. این افشاگری‌های بی‌ضابطه و افتراهایی که در دادگاه‌ها اثبات نشده‌اند، هرچند در کوتاه مدت می‌توانند برای آنها ایجاد محبوبیت کنند، اما باعث بی‌اعتمادی مردم به رسانه‌ها و سیاست‌مداران می‌شود. و این موضوع که نقطه ضعف دولت احمدی‌نژاد بود، در دولت روحانی نیز ادامه یافته است. هرچند این شیوه‌ی افشاگری، در انتخابات مورد انتقاد شدید دکتر روحانی نیز قرار گرفته بود.


به گزارش تریبون مستضعفین شیوه «بگم بگم» به یکی از روش‌های سیاستمداران تبدیل شده است. این افشاگری‌های بی‌ضابطه و افتراهایی که در دادگاه‌ها اثبات نشده‌اند، هرچند در کوتاه مدت می‌توانند برای آنها ایجاد محبوبیت کنند، اما باعث بی‌اعتمادی مردم به رسانه‌ها و سیاست‌مداران می‌شود. و این موضوع که نقطه ضعف دولت احمدی‌نژاد بود، در دولت روحانی نیز ادامه یافته است. هرچند این شیوه‌ی افشاگری، در انتخابات مورد انتقاد شدید دکتر روحانی نیز قرار گرفته بود.
اکبر ترکان که از سوی دکتر روحانی به رئیس دبیرخانه شورای‌عالی مناطق آزاد، سرپرست معاونت بین الملل، شورایعالی ایرانیان منصوب گردیده است این روزها تبدیل به یک چهره افشاگر علیه دولت احمدی نژاد شده است. وی در روزهای اخیر به بهانه های مختلف به افشاگری در خصوص برخی رانت‌های ایجاد شده در روزهای آخر دولت دهم می پردازد. ترکان در برنامه‌ای تلویزیونی از واگذاری دو ساختمان مناطق آزاد قشم به دانشگاه ایرانیان خبر داد. و حالا پس از واکنش حمید بقایی، توضیحاتی را منتشر کرده که با استقبال مطبوعات اصلاح‌طلب مواجه گردیده است.
در توضیحات منتشره ترکان نه حرفی از دانشگاه ایرانیان است و نه از واگذاری. بلکه آنچه از جوابیه ترکان می‌توان برداشت کرد در اختیار قرار گرفتن ساختمان مجهز دولتی آن‌هم به صورت اجاره و خودرو برای موسسه ایرانیان خارج از کشور می‌باشد.

این در حالی است که افشاگری های احمدی نژاد درباره‌ی رانت‌خواری همسر یکی از کاندیداها در طی مراحل تحصیلی  مناظره‌های انتخاباتی ۸۸ همواره از سوی این طیف به عنوان سند بی اخلاقی همواره مورد اعتراض بوده است.

باشگاه خبرنگاران در گزارشی در خصوص موسسه خانه ایرانیان خارج از کشور نوشت:

موسسه خانه ایرانیان خارج از کشور یکNGO و سازمان مردم نهاد است که در سال شهریور 1388، درست زمانی که محمد شریف ملک‌زاده دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور بود، تاسیس شد. در بیانیه آغاز فعالیت خانه ایرانیان خارج از کشور، این موسسه را یک سازمان مردم نهاد و عالم‌المنفعه معرفی کرده بودند که به منظور ارائه خدمات به هموطنان خارج از کشور راه‌اندازی شده است.

این موسسه در مهرماه همان سال با حکم مصطفی پورمحمدی، وزیر وقت کشور، اجازه فعالیت پیدا کرد و چهار ماه پس از صدور مجوز فعالیت، در بهمن سال 89 مجوز فعالیت یک خبرگزاری را با عنوان «خبرگزاری ایرانیان» به صاحب امتیازی مؤسسه خانه ایرانیان مقیم خارج از کشور، از هیئت نظارت بر مطبوعات دریافت کرد.

ملک‌زاده در اوایل تاسیس این موسسه درباره فعالیت‌های آن گفته بود: «موسسه خانه ایرانیان خارج از کشور یک موسسه خصوصی و NGO است و تمام مراحل ایجاد و راه‌‌اندازی خانه‌های ایرانیان با همکاری سفارتخانه‌ها، سفرای ایران و نمایندگان کشور در خارج انجام می‌شود و هماهنگی کامل با وزارتخانه امور خارجه انجام شده است و در کشورها و شهرهایی که ایران سفارت و دفتر نمایندگی ندارد، خانه ایرانیان خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود.»

paper-37107 paper-37067 paper-37080 paper-37083 paper-37100 dbd61a63e652af434fc82dea663ae5962f8c8b5d

  1. سید علی
    3 سپتامبر 2013

    الهام امین زاده
    معاون حقوقی رئیس‌جمهور
    در جمع خبرنگاران:
    پرونده ۱۶ میلیارد تومانی جنبه سیاسی دارد !

    این پرونده در دستور کار ما قرار ندارد
    ما فقط بحث ‌های حقوقی را بررسی می‌کنیم

    ترکان:
    بعید می‌دانم که در مورد این قضایا نیازی به اقدام قضایی باشد !
    ما با آقای بقایی رابطه داریم و مشکل قضایی پیدا نمی‌کنیم
    بلکه این را با هم بحث و با گفت‌وگو حل می‌کنیم !

    http://www.khabaronline.ir/detail/311228

  2. مسعود
    4 سپتامبر 2013

    اگر نهاد ریاست جمهوری و خانه ایرانیان اموال خصوصی و یا شخصی محسوب می
    شده حق با ترکان است. اما اگر این نهادها دولتی هستند یا دولت قانونا حق کمک به آنها را دارد اختیار جا به جایی اموال دولتی بین نهاد ها با خود دولت است و هیچ کس هم نمی تواند اسمش را تاراج بگذارد.

    بگذریم که ظاهرا کهولت سن باعث شده تا آقای ترکان فرق انه ایرانیان و دانشگاه ایرانیان را نداند!

ثبت نظر

نام:
رایانامه: (اختیاری)

متن:

پربازدیدترین

Sorry. No data so far.

پربحث‌ترین

Sorry. No data so far.